Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent fiúnál, ha (7 db)

Az mit jelent ha egy fiúnál 10/7-es vagyok?

Legjobb válasz: Azt, hogy 1,4285714285714285714285714285714-nek tart.

Azt, hogy 1, 4285714285714285714285714285714-nek tart.
Azt, hogy jól megkúrna, azt dobna.Amúgy illik egyáltalán megmondani ezt egy lánynak?
azt, hogy egy paraszt a pasi ha képes a szemedbe pontozni téged. 3pont minusz az kb: másként hordod a hajad, vagy hajszín, szemszín ilyen apróságok lehetnek
Csúnyább vagy mint egy 10/8-as, de szebb mint egy 10/6-os. :P
ha már nagyon ez a pontozósdi a mérce, akkor a 7es az átlagnál azért csinosabb
Jómagam teljesen ostobaságnak tartom ezt a pontozási rendszert, de azt vettem észre, hogy a legtöbben a 7est az "átlag külsõvel" azonosítják, bár számomra ennek sincs sok értelme, de hátha hasznát tudod venni ennek az infónak.
Remélhetõleg nem tízhetes terhes :D
Nálunk jót, legalábbis nálam. Lányoknál mit jelent? Mert nekem is ezt mondják 10/7-8 20/f
jót.
Azt jelenti hogy ha egy fiunal 10/7es vagy, hogy 3 pont hijan 10es vagy
Tetszik neki. xdd
Ha csak pár 2 másod percre belenéz a szemedbe az semmit sem jelent, lehet hogy csak nézi hogy mit bámulod.. De ha mondjuk egymás szemébe nézzek, kicsitt hosszaban, elmosolyodik hasonlók az hamarabb jelenti azt hogy tetszel neki.
nem!
A kérdező hozzászólása: tényleg??????*-*xd
igen tetszel neki
A kérdező hozzászólása: nem kancsal! xd
Kancsal
A kérdező hozzászólása: az nem jó:c xd de ha több nap akkor csak nem...vagy azért mert az illetõ is nézte?:"DDD
Akkor épp csak arra nézelõdött, semmi jelentõsége. xdddd x'dddd
az nem csak úgy
A kérdező hozzászólása: xddd és ha csak úgy ránéz vagy??xd
fúúú, de megkúrnám...!!!
Azt jelenti, hogy rajtad..bocsi VELED akar lenni! Elõször pénzt kér majd mohára, hogy azzal elcsábítson, majd irány a futon! Szóval ne csak nézz rá, hanem markolj a seggébe, és légy merész ;) Élni tudni kell! Friday will be legen...wait for it..dary! LEGENDARY! Pusziltalak :*

Az mit jelent egy fiunál ha olyanokat terjeszt rólam meg róla h megujjazott meg megcsókolt meg fogdosott meg leitatott amikor nem is igaz?

nem tudom mért csinálja ezt mert ha megmondaná h azt akarja h egyutt legyünk akkor igent mondanék de így h ilyenek ír meg mond másoknak akiket én nem is ismerek. (am legjobb fiu barátom)

Legjobb válasz: Mert álszent. Elõtted rendes így meg úgy, - lehet, hogy tényleg az is- de a haverok elõtt meg õ a "király"..

Mert álszent. Elõtted rendes így meg úgy, - lehet, hogy tényleg az is- de a haverok elõtt meg õ a "király"..
Nagyobb hülyeséget nem tudtál kitalálni? Amúgy szimplán meg akar fektetni ..
Ákosnak hívják?
Minek ellenségek ha ilyen a legjobb barátod... Mert semmibe vesz, õ nem barátként tekint rád, hanem csak egy ribiként, befûzni ugye nem tudott, mert olyan béna lehetett, hogy fel sem tûnt neked, hogy ez a szándéka. A haverjai elõtt meg nem éghet le, hogy potyára fektetett ennyi idõt egy csajba. Úgyhogy kamuzott
A kérdező hozzászólása: hát õ 15 én meg 14 csak nem akar megfektetni... mondjuk amilyen perverz beszólásai vannak bármit kinézek belõle:/
kérdezõ. a kommentek után ezt sikerült írnod?! ritka buta vagy :D amúgy téynelg ne ma legjobb barátod, KERÜLD!!!
Kérdezõ, komolyan, ne légy hülye, hagyd a srácot.Nyilván való hogy nagyon, NAGYON rossz szándékai vannak, nem vagy fontos neki, csak egy ribinek tart, és ha ilyenekkel szórakoztatja a barátait hogy leitatott és fogdosott akkor valószínûleg VESZÉLYES IS. Hallgass ránk kérdezõ, csak jót akarunk, az a srác ROSSZ.


