Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha úgy érzem, (16 db)

Mit jelent ha úgy érzem hogy elvesztettem vmit? Hogy vmi hiányzik az életemből, de nem tudom mi? és ilyenkor szomorú vagyok, lelkileg összezuhanok

Legjobb válasz: lehet, hogy nem teljes az életed? keress valami célt, vagy értelmet amiért nap mint nap felkelsz

lehet, hogy nem teljes az életed? keress valami célt, vagy értelmet amiért nap mint nap felkelsz
szín hiányzik... az az enyémbõl is. talán beszínezhetnénk egymást :P:D
valaki azt mondta, minden ember lelke melyen ott van egy uresseg amit csakis Isten tolthet be, foleg ha megvan mindened es megis erzed valaminek a hianyat akkor lehet ez az, nem tudom mennyire vagy vallasos de megprobalhatnal Isten fele kozzeledni (egyebkent velem ez tortent :D)
"Isten az, ami hiányzik" idézet Müller Pétertõl. Ha nem vagy egy vallásos típus, akkor próbáld ki, mi lenne, ha mégis az lennél. Mert ha nem változtatsz valamin, akkor mitõl változna meg az az üresség vagy hiány?
olvass...keress az életben....ismerkedj akár neked eddig idegen dolgokkal akár. Keresd azt a helyet mindig, ahol jól érzed magad.
A kérdező hozzászólása: van célom, van álmom, de mégis vmi hiányzik
egy társ?
A kérdező hozzászólása: van kapcsolatom, bár eléggé felszínes kapcsolat, nem vagyok egy vallásos típus.Köszönöm a válaszokat.

Mit jelent, ha úgy érzem valakivel kapcsolatban, hogy találkoztam már vele? Veletek volt már ilyen? Történt valami?

nagyon ismer?s a hangja, kinézete, és els? látásra rögtön éreztem, hogy már ismerem, pedig kizárt, hogy tényleg.

Legjobb válasz: Deja vu :D xXD

Deja vu :D xXD
Lassan már 1 éve írtad a kérdést, de úgy érzem válaszolnom kell. Én nemrég találkoztam egy férfival. Hasonló érzéseim voltak vele kapcsolatban. Nálad vannak fejlemények? Történt azóta valami? Bocsi az offért
Velem is sokszor van ilyen. A minap egy hölggyel szóba álltam, olyan volt mintha már évek óta ismernénk egymást, úgy beszélgettünk. Pedig csak 18 vagyok.
Álmunkban beleláthatunk a jövõbe.Tehát álmodhattál vele, ezért volt ismerõs, csak már az álomra nem emlékszel.
hogyne, ezt hívják "DEJA VU"-nek :) mindenkinek van/volt/lehet ilyen érzése személyekkel, helyszínekkel, eseményekkel kapcsolatban... http://hu.wikipedia.org/wiki/D%C3%A9j%C3%A0_vu
A kérdező hozzászólása: szerintem nem de javu. az csak egy pillanatra vonatkozik nem? én meg úgy érzem, mintha ismerném (tudnám mit fog mondani/csinálni) stb. és nem csak egy ideig, hanem mindig. :O
A kérdező hozzászólása: semmi baj. egyébként nem. olyan várnom kell még rá, hogy rájöjjön, hogy "létezem" érzésem van. elég furcsa.
Én is így vagyok vele. Csak várok és várok, de nem történik semmi. Tudom, hogy nekünk dolgunk van egymással. De nem tudom, hogy miért vannak ilyen érzéseim irányába. Gondolom neked is hasonló érzéseid vannak. Sajnálom, hogy még nem sikerült dûlõre jutnotok. Sok sikert.

Mit jelent, ha valaki ott van melletted, és mégis úgy érzed, hogy beszélgetés közben is hiányzik?

Legjobb válasz: Az én tapasztalatom alapján azt, hogy nem az illetõt szereted, hanem azt, akinek látni akarod. Tehát nem belé vagy szerelmes, hanem abba, akinek képzeled. És amikor veled van, akkor is hiányoznak azok a dolgok és tulajdonságok amikkel nem rendelkezik, csak te ruháztad fel velük. pl: Nem vagytok együtt, és te elképzeled, hogy milyen õ, álmodozol róla, az illatáról, milyen megölelni. És az álmodozásodhoz képest sivár a valóság (pedig talán abszolút nem az, csak viszonyítás kérdése), ezért úgy érzed, hiányzik, hiába van veled. Én így gondolom. 21/L

