Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent fiúnál, (24 db)

Szerintetek ez mit jelent egy fiúnál?

Mindig megkérdezi, hogy segíthet e, meg nevet a vicceimen, meg általában mindig hozzáfűz valamit a sztoriaimhoz.értelmes válaszokat lécci

Legjobb válasz: Azt hogy utál téged. Na mégis mit jelent szerinted?

Azt hogy utál téged. Na mégis mit jelent szerinted?
Pénz??? Az még hogy jön ide? Félsz, hogy nem mer "rád" (randira, ajándékra, stb.) költeni? Vagy mi??
A kérdező hozzászólása: Tudom, már gondolkoztam rajta, de kiderültek olyan dolgok, ami miatt nem járna velem szerintem, persze ha nem fontosabb neki a pénz, akkor még talán:/
Ha lennel minimum 12 eves tudnad hogyha egy fiu kedves veled es mindig segit es nevet a vicceiden akkor annak az ufok megettek a kislabujjat!:D Amugy hogy ertelmes valaszt adjak, igen es szerintem mar ideje lenne eszrevenned hogy bejossz neki mert egy fiu se tud 3 evig varni amig leesik neked vegre
Az elsõ kettõ válaszadónál találd meg az iróniát (vagy szarkazmust, mit tudom én) , és máris lesz értelmük... Amúgy te magad irtad, hogy elvileg... Márpedig az gyakran különbözik a gyakorlattól...
bugyuta kérdés, aki meg két "c"-vel írja a légyszit az mennyen jáccani
Azt jelenti ez egy fiúnál, hogy állásajánlatot kapott Németországba, de nem tud elmenni mert, szereti sült húst és a pc gameket, amikor half-lifeozott kiesett a székbõl és eltört a lába. Dokihoz nem szeret járni, de elment, majd visszajött, aztán rájött, hogy bírja az elefántokat.. ...fajin állatok. Késõ este pedig elmegy aludni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen tényleg-.- értelmes válaszokat kértem, amúgy meg elvileg más tetszik neki, ezért nem értem:/
Szerintem õ az elfeledett ikertestvéred csak még õ sem biztos ebben, így most próbál információt gyûjteni.
A kérdező hozzászólása: Megbeszélte az anyukájával, hogy ha 8.ig nem lesz barátnõje, akkor kap pénzt.

Van egy srác a suliban. Személyesen nem ismerem, nem is tetszik. Mikor elmennek mellettem a haverjai akkor egyből köszönnek és mondják a srácnak hogy itt a barátnőd! Ez mit jelent egy 14 éves fiúnál?

Meg huzzák oda hozzám.A srác próbálja velem felvenni a szemkontaktust....Most ezt nem értem.MIért csinálják ezt?

Legjobb válasz: Szerintem ez egy "normális" viselkedés a fiúknál ilyen korban. De lehet azért húzzák, mivel tetszel neki.

Szerintem ez egy "normális" viselkedés a fiúknál ilyen korban. De lehet azért húzzák, mivel tetszel neki.
Elmondta a haverjainak h tetszel neki ennyi

Ez mit jelent 1 fiúnál? Lent

Szóval...Találtam 1 kérdést, amit Õ írt ki (ott a neve), és kérd?re vontam. (a kérdés lényege: látott egy csajt, a csaj megbámulta, rámosolygott.) Írt egy olyan kommentot, hogy "sajna nem mentem utána, a szem felett gy?zött a testi/lelki fáradtság". Ma írt egy smst, hogy azért írta ki, mert kíváncsi volt, és hogy a komment az mellékes, idézem "melléklet féle". Most akkor mi a francot higgyek? Másfél éve járunk.

Legjobb válasz: Ja meg az msn hatására felmentem msnre, beszéltünk, és szokás szerint jött azzal a dumával, hogy rajtam kívül nem kell neki senki, mert senki nem szeretné ennyire, mint én, meg õ se tudna ennyire szeretni mást. Mi van most?

