Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent ha úgy (138 db)

Mit jelent, ha úgy köszön el, hogy "laters"?

Legjobb válasz: Biztos sokat olvasta a Szürke ötven árnyalatát..:) Egyébként annyit jelent, hogy Késõbb"

Biztos sokat olvasta a Szürke ötven árnyalatát..:) Egyébként annyit jelent, hogy Késõbb"
Hogy majd késõbb beszéltek.:)
(Késõbb) még beszélünk. Kicsit szlengesebben.
Nem tudni jól magyar.
Késõbb. Egyébként az ilyen se.ggfejeket sose bírtam, csinált egy szaros nyelvvizsgát és akkor játsza az eszét.
Miért nem lehet ezt szépen, Magyarul a tudtodra adni? Ezt sose értettem.
"csinált egy szaros nyelvvizsgát és akkor játsza az eszét" Ehhez nem kell nyelvvizsga. De dicsekvésre irányul természetesen. Én is utálom az ilyeneket. Bezzeg ki kellene menni Angliába társalogni egy angollal a fülét, f*szát behúzná, mert meg sem értené amit a másik mond.
mekkora egy suttyó :D

Mit jelent, ha úgy hírdetik az autót, hogy foglalózva?

Több ilyen hírdetés is van a neten, csupa jó autó...

Legjobb válasz: Azt, hogy k.ra nem érdekel senkit az autó, de ha arra megy egy madár, akkor úgy érezze, hogy ha most rögtön nem veszi meg, akkor holnap már nem lesz ott a vas...

Azt, hogy k.ra nem érdekel senkit az autó, de ha arra megy egy madár, akkor úgy érezze, hogy ha most rögtön nem veszi meg, akkor holnap már nem lesz ott a vas...
hogy valaki már adott a tulajnak az ár egy részét, hogy majd megfogja nézni az autót.

Mit jelent ha úgy érzem hogy elvesztettem vmit? Hogy vmi hiányzik az életemből, de nem tudom mi? és ilyenkor szomorú vagyok, lelkileg összezuhanok

Legjobb válasz: lehet, hogy nem teljes az életed? keress valami célt, vagy értelmet amiért nap mint nap felkelsz

lehet, hogy nem teljes az életed? keress valami célt, vagy értelmet amiért nap mint nap felkelsz
szín hiányzik... az az enyémbõl is. talán beszínezhetnénk egymást :P:D
valaki azt mondta, minden ember lelke melyen ott van egy uresseg amit csakis Isten tolthet be, foleg ha megvan mindened es megis erzed valaminek a hianyat akkor lehet ez az, nem tudom mennyire vagy vallasos de megprobalhatnal Isten fele kozzeledni (egyebkent velem ez tortent :D)
"Isten az, ami hiányzik" idézet Müller Pétertõl. Ha nem vagy egy vallásos típus, akkor próbáld ki, mi lenne, ha mégis az lennél. Mert ha nem változtatsz valamin, akkor mitõl változna meg az az üresség vagy hiány?
olvass...keress az életben....ismerkedj akár neked eddig idegen dolgokkal akár. Keresd azt a helyet mindig, ahol jól érzed magad.
A kérdező hozzászólása: van célom, van álmom, de mégis vmi hiányzik
egy társ?
A kérdező hozzászólása: van kapcsolatom, bár eléggé felszínes kapcsolat, nem vagyok egy vallásos típus.Köszönöm a válaszokat.


Párkapcsolati horoszkópnál, mit jelent ha ugyan azon a napon születtünk? Nyilasok vagyunk

Nem ugyan abban az évben és a napnál konkrétabb dátumot nem tudok. Tudom hogy nem ez dönti el, ez hülyeség stb. Ilyen komment nem kell ,felesleges. Köszi!

