Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent freemail-nál, (2 db)

Mit jelent a freemail-nál, ha kiírja, hogy letelt a biztonsági időkorlát és nem enged belépni?

Legjobb válasz: Mindig van valami baja, mint általában. Próbálkozz újra belépni és ha nem engedi, akkor rossz a rendszer, és majd késõbb próbálkozz.

Mindig van valami baja, mint általában. Próbálkozz újra belépni és ha nem engedi, akkor rossz a rendszer, és majd késõbb próbálkozz.
Azt, hogy már megint sz*rakodik! Nálam is ez van pont! Pedig smmmi idõ nem telik el, beírom a jelszavam, katt a belépésre, és már írja is ki a szöveget...:@ Szokott ilyet csinálni.
Tudod azért olyan [email protected] a freemail mostanában mert új külseje van de a szerverrel nem foglalkoznak!! egyébként is ha elolvasod oda van irva hogy "béta verzió"
nekem is ez aproblémám. most kb. egymás után 10szer próbáltam belépni, d enem megy. szar ez a freemail...pf...ezentúl inkább csak a yahoo-t használom

Mobiltelefonon amikor e-mailt küldök valakinek (Freemail) nem jelenik meg az elküldött levél a kimenő leveleknél. Pedig elküldi rendesen. Mit kéne beállítanom, hogy nálam is látszódjanak a küldött e-mailek? Légyszi

Legjobb válasz: IMAP klienst használj a PC-n meg a telefonon is, akkor bármelyiken szinkronizálod a fiókot, meglesz a bejövõ és az elküldött mappa tartalma is ugyanúgy.

IMAP klienst használj a PC-n meg a telefonon is, akkor bármelyiken szinkronizálod a fiókot, meglesz a bejövõ és az elküldött mappa tartalma is ugyanúgy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!