A kérdező hozzászólása: Ja meg az msn hatására felmentem msnre, beszéltünk, és szokás szerint jött azzal a dumával, hogy rajtam kívül nem kell neki senki, mert senki nem szeretné ennyire, mint én, meg õ se tudna ennyire szeretni mást. Mi van most?
Lehet, hogy igazat mond, de en egy picit jobban odafigyelnek ra. Persze ugy, hogy ne vegye eszre... Lehet az is, hogy tenyleg csak megismerkedett volna a csajjal, es semmi komolyabb, nem tudom. Hajlamos vagyok a legjobbakat feltetelezni az emberekrol.
Még mindig ezen rinyálsz?Sajnálom a barátod, hogy ekkora p*csa vagy. Már 20 ilyen kérdést kiírtál errõl, nem lehetsz normális.
A kérdező hozzászólása: 2t írtam ki.XD am neki nem is mondtam a kis feltételezéseimet, inkább majd személyesen beszélném meg vele bõvebben. jah, amúgy arigatou, nem vagyok p.csa.^^
Csak egy kicsit:D
A kérdező hozzászólása: jólvan majd pont a te véleményedre adok?:D egyszerûen csak nem akarom elveszíteni a srácot...még õelõtte 2 pasim volt, és mind2 másik csaj miatt dobott ki, meg megis csaltak...
Ha nem akarod elveszíteni akkor mit foglalkozol ilyenekkel? Majd pont az én véleményemre?:D Arra, mert sokkal bölcsebb vagyok mint te, sok dolgot nem tudsz te még az emberekrõl kiscsaj:)
Gratulálok le tudtad írni hogy higgyek. Ez itt díjat érdemelne.


Mit jelent az a marhaság hogy egy fiúnál '7' esélyem van?

Nem értem..valakinél van vagy esélyem vagy nincs. Szerintetek?

Legjobb válasz: Jól gondolod. Vagy van vagy nincs

Jól gondolod. Vagy van vagy nincs
szerintem elõzõ életében macska volt és most úgy gondolja hogy ha 7 élete volt akkor 1 nõvel 7x futhat neki az ismerkedésnek hátha egyik alkalommal majd jobb lesz-

Mit jelent ez egy fiúnál?

pár hete beszéltünk fb-n a exem-el. és ki hívot. el mentünk sétálni beszéltünk minden nagyon jó volt. simogatott ölelgetett puszikat adott. rá pár napjára át hívott magához. én át is mentem. fel hozta azt a témát hogy jó lenne ha mi megint együtt lennénk. én örültem is neki mert én még mindig szeretem öt. de a közös ismerõsöknek mást mond hogy õ.már csak barátként néz rám. össze zavarodtam... nem tudom hogy mit akar.

Legjobb válasz: Ha nem egy segg és nem csak sexre megy akkor szerintem tényleg szeretne téged hány évesek vagytok?

Ha nem egy segg és nem csak sexre megy akkor szerintem tényleg szeretne téged hány évesek vagytok?
Lehet csak szexet akar
Egy álmodozó kiskirálylány vagy, akit a mesebeli hercege csak megdugni akar, nem pedig dalolászni vele az erdõben a tündérekkel meg madárkákkal.
A kérdező hozzászólása: õ 17 én 18.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok álmodozó kislány... a mesebeli herceget se várom. csak tudod én szeretem öt. bár ezt az érzést mások nem.ismerik... valószínûleg te se ismered... ;-)
Ójaj pedig tényleg szerelmes vagy és vak is, és még csak 17 éves vagy, kicsit naiv is, dehát a szerelem vak. Majd rájössz.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok... :-)

Az mit jelent ha egy fiúnál 10/7-es vagyok?

Legjobb válasz: Azt, hogy 1,4285714285714285714285714285714-nek tart.

Azt, hogy 1, 4285714285714285714285714285714-nek tart.
Azt, hogy jól megkúrna, azt dobna.Amúgy illik egyáltalán megmondani ezt egy lánynak?
azt, hogy egy paraszt a pasi ha képes a szemedbe pontozni téged. 3pont minusz az kb: másként hordod a hajad, vagy hajszín, szemszín ilyen apróságok lehetnek
Csúnyább vagy mint egy 10/8-as, de szebb mint egy 10/6-os. :P
ha már nagyon ez a pontozósdi a mérce, akkor a 7es az átlagnál azért csinosabb
Jómagam teljesen ostobaságnak tartom ezt a pontozási rendszert, de azt vettem észre, hogy a legtöbben a 7est az "átlag külsõvel" azonosítják, bár számomra ennek sincs sok értelme, de hátha hasznát tudod venni ennek az infónak.
Remélhetõleg nem tízhetes terhes :D
Nálunk jót, legalábbis nálam. Lányoknál mit jelent? Mert nekem is ezt mondják 10/7-8 20/f
jót.
Azt jelenti hogy ha egy fiunal 10/7es vagy, hogy 3 pont hijan 10es vagy

Mit jelent ez a fajta szemezés egy fiúnál?