Legjobb válasz: Azt, hogy nem felejted el, mikor van a szülinapja xDD

Azt, hogy nem felejted el, mikor van a szülinapja xDD
Igazából annyit, hogy van közös bennetek, de az óra és a perc is fontos! Hogy mi az ascendrensetek!
Azt, hogy a szüleitek nagyjából ugyan azon a héten szeretkeztek, ha nem is ugyan abban az évben. Ez nagyszerû témaindító lehet majd az elsõ családi összejöveteleken! Megtudakolni, hogy mi vitte rá õket, hogy pont akkor, abban a helyzetben csinálják. Hogy mik voltak a fontosabb különbségek a két eseményen és miben egyeztek meg.
Utolsó jó hogy nem azt tanácsolod hogy mérjék össze az apukák.. :) ) Egyébként asztrológiai szempontból annyit mindenképp hogy a napjegyetek megegyezik, ahogy írták korábban sokat számít hogy pontosan mikor.. de van rá esély hogy több hasonló bolygóállásotok van. Profihoz kell fordulni a kérdéssel :)
Az utolsónak nagyon igaza van: egy horoszkóp annyira összetett rendszer, hogy pusztán a két születésnap egyezõsége alapján nehéz lenne bármit is kimondani. Az, hogy azonos jegyben születtetek, még önmagában nem sokat jelent, ahogyan két ember sincs egyforma, két horoszkópképlet sincs, még az ikreké sem. Az egyéb horoszkópelemek helyzete és egymáshoz való viszonya az, ami "finomhangolja" a horoszkópot, és elviszi a horoszkópértelmezést az általánosságoktól a használható, konkrét tanácsok felé. Párkapcsolati horoszkópokban (szinasztria) még a hagyományos radix felállításához képest is nagyobb elõvigyázatossággal kell eljárni, ezért ezt mindenképpen célszerû olyasvalakire bízni, aki már csinált ilyet.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Éppen azon gondolkodtam. Hogy nekem pont van egy ikertesóm aki nálam 5 perccel született elõbb... Ami azt jelenti hogy az asc. is ugyan az meg az összes ilyesmi. Legalábbis egy netes cucc szerint. És mégis valahogy eléggé különbözõek vagyunk. Persze elég sokba hasonlítunk is , de erre pl. mi a magyarázat?
Az utolsó válaszoló vagyok. Az ikrekkel kapcsolatos kérdésedre az a magyarázat, hogy az ikerpár általában egyazon horoszkóp különbözõ részeit fejezi ki. Más szóval úgy is lehetne mondani, hogy a majdnem teljesen azonos horoszkópotokat és a hozzá tartozó energiaminõséget "felosztjátok" egymás között, ami máskülönben egyazon emberben képezõdne le. De nem kell attól félni, hogy ettõl kevesebbek lennétek, mint az, aki nem iker, ez nem így mûködik.

Mit jelent, ha úgy érzem valakivel kapcsolatban, hogy találkoztam már vele? Veletek volt már ilyen? Történt valami?

nagyon ismer?s a hangja, kinézete, és els? látásra rögtön éreztem, hogy már ismerem, pedig kizárt, hogy tényleg.

Legjobb válasz: Deja vu :D xXD

Deja vu :D xXD
Lassan már 1 éve írtad a kérdést, de úgy érzem válaszolnom kell. Én nemrég találkoztam egy férfival. Hasonló érzéseim voltak vele kapcsolatban. Nálad vannak fejlemények? Történt azóta valami? Bocsi az offért
Velem is sokszor van ilyen. A minap egy hölggyel szóba álltam, olyan volt mintha már évek óta ismernénk egymást, úgy beszélgettünk. Pedig csak 18 vagyok.
Álmunkban beleláthatunk a jövõbe.Tehát álmodhattál vele, ezért volt ismerõs, csak már az álomra nem emlékszel.
hogyne, ezt hívják "DEJA VU"-nek :) mindenkinek van/volt/lehet ilyen érzése személyekkel, helyszínekkel, eseményekkel kapcsolatban... http://hu.wikipedia.org/wiki/D%C3%A9j%C3%A0_vu
A kérdező hozzászólása: szerintem nem de javu. az csak egy pillanatra vonatkozik nem? én meg úgy érzem, mintha ismerném (tudnám mit fog mondani/csinálni) stb. és nem csak egy ideig, hanem mindig. :O
A kérdező hozzászólása: semmi baj. egyébként nem. olyan várnom kell még rá, hogy rájöjjön, hogy "létezem" érzésem van. elég furcsa.
Én is így vagyok vele. Csak várok és várok, de nem történik semmi. Tudom, hogy nekünk dolgunk van egymással. De nem tudom, hogy miért vannak ilyen érzéseim irányába. Gondolom neked is hasonló érzéseid vannak. Sajnálom, hogy még nem sikerült dûlõre jutnotok. Sok sikert.