Én mindenre azt mondom, hogy "jó", ami nem rossz.
Jó, azt jelenti, hogy tudomásul vette. Még emészgetnie kell ugyan, mert nyilván az a típus, akinek nem dolgoznak túl gyorsan az agytekervényei. Biztos azon gondolkodott, hogy a tetszik most jó válasz e ré nézve, vagy rossz..:)
A kérdező hozzászólása: Nem szemelyesen mondtam el neki, hanem MSN-en. Tudom, hogy igy hulyeseg volt, de elobe nem ment volna. Hat elmondtam neki; mondta, hogy jo; kerdeztem tole, hogy ennyi, amire o annyit mondott, hogy igen, ennyi. Es utana csond uralkodott el; gondoltam hagyom kicsit, hogy "emessze" meg a dolgokat; es mondtam, hogy mennem kell, es lementem. Azota persze sokkal kedvesebb a srac; koszon, ha kell tobbszor, van, hogy int, szemebe nez; de azota nem beszelunk egymassal szemmit.
Azt jelenti, hogy még gyerek. Régen én sem tudtam erre normálisan reagálni.
"Jó" és utána ott hagyott? Vagy mosolygott rád? Vagy mi volt a szitu? Több infó jó lenne, így nehéz megmondani.
Miért nem gördítetted tovább a beszélgetést. "Ezt most hogy értsem, hogy "jó""? Én nem lennék biztos abban, hogy Te is tetszel neki, mert ha így lenne, akkor azt mondta volna.
Szerintem erre nincs amit mondjanak, õk ilyenek, magukban talán örülnek a ténynek... de nem mutatják mindig ki... ha meg állandóan csak ennyit tudtok beszélni, akkor nem érdemes vele foglaloznod, egy kapcsolat egyik alapja a kommunikáció, ha megöregedtek, másotok sem lesz, mit a kommunikáció:)
Azt hogy egyszerûek vagyunk és fölöslegesnek találjuk a hosszabb bonyolult válaszokat. esetleg meglepõdünk és így álcázzuk azt hogy perpill erre most sz*rt se tudunk válaszolni.
hát ja ezt hogy nem rossz azt jelenti. de a testbeszédébõl lelehet venni hogy mit gondol rólad õ. valószínûleg hogyha kettesben voltatok akkor neki is bejössz te de majd ezt megbeszélitek.
a "jó" nál lényegesebb az h hogy viselkedik. Majd eldöntöd. Hogy viselekdik veled.

Mit jelent egy fiúnál ha azt mondja a lánynak hogy nem vagy az esetem? Fiúk válaszát várom.

Az azt jelenti hogy csúnyának gondol? Mert mindennap ír, és nagyon elvagyunk mindig,és találkoztunk már él?be is sokszor 17/L

Legjobb válasz: sztme akkor kavarni akar veled csak nem meri megmondani. kezdeményezz

