Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent h eddig (5 db)

. Elkezdtem a hõmérõzést egy hete kb. a menstruálcióm pontos és most kell 8 án megjönnie 2 nap mulva eddig a hõm 36, 9 volt de már ma reggel 37, 1! ilyenkor ez mit jelent? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: legalább egy hónapig kellene vezetni elõtte, mert akkor tudod meg, hogy a te hõmérsékleted hogyan viselkedik a ciklus során. Ebbõl még semmi nem állapítható meg így.

legalább egy hónapig kellene vezetni elõtte, mert akkor tudod meg, hogy a te hõmérsékleted hogyan viselkedik a ciklus során. Ebbõl még semmi nem állapítható meg így.
A kérdező hozzászólása: és menzesz alatt mérjem? vagy olyankor nem kell?
menzes elõtt leesik a hõ. ha megjön, akkor leesik, bármilyen magas is volt elõtte. de pl. nekem csak a menzi 2. vagy 3. harpján esett le, addig szépen fent volt. azt mondják, babához kell a 37 körüli, de pl. az én hõm max. 36, 7 volt. azt hittem megint nem sikerült, ilyen alacsonnyal, pedig igen, sikerült. attól függ, hogy milyen az alaphõd. az enyém 36.2. ahhoz képest a 36.7 magasnak számít. ha neked a 36, 9 az alaphõd, akkor a 37, 1 nem nagy ugrás. bár gyanítom, hogy már az ovud után kezdted el a mérést, és ovu után ugrik a hõ. tudni kéne, hogy mennyi alaphõd, hogy kirajzolódjon a görbe. ehhez mérni kell minden nap, még menzikor is.
Így nincs értelme mérni, mert nincs mihez viszonyítani. Ciklus elsõ napján kezdd mérni, mindig ugyanabban az idõben, rögtön ébredés után, mielõtt bármit is csinálnál! Van akinek már a menzesz elõtt leesik a hõje, van akinek csak a menzesz alatt
Nem a menzesz a lényeg, hanem a peteérés, mert akkor eshetsz teherbe (normál esetben a peteérést követõ 3-5 napban) Ez pont két menzesz közti idõszak, tehát ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor a menzesz elsõ napját követõ 13-16. nap körül van peteérés. Csak egy tanács: én is csináltam ezt a hõmérõzést, internetrõl néztem, hogyan kell alakulni a peteérésnek, és úgy is hullámzott a reggeli hõm. Mégse lettem terhes. Aztán elmentem a nõgyogyihoz, pont két mensturáció között, ahogy kérte, és kiderült, hogy nem érnek meg a petéim (belsõ uh-n nézte meg). Egyáltalán. Szinte kétnaponta jártam hozzá, hogy be tudja lõni, hátha megérik egy pete, és mikor, de nem jött össze. Mindezt én nem is sejtettem, mert rendesen volt havi ciklusom. Akkor magyarázta el, hogy a vérzés és a peteérés az két külön dolog. Szerencsére viszonylag könnyen kezelhetõ volt a gondom. Most 10 éves a kis anyaszomorító. :-) Szóval szerintem hõmérõzés helyett inkább nõgyógyásszal nézesd meg magad, ha kétségeid vannak.

Párommal ha eddig összevesztünk, mindig rendes volt, meg tudtuk beszélni, sõt anélkül le se tudott feküdni, nehogy másnap haragba legyünk. Most még õ nyomta rám a telefont este, h fáradt, másnap is bunkó volt. Ez mit jelent? Ennyire megváltozott?

24/L

Legjobb válasz: Nekem akkor volt ilyen, mikor anno az exemmel a kapcsolatunk haldoklott. Na aznap, amikor már a bunkózásból nem az lett másnapra, hogy legalább egy õszintétlen bocsánatkérést kinyögjön, hanem folytatta, akkor ott meg is halt a kapcsolat.

