Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha a (2590 db)

Mit jelent ha a pasim smárolás közben markolgatja a seggem?

Legjobb válasz: Mit jelent ha kék az ég, mit jelent ha éhes vagyok? mit jelent ha rámnéz? mit jelent ha azt mondja a boltos h 450 lesz? HÜLYE vagy és mellesleg terhes is. Az ilyennek minek párkapcsolat még?!?!?!?!?!?!

Mit jelent ha kék az ég, mit jelent ha éhes vagyok? mit jelent ha rámnéz? mit jelent ha azt mondja a boltos h 450 lesz? HÜLYE vagy és mellesleg terhes is. Az ilyennek minek párkapcsolat még?!?!?!?!?!?!
Szerintem, meg akarja írni a matek leckédet. Vagy keres valamit amit benne felejtett. Hülye kérdésre hülye választ fogsz olvasni.
csak a gatyád anyaga érdekli, valószínûleg a textiliparban dolgozik
Akár markolgatja, akár nem , akkor is meg akar dugni!
Dehoooogy, egy életen át tartó szexmentes szerelmet akara :D
Sztem barbizni akar.
Azt hogy szeret basszus. Mi mást jelenthetne ? Mondjuk az utcán elég gáz, de ha kettesben vagytok még jóhogy :P
seggbe akar kefélni. ha a hajad túrná csok közben, akkor a hajadba akarja verni.
terhes vagy!
Én speciel más lányok seggét fogdosom, meg bámulok, mikor a barátnõmmel smárolok ! XD Örülj hogy a Tiedet fogdossa :D
ha ilyen szépen tudsz irni seggem dugni akkor nem mind1? ha a pasid hagyd h halálra dugjon ;) én azt tenném
Szerintem a kulcsokat keresi ;)
tetszik neki a segged..d.:D
Késõbb leveszi és rápattintja az arcodra. Csak még fontolgatja.
Csak "megnézi" , h. nem e hagytad el... Ha elhagytad, akkor nyugi... szólni fog.
Mintát vesz belõle hogy neked jobb vagy vagy a másik barátnõjének.
azt jelenti hogy szilvásbuktát akar enni -.- ugye nem gondoltad komolyan hogy ilyen kérdésre értelmes választ kapsz?:D 13L

Mit jelent ha a kaméleonom kipöttyösödik, vagy ilyen vöröses-barnás vastag cikcakkos minták jelennek meg rajta?

Most vettem egy bébi kaméleont és nem nagyon ismerem õket.Ha benyúlok akkor ilyen barnás-vöröses színû cikcakkos minta lesz rajta és ha kicsit sötétebb van vagy kaját adok neki akkor meg sötétebb árnyalatú pöttyök lesznek rajta?ezek mit jelentenek?fél,izgatott,örül vagy mi?segítsetek légyszives mert ha ez azt jelenti hogy nem tetszik neki akkor nem zaktatom nehogy megutáljon:(

Legjobb válasz: szeretne egy pöttyös labdát

szeretne egy pöttyös labdát
Valószínûleg még nem szokott meg téged és fél ha benyúlsz. Kézbõl eteted vagy beteszed neki?
A kérdező hozzászólása: berakom neki mert tücsköt eszik :/
Nyugi majd meg fog szokni téged. Minél többet legyen a kezeden. Fontos, hogy õ másszon rá a kezedre és sose közelíts hátulról. Ha nem ismered még a kamikat akkor nézz utána fajta szerint mert különbözik a viselkedésük és a színek jelentése. Amíg meg nem szokik téged addig lassan mozogj elõtte mert a gyors mozgás idegesíti.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat igyekszem :) amugy sisakos :)
Az jó :) nekem is olyan van. :)
Szia nekem is van kamim úgyhogy tapasztalt vagyok. Azért is lehet mert fél tõled és nem akarja hogy kivedd. De az én kamim is szokott ilyet csinálni mert én mindig kiszoktam kicsit engedni de õ azért csíkozódik és pöttyösödik be mert el szeretne rejtõzni lehet hogy a tiéd is azért csinálja.

Mit jelent, ha a Prick teszt helyén csak pár órával később jelenik meg kiütés?

Délel?tt csinálták kislányomnak a Prick tesztet, akkor negatív lett inhalatív allergénekre. Egyedül a kontroll (hisztamin) helye pirosodott be. Délutánra meg két helyen, ahol bejelölték piros pötty jelent meg.Ez allergiára utalhat?


Mit jelent, ha a fiú tök sokáig nem ír, miután randiztunk?

