Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent fociban a kényszerítőzés (1 db)

Mit jelent a fociban a kényszerítőzés?

És miért hívják így?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy miért így hívják, de azt jelenti, hogy ha például elõtted van egy ellenfél, akkor lepasszolod oldalra a labdát a társadnak, majd õ egybõl visszarúgja neked elõre míg te megkerülöd az ellenfelet.

Azt nem tudom, hogy miért így hívják, de azt jelenti, hogy ha például elõtted van egy ellenfél, akkor lepasszolod oldalra a labdát a társadnak, majd õ egybõl visszarúgja neked elõre míg te megkerülöd az ellenfelet.
A csapattársnak akkora erõvel passzolod a labdát, hogy rögtön vissza kell adnia, mert nehezen tudná levenni. Tulajdonképpen arra kényszeríted, hogy egy beleérésbõl adja vissza a labdát.
Egyszerû. Semmi köze a társ szinte szivatásához. Annyi az egyész, hogy(a lenti ábrán) a a két"a" van együtt, a b a védõ. Az egyik a lepasszolja a labdát a messzebb lévõ (a) csapattársnak, majd fut, és a társ azonnal már rúgja vissza neki, de nem rögtön hozzá, hanem elé. Egy háromszög alakot írnak le. De ez egy a sok közül. a b a
Azért kényszerítõ, mert a védõ akármit csinál kijátszhatod passzal, vagy labdavezetéssel. Emberelõnyös helyzetben használják.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ilyen "focistáknak" építünk stadionokat (. )?

27

Ha most kikapunk Román-Magyar meccsen akkor kiesünk?

3

Ti is láttátok (román-magyar)?

A meccs elején, amikor a kezdő tizenegyeket mutatták, Magyarország mellett a szlovák zászló volt. Ez szerintem egyértelmű provokáció, nem lehet másnak vélni...

7

Miért volt a románok kezében az 1918-as tábla?

Mit jelent?

7

Hogy kell messzire rúgni a labdát?

magasra hogy kell rúgni?

2

Hol lehet ma a magyar román meccset élőben neten nézni?

2

Hol tudom online megnézni a román Magyar mecsset?

3

Melyik nb1-es focicsapatban vannak a legkevesebb légiósok?

4

Melyik csatorna adja a mai magyar-román meccset?

3

Mai román-magyar vb selejtejő meccs. Mit gondoltok kik az esélyesebbek?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!