Nekem akkor volt ilyen, mikor anno az exemmel a kapcsolatunk haldoklott. Na aznap, amikor már a bunkózásból nem az lett másnapra, hogy legalább egy õszintétlen bocsánatkérést kinyögjön, hanem folytatta, akkor ott meg is halt a kapcsolat.
Lehet, már kezdi unni az állandó veszekedést, hisztit. Lehet, hogy ezáltal már kevésbé érdekli, hogy mi lesz a folytatása a kapcsolatnak.
ennek vége lesz rövidtávon. kezdõdõ jelek.
Úgy gondolom, hogy ez nem megváltozás kérdése.. A párod lehet hogy túl sokat nyelt, túl sok volt a veszekedés, s túl sokszor kellett õ visszavegyen és õ keressen téged meg lefekvés elõtt, és ez most egyszerûen túlságosan összegyült neki (tapasztalat).. Ha csak nem tesztek valamit ellene szerintem is haldoklik sajnos a kapcsolat.. :/
Simán csak kihasznált... Unatkozott, és "leakasztott" Téged a polcról, mint a kabátot... Ennyi... :P
Azt jelenti hogy 2:58 perc van
Velem is ez van :D hetente 1x max 2x beszélünk is akkor is h mit csinálunk a hétvégén xD lehet h nincs ideje.. tanul.. de te is ráírhatnál :D
Sütemény kérdésre sütemény válaszok.
Írj rá, és kérdezd meg tõle, hogy mi történt!
õszintén??? Noss! Szerintem õ szerelmes volt beléd de legalább is beléd zúgott, DE! lehet h ez most már elmúlt! Vagy úgy érezte vagy olyan dolgok történtek amitõl az jött le neki, hogy akkor ti csak szigorúan haverok, és le kell mondania rólad! ------> az esetek 70%-ban ez a gond ilyenkor. a maradék 30%-ban pedig az lehet a gond, hogy te sosem írtál rá és azt hiszi hogy ha õ nem ír neked akkor te nagy ívben [email protected] RÁ! 27/f
Figyelj! Ne törõdj a "sütemény" válaszokkal! Megpróbálom elmagyarázni... 1.Õ keresett eddig mindig... 2.Te nem szeretsz chatelni, és ezt õ is tudja! 3.Elég ciki neki, hogy folyton õ ír rád, azt hiheti, hogy nem is érdekled, ezért nem ír rád, mert nem akar zavarni, hisz tiszteletben tartja azt is, h te nem szeretsz chatelni. Talán arra vár, hogy te írj rá...ha van hozzá kedved... 4.Legközelebb írj rá te! Mégsem teheted meg vele, hogy te semmi érdeklõdést nem mutatsz iránta, ne hagyd kétségek között, mert azt nem szeretik a férfiak, és lelépnek...ha eddig nem tette meg, most még talán nem ment el, szóval legközelebb próbáld te keresni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ezen az oldalon már csak egy sütemény írt:D De a többi hasznos. Kösz-kösz:) )
Figyelj, nem sütemény az ha valaki nem azt írja, ami neked nem tetszik... És hidd el benne van a pakliban, hogy csak unatkozott...
Én sosem fogynék ki az ötletekbõl, de azért az szerintem nagyon parás egy idõ után, hogy mindig egy valaki kezdi a beszélgetést. Ha õ nem ír, nem is beszélnétek. Ez nem jó dolog.
A kérdező hozzászólása: Néha olyan sütemény válaszokat lehet csak kapni hogy csak na! -.-
A kérdező hozzászólása: A kihasználás, sztem más formában nyilvánulhat meg.. A beszélgetés az nem kihasználás! xD
A kérdező hozzászólása: Mivel eddig mindig õ keresett, lehet h most azt várja h én írjak rá? Mert én még egyszer se írtam rá... xD
azt, hogy jó voltál neki beszélgetni hajnalban mikor más nem volt elérhetõ a cseten. de élõben nem akar találkozni, mer nem jössz be neki, a sok beszélgetés után már nem jössz be neki vagy félénk
A kérdező hozzászólása: Fúú de értelmes válaszok... -.-
nalam 2 bocsiiii:)
Mással beszél, elfoglalt, barátnõje lett etc.
Inkább 1:58
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Nem sütemény, hanem sekélyes válasz! Talán én sem poénból írkáltam ki ezt a kérdést elhiheted...
Szerintem azt, hogy megfordult:)
Hi, nekem a 17. hét körül kezdett érezhetõvé válni a mozgása, lent, a has alján. Utána a 20. héttõl már mindenhol éreztem, lentrõl kb. a köldökömig. Néha itt-néha ott. :-) Forgolódnak össze-vissza. A férjem nekem is azóta érzi, mióta feljebb is érezni!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
babaszoba.hu a méhed mostanában éri el a köldököd magasságát, ezért érzed ott a babót.fogod majd még mindenhol, akár egyszerre is. :D 36hetes kismama , boldog babavárást
javítás: fogod majd még érezni mindenhol, akár egyszerre is.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és boldog babavárást nektek is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!