Randiztunk egy fiúval, és egy hétig nem írt, aztán bocsánatot kért, hogy nem írt, de nem mondta miért nem.

Legjobb válasz: Mert nem volt ideje? Nem jelent semmit.

Mert nem volt ideje? Nem jelent semmit.
Ajajjj, mit csinálsz majd, ha a férjed egy hétig nem megy haza...
Nem akar kapcsit, de azért dugna. Randizik másokkal is, és amíg nem dönt, addig pihentet. 14 éves. Rohadtul nem érdekled, na jó, egy kicsit mégis. Na jó, nem. Lassú ember, lemerült az akksija. Be volt drogozva egy hétig. Katmanduban volt egy hétig.

Mit jelent, ha a hörcsög szemében egy fehéres folt jelenik meg?

Anyukám munkatársának a lányával nagyon jóba vagyok és tegnap kétségbeesetten hívott fel , hogy a hörcsögének a jobb szemében fehér részt lát a a pupilla helyén.. Szegény nagyon fél hogy megvakulhatott arra a szemére és nagyon rossz gazdinak érzi magát.. hozzá kell tennem nem mai kölyök a höri.. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Mond neki, hogy vigye el dokihoz. Majd õ megmondja mit kell tennie. Addig is nyugtasd meg, hogy õ nem tehet róla, már öreg a hörije és biztos csak ezért van.

Mond neki, hogy vigye el dokihoz. Majd õ megmondja mit kell tennie. Addig is nyugtasd meg, hogy õ nem tehet róla, már öreg a hörije és biztos csak ezért van.
Megvakult.

Excel magabiztos használata mit jelent? Ha a függvények ismerete előnyt jelent?

Legjobb válasz: Ez így szerintem hülyeség. Ha a függvények ismerete csak "elõny" és nem minimális követelmény, akkor legföljebb szerkesztési mûveletekrõl lehet szó, meg arról, hogy mit hol találsz a képernyõn.

Ez így szerintem hülyeség. Ha a függvények ismerete csak "elõny" és nem minimális követelmény, akkor legföljebb szerkesztési mûveletekrõl lehet szó, meg arról, hogy mit hol találsz a képernyõn.
A "magabiztos használat" nálam azt jelenti, hogy az adott szoftverrel minden, viszonylag gyakran felmerülõ problémát meg tudsz oldani. Ebben az esetben azt jelentheti, hogy alaposan ismered az Excel funkcióit, függvényeit, és tudod alkalmazni is õket, tehát el tudsz végezni komolyabb feladatokat is (munkakörtõl függõen üzleti, statisztikai számítások, stb.).
Azt hogy sokat stresszelsz, és ez kihat az álmaidra is. Semmi mást.
Nem jelent semmit. Legalábbis addig, amíg nem teszel érte, hogy jelentsen is valamit. De gondolom Te se akarod. Akkor legjobb, ha sürgõsen elfelejted!
Nagyon izgulsz a közelgõ szülés miatt, és a baba egészségért.
A kérdező hozzászólása: A gyerek 8hónapos

Mit jelent ha a barátnőm a kézfejemre ad puszit? Ezt nem fiús szokás?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mit jelent. Kétdezd meg tõle. Vagy volt valami széndéka vele, vagy nem volt. Az is lehet, hogy õ ilyen.

Nem tudom, hogy mit jelent. Kétdezd meg tõle. Vagy volt valami széndéka vele, vagy nem volt. Az is lehet, hogy õ ilyen.
Örülj, hogy kapsz puszit, a többi ne izgasson. csak egy magányos fiú
A kérdező hozzászólása: jó, csak azért kérdeztem mert én is lány vagyok :D
xDD Az tök jó... Lehet õ pasinak érzi magát. Amúgy vicc is lehetett. De nekem tetszik ez a dolog.

Mit jelent ha a pasi, ilyen "sunyin" néz rám?

Nagy mosolygás közepette sunyin nézett... Kíváncsi lennék, hogy mit jelent.

Legjobb válasz: Nem feltétlen jelent valamit. Volt valaki, akirõl azt hittem, sunyin méreget másokat, aztán kiderült, hogy csak olyan a nézése. Sosem tudhatod... embere válogatja. Nincs az ilyen kérdésekre szabály.

Nem feltétlen jelent valamit. Volt valaki, akirõl azt hittem, sunyin méreget másokat, aztán kiderült, hogy csak olyan a nézése. Sosem tudhatod... embere válogatja. Nincs az ilyen kérdésekre szabály.
Ide írhatod a válaszod.
Azt hogy sunázna


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!