Az én tapasztalatom alapján azt, hogy nem az illetõt szereted, hanem azt, akinek látni akarod. Tehát nem belé vagy szerelmes, hanem abba, akinek képzeled. És amikor veled van, akkor is hiányoznak azok a dolgok és tulajdonságok amikkel nem rendelkezik, csak te ruháztad fel velük. pl: Nem vagytok együtt, és te elképzeled, hogy milyen õ, álmodozol róla, az illatáról, milyen megölelni. És az álmodozásodhoz képest sivár a valóság (pedig talán abszolút nem az, csak viszonyítás kérdése), ezért úgy érzed, hiányzik, hiába van veled. Én így gondolom. 21/L
Ez azt jelenti, hogy sok blõd idézetet olvasol!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõnek a választ, valószínûleg így van. Nem olvasok igazán idézeteket, már a legtöbbje annyira elhasználódott, mindenhol jelen van, olyan sokat használják, hogy szinte értelmüket vesztették.


Mit jelent az, ha úgy érzem, hogy legalább 3-4 kilós az alhasam? Ez normális 20 hetes terhesen?

Legjobb válasz: Szia! Ez normális. Ez attól is függ, hogy fekszik a baba. Van amikor elig tudok felállni, máskor meg pihe könnyûnek érzem magam. Üdv, egy 31 hetes kismama

Szia! Ez normális. Ez attól is függ, hogy fekszik a baba. Van amikor elig tudok felállni, máskor meg pihe könnyûnek érzem magam. Üdv, egy 31 hetes kismama
Persze, nem kis súlya van már ilyenkor a méhnek és a víznek is... és most kezd majd el igazán nõni a baba! Ne ijedj meg, minden rendben van, ahogy nõ a hasad, úgy változik a tartásod is, hogy kényelmesen tudd cipelni. Jó babavárást!
Szia. Én is most vagyok 20 hetes és 2 napja ezen gondolkozom. Nekem pld. ha megyek valahová van, hogy 50 méter után feszül és nehéz a hasam. Kérdezõsködtem és hasonló válaszokat kaptam, mint az elõzõek. Jó babavárást kívánok!
Emberek akik melletted állnak. Az idõ.
Gáz, hogy már eleve felmerült benned, hogy az alkohol, vagy a drog segíteni tudnak. Az segít, ha nem picsogsz, hanem összeszeded magad és férfi leszel.Lépj túl a dolgokon és csinálj normális dolgokat, amik ELÕRÉBB visznek.
Zene zene zene és idõ!
Célok kitûzése, és az azokhoz szükséges lépések apránkénti megtétele. Probléma kimondása és megbeszélése--->Kisebb problémák megoldása ---> sikerélmény ---> önbizalom ----> nagyobb problémák megoldása. Nálam a "lelkileg lenyomorodik" azt jelenti, hogy nincs (elég) önbizalma, esetleg célok elvesztése, depresszió.
Mi a baj, mibe sérültél bele? Írhatsz privátot is.
Énis ilyen belesérülést érzek. Alkohol már korábban sem segített, drogot Te is hanyagold! Barátok tudnának talán, írták a zenét abban is igazuk volt, és ne 1 hét alatt várd a csodát =)

Mit jelent az, ha úgy érzem, hogy a szemembe dobog a szívem és hasító fejfájásom van mellette?

Legjobb válasz: Szerintem migrén. Menj orvoshoz mert a vény nélkül kapható fájdalom csillapítók nem nagyon hatnak bár ez egyénfüggõ

Szerintem migrén. Menj orvoshoz mert a vény nélkül kapható fájdalom csillapítók nem nagyon hatnak bár ez egyénfüggõ
A kérdező hozzászólása: 2 napja jelentkezett és azóta folyamatosan tart.
Magasvérnyomás.
Gyanú lehet magas szemnyomásra is (glaukoma). Nem elhanyagolandó, mert látásromláshoz vezet! Látáspanaszok vannak?
A kérdező hozzászólása: Nincsenek látáspanaszok, csak fáj és néha könnyezik.
A kérdező hozzászólása: Bár szemüveges vagyok ez igaz, -4 körüli mindkettõ.
Lelki társat is lát benne.
Nem csak testileg hanem lelkileg is nagyon közel érzi magát a nõhöz az illetõ.
Öregnek nézel ki, ezért már 1000 évesnek lát.
Halálosan untatja ..amúgy azt hogy közel áll hozzá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Remélem kérdezõ nem a pasi exét másolod...mert egy idõ után akkora buktában lesz részed, hogy még..

Mit jelent az, ha ugy erzem sokszor hogy a hasamban dobog a szivem?

Mostanaban eleg gyakram erzem ezt, es furcsalomm ert eddig nem vettem meg ezt eszre. Lehet, hogy volt eddig is csak nem figyeltem fel ra. Nektek volt mar ilyen? Es mit jelent ez? Kerlek normalis valaszokat ha lehet! koszi:)

Legjobb válasz: Nem vagy ideges?