Mit jelent, ha egy fiú megrázza a karóráját és úgy nézi meg az időt?

Ha egyébként nincs elcsúszva az óra?

Legjobb válasz: azért ne nézzünk már ennyire a dolgok mögé. Semmit nem jelent,megszokás,én is mindig megrázom a fütyköst.

azért ne nézzünk már ennyire a dolgok mögé. Semmit nem jelent, megszokás, én is mindig megrázom a fütyköst.
Kormolná a pukkantód.
Sexy time!
Mit nem értesz?
hogy mit jelent az, hogy báró von blökipóz88
Tudod az eddigi barátnõim amikor kutyapózban csináltuk mindig azt nyögték hogy Istenem, Istenem! Én meg mivel van önkritikám tudom h Isten nem vagyoj csak báró, ezért én lettem a kutyapóz bárója. Te vagy a második aki szerint jó a név.
akkor úgy nagyjából jól értettem már csak a nyolcvannyolcat kellene valakinek elmagyaráznia, de mivel ez tényleg már csak egy nagyon kis százaléka a névnek, feltételezem nem is olyan számottevõ
Gondolom 1988-ban született.
Azt jelenti, h kakiszexelni szeretne veled éjfélkor a temetõben.
Sok kis tudatlan! A 88, azt jelenti, hogy HH. Német rövidítés... de most nem elemezném, mert még megütném a bokámat. Amúgy azért rázza az óráját, mert már merül ki az elem, vagyis az utolsókat rúgja.
Automata órája van -> igényes. Amúgy meg kufircolni akar.
amúgy nem értem mit jelent, csak mindenki ezt írja :DD
Igen, de még nem eleget:D KÉT név közül ez lett a befutó.
Megszokta, hogy általában elcsúszik.
Én nem...mert múltkor is földrengés lett a vége XDD
kicsit sokat képzelsz magadról, nem?:D
Nem, mert a richter skálán az 5-öt sem érte el :D
ne hazudj foley, láttalak a földrengéses kérdésnél, és azt írtad, hogy nem is lehetett nálatok érezni:DD
Mert mindenki más érezte, nem én :D
Ha ez így van maradj cölibátusban.az emberiség érdekében
Báró von blökipóz88, jó a neved!!! mondtam már??
Személy szerint azért rázom meg a karórám, mert autómata órám van és megszoktam, hogy reggelente mindig rázom.

Az mit jelent ha a csaj azt mondta úgy nézek ki mint taylor lautner?

Legjobb válasz: Ha azt mondta, hogy úgy nézel ki mint taylor launter, akkor valószínûleg arra célzott, hogy úgy nézel ki, mint taylor launter! ANYÁM XD