sztme akkor kavarni akar veled csak nem meri megmondani. kezdeményezz
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy csak egy vagyok a sok közül... :(
Azt jelenti, hogy nõként nem vagy az esete, tehát nõként nem érdekled. És szerintem azért nem akar veled találkozni, mert rájött hogy belezúgtál és nem akar kellemetlen szituba keveredni.
A kérdező hozzászólása: Pedig, pont hogy közömbösen próbálok vele viselkedni, és mintha ez hatott is volna rá, mert nyomulósabbra vette magát... DE akkor miért mondta ezt a barátnõmnek...
ezt nne tõlünk kérdezd :) szerintem egy helyzettisztázás/beszélgetés sokat tudna segíteni. kell hozzá két ember, meg õszinteség. aztán ott minden kiderül. sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Meg se merem kérdezni tõle, mivel ha bevallanám h elmondta az a barátnõm ezeket, akkor oda a bizalom .
most van bizalom? te kételkedsz benne, õ meg jobban bízik a barátnõdben, mint benned :( az elõzõ "beszélgetést" én javasoltam, mivel józan ésszel az a leg megfelelõbb döntés. ennek ellenére lehethogy énse tudnám megcsinálni :(
egy kézenfekvõbb megoldás, hogy ne várj tõle semmit. (egy tapasztalt ember elõadása alapján mondom ezt (Varga Péter)) tényleg kijózanító elõadás volt, van róla könyv is, szerintem megéri megrendelni. sokat segít ilyen ügyekben :) (itt megrendelheted: http://www.spielhozni.hu ) esetleg ha hívõ ember vagy, kérdezd meg a helyi plébános véleményét (már ha olyan szinten jóba vagytok...) nekem õ is sokat segített :) de azt a könyvet mindenképpen rendeld meg. minden bennevan :)
A kérdező hozzászólása: Most az lett, hogy ez a lány csúnyán átvert engem, mivel magának akarja a fiút... lehet ez is hazugság volt ... a könyvet meg még meggondolom, érdekesnek tûnik és köszönöm a válaszokat :)
persze nem kotelezo megvenned :D csak ajanlom. resztvettem egy "rovidebb eloadason" (5-6 ora xD) es nagyon érdekesnek/hasznosnak találtam. aztán megvettem a könyvet. (nem kötelezõ, de hailyen problémáid vannak, szerintem megéri) remélem jobbra fordulnak a dolgaid :) (a hosszabb elõadás 2 napos :D )
kérdezz rá, lehet h csak szégyenlõs és csak másnak mondja ezt
Én ugy értelmezem, legalábbis mikor ezt mondom, azt azért mert, lehet hogy jól elvagyok a csajjal de többet nem tudok elképzelni vele mert az ember szexet is szeretne de ha egy lányra nem tudok felizgulni akkor nem tudnék vele istenigazán szexelni. Nekem pl a hófehér bõrü vagy a vörös hajú, vagy göndör hajú nõk eggyáltalán nem jönnek be tehát nem az esetem. egy barna börû vagy creol börû nõre feltudok izgulni nagyon ezért a barna bõrû és fekete vagy sötét hajú nõket részesitem elõnybe.A fehérbõrüeket nem mrt borsózik a hátam tõle. (34-éves srác)
A kérdező hozzászólása: És tényleg elég sokan körül rajongják lányok közül.
Nem feltétlen gondol csúnyának, csak nem jössz be neki. Attól még barátok lehettek.
Nem biztos, hogy csúnyának gondol. Lehet, hogy pont a belsõ tulajdonságaid miatt nem akar veled járni.
meg akar dugni, de járni nem akar puszcsi
Ez azt jelenti, hogy nem vagy az esete.
A kérdező hozzászólása: Pedig mindig tartalmasan tudunk beszélgetni, nagyon sok minden közös bennünk, és ezt csak legutóbb mondta, és nem nekem hanem egy barátnõmnek...
ne add fel :) nemhiszem, hogy külsõ. voltak olyan lányok, akiket amíg nem ismertem, rájuk se néztem, de miután megismerkedtünk, valami vonzalmat éreztem irántuk. nekem ha valaki nem az esetem, annak a viselkedésével van gondom. de ha jól elbeszélgettek, meg keresitek egymás társaságát, akkor már jártok. szerintem ez a válasz nevetséges, értelmetlen, hülyeség: csak le akar feküdni veled, de járni nem. nemrég volt ey kérdés, hogy mit jelent az, hogy járni? kicsit elmélkedj el róla magadban.
Nem gondol csúnyának, csak nem avgy az esete, érted... Én mondtam ezt szép lánynak is, mert nem éreztem hogy meg van az a "szikra" köztünk.
Ez azt jelenti, hogy van neki honnan válogatni a csajokat.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom... Most meg kiderült hogy nem is akar velem találkozni legközelebb... ezt se nekem írta :(
A kérdező hozzászólása: Utána olvastam tényleg jó lehet :D

Mit jelent egy fiúnál, ha a másik irányba néz, mint ahol vagy?