Nem vagy ideges?
A kérdező hozzászólása: Eleg sokat stresszelek mostanaban. Lehet, hogy azert?
Elsõ vagyok. Igen, simán lehet attól. Ezt hívják gyomoridegnek (meg mikor az egész Grand Canyon a gyomrodban van).
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszod:)

Mit jelent, ha tapintás alapján a méhem teljesen lent van és úgy érzem, mintha zárt lenne?

Dec. 26- kán voltam egyutt a párommal , mivel babát szeretnénk azokon a napokon 2- naponta voltunk egyutt...Lehetséges, hogy a zárt méh azt jelenti, hogy vlmi beindult ??

Legjobb válasz: Szia. Sok ilyen kérde´s volt már.I`rd be a KERESÖBE,és megtalálod a válaszokat.

Szia. Sok ilyen kérde´s volt már.I`rd be a KERESÖBE, és megtalálod a válaszokat.

Ha 5 perc után lett halvány pozi a terhességi teszt az mit jelent? Elfelejtettem időben megnézni. De úgy érzem mindjárt meg fog jönni (ma /nem/kellene).

Legjobb válasz: Mennyire halvány? Van róla képed? Mit jelent az 5 perc után? Hogy lehet elfelejteni egy tesztet megnézni?! :D Szerintem ismételd meg holnap:) 24 hkm

Mennyire halvány? Van róla képed? Mit jelent az 5 perc után? Hogy lehet elfelejteni egy tesztet megnézni?! :D Szerintem ismételd meg holnap:) 24 hkm
akkor pozitiv Gratuuu miota probálkoztok
még nagyon fiatal a terhesség, kevés a hcg -hormon ezért nem jelezte egyszerre..talán a hasfájás a beágyazódástól is lehet...
mondtam én :) ) (szombat 12.41 vagyok) gratulálok!!!!!
végre egy jó hír..vigyázz magadra...
A kérdező hozzászólása: Ma reggel 25-ös X-epil halvány 2 csíkos!!! ÁÁÁÁÁÁ EL SEM HISZEM :DD
tegnap 11:15 vagyok! Ez pozitív és még erõsödött is!!!! :) Éljen!!! :)
szerintem ezek pozitívak :) nekem is ilyenek voltak nemvárt elõtt 4 nappal, aztán folyamatosan erõsödtek a csíkok. ma már 10 hetes vagyok. próbálj meg másfajtával is tesztelni, ha azok is 2 csíkosak akkor már biztos.
gratulálok...szorítok hogy sikerüljön..majd írj..
A kérdező hozzászólása: Ja és elméletileg ma vagyok a 12. dpo napon. Akkor még azért ilyen halovány?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem bírtam várni még 2 napot, ma teszteltem: http://kepfeltoltes.hu/120204/DSCN1104_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/120204/DSCN1106_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/120204/DSCN1108_www.kepfeltoltes.hu_... 5 percen belüli képek. Az elsõ teszt a tegnapi volt. Ezek mind 10-es tesztek. De folyamatosan úgy érzem, hogy meg fog jönni. Nem görcsöl a hasam, inkább olyan mintha folynék... Bárcsak sikerülne!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem is volt olyan, hogy halvány csíkos volt és még aznap megjött. Hátha ma nem így lesz.
én nem akartam hinni tegnap a szememnek, mikor az egyik teszten elolvastam, hogy 10 perc után akkor is megjelenik a második csík, ha negatív a teszt. Így is lett, pozitívat mutatott, mára meg megjött. :( De mondok ellenpéldát is. Két nagyon halovány tesztem eredménye ma már 5 és 2 éves. :) Én inkább ennek drukkolok. :) Holnap tesztelj és vidd magaddal a géphez, én ezt csinálom. :D
A kérdező hozzászólása: Belemeregtem a gyakori kérdések olvasásába :D Ezért felejtettem el megnézni. Ugye ma már ne teszteljek? Mindenképp a reggeli kell? Egyébként 10-es teszt volt.
Ha nagyon halvány akkor lehet akár párolgási csík is. Én is jártam már így, csak annyiból másabb volt, hogy idõben megnéztem ami negatív lett, aztán nem tudom mennyivel ránéztem és ott volt egy nagyon halvány csík. Sajnos nem volt terhesség. Orvos mondta, hogy az párolgási csík lehetett. Csinálj másik tesztet, szerintem is.
Olvasd el, mi van a tesztre irva, a legtöbbnél a késöbb megjelenö második csik nem feltétlen jelent terhességet. Inkább tesztelj még egyszer, és idöben nézd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!