Ha azt mondta, hogy úgy nézel ki mint taylor launter, akkor valószínûleg arra célzott, hogy úgy nézel ki, mint taylor launter! ANYÁM XD
az a csávó az amelyik ugy nézki mint egy harmadik stádiumos aids-es Bad Spencer imitátor? Akkor semmi jot!
Hogy meleg vagy.
ásd el magad
Szerintem azt jelenti h k*rva jól nézel ki :D
amúgy aki az indiános képet rakta, arra ne halgass, az Alkonyatban nézett úgy ki a film kedvéért
Nehogy már a lányoknak az ilyen alakok jöjjenek be. :D
Azt, hogy csúnya vagy. :S Nah jó, viccet félre téve, szerintem veheted nyugodtan bóknak. :D Nekem mindenesetre nem jön be az a... valami; fiúnak nem csúfolnám. :D
http://3.bp.blogspot.com/-BUXC2Wzb7wc/TfczavGx7KI/AAAAAAAAAt.. nézd nem olyan rossz a helyzet . :) ) én lányként azt mondom, hogy akkor jól nlzhetsz ki . ;) a tested biztos jó legalábbis ;)
00:15 a lehetõ legelõnyösebb képet sikerült belinkelned a srácról.. 00:42-é már jobb :DD mindenesetre szerintem jól nézhetsz ki, ha azt mondta a csaj h hasonlítasz rá ;)
hogy búza vagy vagy ha szereti akkor azt hogyjól
azt, hogy finomfalatka vagy :P mutathatnál képet!:D
azt hogy arcplasztikára van szükséged.
Egyszerû, kérdezd meg tõle h "és õ szerinted jó pasi?" Mert van amelyik lánynak bejön , de nem mindenkinek:) De nagyrészt odavannak érte, szóval egy nagynagy bóknak is elkönyvelheted.
Azt jelenti h k* rva jó pasinak tart :D
küldj egy képet és megmondom úgy nézel e ki!
Lányként azt jelenti, hogy hasonlítasz rá. És egyébként kva jól nézel ki, ha tényleg. :)
Szerintem azt jelenti mikor azt mondják SP-nek béke feje van és erre a válasz az, hogy nem SP-nek van béka feje hanem minden békának SP feje van. Nekem ezt..
azt, hogy egy homokos farkas vagy
azt jelenti hogy kukija van
elõzõknek igazuk van, tényleg melegnek néz.
A kérdező hozzászólása: nah [email protected] :/
Talán hogy hasonlitasz rá.
A kérdező hozzászólása: mármint h vmi csaj írna h az ennyire szar? bocs nem vágom a témát
azt, hogy úgy nézel ki, mint taylor lautner! :D de mivel õ jópasi, igen, jól :D
A kérdező hozzászólása: ezt ugye vmi csak írta
A kérdező hozzászólása: ez inkább vmi [email protected] cigány-indián sztem dehát én nem vok csaj
kezdõ b*zi vagy a gõzfürdõben. azt jelenti
Azt, hogy helyes vagy :)
Tetszik neki.
Bejön neki, és talán le is fektetné.Hogy ezen kívül akar-e komolyabbat, az attól függ, ezek után hogy viselkedik a lánnyal szemben.Ha mondjuk abszolút nem is keresi, akkor annyira nem veszi komolyan.
A kérdező hozzászólása: Egy párszor kereste már azóta!
Nem tudom, azóta összejöttetek-e, de hogy akkor még nem vett komolyan, az biztos.Kíváncsi lennék, most mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Nem jöttünk össze, de ezután még egyszer megtörtént ugyanez...csak többször, hazáig, nem egyszer...
És azóta?

Mit jelent, ha egymás után kétszer ugyan azzal a személlyel álmodom, és majdnem ugyan azt? !

Legjobb válasz: Túlságosan rövid a leírásod :( Sajnos így ebbõl nem lehet sokat megállapítani. - Lehet az vágy... ; egy jel... talán.

A kérdező hozzászólása: na melyikbe?:d
Túlságosan rövid a leírásod :( Sajnos így ebbõl nem lehet sokat megállapítani. - Lehet az vágy... ; egy jel... talán.
Én meg nem vagyok Miskolci, hanem egy kis faluban élek (úgyse ismered ;) ).
Nem kell tagadni! Valószínûleg több is volt, mint ölelgetés abban az álomban! X) A mondandódból az esik le, hogy ez egy nem teljes kapcsolat köztetek, vagy semmilyen. Vedd fel vele a kapcsolatot, beszélgess vele, mert ha csak az álmaidra hagyatkozol, attól az még csak álom marad.
Talán azt, hogy szeretnéd ha meg történne a valóságban is ez az álom.
A kérdező hozzászólása: Miskolc, de miért érdekel?:D te?
Hova valósi vagy kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !:)
Az álmoknak mindig van valami jelentésük! Az is lehet, hogy azért álmodsz vele mert hiányzik, vagy mert szeretnéd ha Vele abban az adott szituációba lennél vagy épp ellenkezõleg, nem szeretnéd.
Az álmokban leggyakrabban 3 dolog lelhetõ meg : múlt, vágy, jövõ :) Vannak olyan dolgok, mint pl.: pók, pókháló, fog kiesése, ha vérzik is és ha fáj ahogy kiesik... ezek saját jelentéssel bírnak :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Hát annyira sokat nem tudok mondani de kb annyi hogy állandóan öleltük egymást.. semmi több, meg már nagyon nem emlékszek rá.
Túl sokat foglalkozol gondolatban az adott személlyel.... nincs benne semmi misztikus... legalábbis a legtöbb álomban nincs.
Annyit segítek, hogy Heves megyei és Heves város közelében élek, többet nem mondok, mert mivel kicsi település könnyû behatárolni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!