úgyértem tetszik egy srác, és én próbálnék szemezni vele, de sosem arra néz. Ezt valyon direkt csinálja mert tetszem neki, vagy épp azért, mert nem, vagy csak úgy nem jut eszébe oda nézni? De kicsit fura már nekem, hogy legalább 7szer volt olyan, hogy pillantgattam rá, ? meg a másik irányba nézett/fordult és néha zenét is halgatott.. Akkor ez a viselkedés nála jó jel vagy rossz? (amúgy még nem beszéltünk egymással)

Legjobb válasz: szemtengelyferdülés?

szemtengelyferdülés?
Lehet, hogy szégyenlõs, ezért nem mer a szemedbe nézni :P Én is így vagyok általában.
most én nem értem hogy a szemedbe néz aztán hirtelen elfordítja a fejét, vagy egyáltalán nem néz rád? mert ha ez elõbbi, akkor tetszel neki, és nyuszi :D szerintem
A kérdező hozzászólása: szemtengelyferdülés XD Na mindegy szóval nem a szemembe néz és aztán elnéz, hanem egyszerûen nem néz rám egyáltalán :S
Hát ha nem néz rád egyáltalán az nem jó, de nem is rossz, egyszerûen semleges.
hát ne haragudj ha még nem beszéltetek egymással, és én nem ismerek valakit hol nem [email protected] le merre bámul, én se nézek rá ha nincs mit mondanom.... ha meg úgy látod hogy odanéz rád csak elfordul hogy ne lásd akkor is te lépj vmit mert ballagásig nézheted

Mit jelent egy fiúnál, ha már az első randin benyúlt a pólóm alá?

(ami szilveszterkor volt)

Legjobb válasz: ...en inkabb pofatlan batorsagra gyanakodnek...es hat nem tul biztato, ha mar az elso randin igy kezdi!

Hát én nem gondolom okvetlenül hogy le akar fektetni, meg azt se, hogy õ egy szexmániás pasi. Egyszerûen csak szilveszter volt, gondolom ivott, ilyenkor az emberekek nem tudják kontrolálni a viselkedésüket (vagyis tudják, csak......) mind1 Amellett lehet hogy nem is emlékszik már rá. (BOCSI) Te biztos nagyon fiatal vagy, így most minden mozdulatra felfigyelsz és próbálod megfejteni ( én is így voltam) de rá kell jönni, sokszor nem is gondolkoznak (elnézést minden pasitól), hanem csak megteszik azt, amit gondolnak, ehhez azér kell pia is. DE persze tetszel is neki, mert hát ha jól olvastam randin voltatok. :) Szóval csak annyit akarok, nem kell ezt a gyereket egyszerrre megbélyegezni, csak ismerd meg !!!
...en inkabb pofatlan batorsagra gyanakodnek...es hat nem tul biztato, ha mar az elso randin igy kezdi!
ki van éhezve a szexre.. vagy ittas volt.. vagy egyszerûen csak bátor, hátha hátha alapon szilveszterkor mindent szabad..
Hát nem tudom én is ezt csináltam a mostani barátnõmnek és nem szexet akartam túle, egyszerûen csak kényeztettem és tetszett neki, persze lehet, hogy én más tészta vagyok :P
szerintem i sexet akart remélem nem engeded neki mert az ilyen dolgoknak hamar elmegy a hire és elég könyen elkönyvelik az embert könnyûvérünek
Azt jelenti, h le akar fektetni, és nem hajlandó sokat várni.Te hagytad magad, ergo, te is szeretnél lefeküdni vele, ez számára a visszajelzés.Vagyis nem akar sokat lacafacázni, és nem is hiszem, h sokat szeretne ettõl a kapcsolattól. Tapasztalat!
minél hamarébb lefektetni nincs magánál a srác ha már az elsõ randin igy neked esik.vagy csak kíváncsi volt mit szólsz hozzá mennyire engeded magadhoz már az alkalommal, beszélj vele õ mit mond erre
hol ért hozzád?ha nem a hasadon vagy a hátadon hanem elöl "fent" akk azt h részeg volt meg te is ha hagytad kicsit tré ha engedted neki mert ha õ nem volt magánál akk udja mire fogni de te...:/ ez inkább rólad árulkodik mint róla am ha nem is volt részeg meg be szívva se volt akk lehet h csak a buli heve bocs ha lelombozlak de sztem ne számíts semmi jóra ha csak a derekadat simizte vagy ilyesmi akk viszont lehet h teccel neki gondolom azóta találkoztatok abból ahogy viselkedik sztem le tudod vonni a következtetéseket
Vágd pofán!
Szexre kiéhezett fiú lehetett. Lehet abban reménykedett, ha ezzel a póló alatti akcióval sikeresen felizgat, még az újév elõtt az övé leszel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!