Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent fociban a kényszerítőzés (1 db)

Mit jelent a fociban a kényszerítőzés?

És miért hívják így?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy miért így hívják, de azt jelenti, hogy ha például elõtted van egy ellenfél, akkor lepasszolod oldalra a labdát a társadnak, majd õ egybõl visszarúgja neked elõre míg te megkerülöd az ellenfelet.

Azt nem tudom, hogy miért így hívják, de azt jelenti, hogy ha például elõtted van egy ellenfél, akkor lepasszolod oldalra a labdát a társadnak, majd õ egybõl visszarúgja neked elõre míg te megkerülöd az ellenfelet.
A csapattársnak akkora erõvel passzolod a labdát, hogy rögtön vissza kell adnia, mert nehezen tudná levenni. Tulajdonképpen arra kényszeríted, hogy egy beleérésbõl adja vissza a labdát.
Egyszerû. Semmi köze a társ szinte szivatásához. Annyi az egyész, hogy(a lenti ábrán) a a két"a" van együtt, a b a védõ. Az egyik a lepasszolja a labdát a messzebb lévõ (a) csapattársnak, majd fut, és a társ azonnal már rúgja vissza neki, de nem rögtön hozzá, hanem elé. Egy háromszög alakot írnak le. De ez egy a sok közül. a b a
Azért kényszerítõ, mert a védõ akármit csinál kijátszhatod passzal, vagy labdavezetéssel. Emberelõnyös helyzetben használják.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol tudok venni eredeti 2013-14es fc barcelona mezt?

Surgos

2

Szerintetek melyik nike csipő néz ki jól és olyan 10000FT körül van? (mert most veszek)

0

Mennyire kell felfújni egy a kosárlabdát ha a gyártó 7-9 LBS-t ír elő?

Vagy bar-ban,vagy psi-ben mér a pumpám,esetleg hogy lehet átváltani.

1

Szerintetek ki nyeri a 2013-14-es Bajnokok Ligáját?

11

Valaki jár (t) a REAC-ba focizni?

Jó klub a REAC? Oda szeretnék menni focizni. 18 éves vagyok. Jó a társaság meg az edzők? Előre is köszi a válaszokat.

0

Nike Hypervenomot szeretnék vásárolni, milyen méretben kéne rendeljek?

http://hu.sportsdirect.com/nike-hypervenom-phade-fg-mens-foo.. Ezt a terméket szeretném, 42,5-es méretű kell EURO-s méretben, a mostani nike mercurialom UK 8,5 USA 9,5 es. Ezen az oldalon melyik méret kellene nekem?

0

Tippmix (tipszmiksz) kombinált fogadás?

Raktam 3/4-be egy szelvényt 4*100 Ft-tal. Ha mind a 4 bejön, egy se megy el, akkor a 4 meccs oddsát 400-zal kell beszorozni, vagy 100-zal?

3

Kispályás focicsapatnak frappáns csapatnév?

1

Amerikaban be van tiltva a sportfogadas, kerdesem az lenne, hogy van e valami kiskapu? Van e valaki aki itt el es tud online sportfogadni? Ha igen hogyan?

1

A mai Real Madrid- Koppenhága meccsre milyen áron voltak kaphatóak jegyek?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!