Kicsit lehajtott fej, felfelé néz, kicsit tátott száj. A fiú így néz a lányra, amikor meglátja, és olyan,mintha nem is venne levegõt.

Legjobb válasz: Látja rajtad, h tetszik neked és próbál hódítani.

Látja rajtad, h tetszik neked és próbál hódítani.
Tetszel neki és jól esik számára nézni téged, szóval szép vagy számára, feltételezem. Én legalábbis magamon ilyen helyzetben tudnám ezt elképzelni. 20/f
Szerinted???!!!
Tetszik neki. xdd
Ha csak pár 2 másod percre belenéz a szemedbe az semmit sem jelent, lehet hogy csak nézi hogy mit bámulod.. De ha mondjuk egymás szemébe nézzek, kicsitt hosszaban, elmosolyodik hasonlók az hamarabb jelenti azt hogy tetszel neki.
nem!
A kérdező hozzászólása: tényleg??????*-*xd
igen tetszel neki
A kérdező hozzászólása: nem kancsal! xd
Kancsal
A kérdező hozzászólása: az nem jó:c xd de ha több nap akkor csak nem...vagy azért mert az illetõ is nézte?:"DDD
Akkor épp csak arra nézelõdött, semmi jelentõsége. xdddd x'dddd
az nem csak úgy
A kérdező hozzászólása: xddd és ha csak úgy ránéz vagy??xd
fúúú, de megkúrnám...!!!
Azt jelenti, hogy rajtad..bocsi VELED akar lenni! Elõször pénzt kér majd mohára, hogy azzal elcsábítson, majd irány a futon! Szóval ne csak nézz rá, hanem markolj a seggébe, és légy merész ;) Élni tudni kell! Friday will be legen...wait for it..dary! LEGENDARY! Pusziltalak :*

Az mit jelent egy fiunál ha olyanokat terjeszt rólam meg róla h megujjazott meg megcsókolt meg fogdosott meg leitatott amikor nem is igaz?

nem tudom mért csinálja ezt mert ha megmondaná h azt akarja h egyutt legyünk akkor igent mondanék de így h ilyenek ír meg mond másoknak akiket én nem is ismerek. (am legjobb fiu barátom)

Legjobb válasz: Mert álszent. Elõtted rendes így meg úgy, - lehet, hogy tényleg az is- de a haverok elõtt meg õ a "király"..

Mert álszent. Elõtted rendes így meg úgy, - lehet, hogy tényleg az is- de a haverok elõtt meg õ a "király"..
Nagyobb hülyeséget nem tudtál kitalálni? Amúgy szimplán meg akar fektetni ..
Ákosnak hívják?
Minek ellenségek ha ilyen a legjobb barátod... Mert semmibe vesz, õ nem barátként tekint rád, hanem csak egy ribiként, befûzni ugye nem tudott, mert olyan béna lehetett, hogy fel sem tûnt neked, hogy ez a szándéka. A haverjai elõtt meg nem éghet le, hogy potyára fektetett ennyi idõt egy csajba. Úgyhogy kamuzott
A kérdező hozzászólása: hát õ 15 én meg 14 csak nem akar megfektetni... mondjuk amilyen perverz beszólásai vannak bármit kinézek belõle:/
kérdezõ. a kommentek után ezt sikerült írnod?! ritka buta vagy :D amúgy téynelg ne ma legjobb barátod, KERÜLD!!!
Kérdezõ, komolyan, ne légy hülye, hagyd a srácot.Nyilván való hogy nagyon, NAGYON rossz szándékai vannak, nem vagy fontos neki, csak egy ribinek tart, és ha ilyenekkel szórakoztatja a barátait hogy leitatott és fogdosott akkor valószínûleg VESZÉLYES IS. Hallgass ránk kérdezõ, csak jót akarunk, az a srác ROSSZ.

Szerintetek ez mit jelent egy fiúnál?

Gimnáziumba járok és van egy srác, akivel együtt járunk egy órára. Ha meglát a folyosón mindig mosolyog és köszön. Legutóbb egymás mellett ültünk és közelebb húzódott, a lábát az enyém alá rakta és elkezdte billegtetni, vagy csak szimplán alárakta. Mit jelenthet ez nála?

Legjobb válasz: jééé ezzel a névvel tényleg.... Mért Te hogy viselkedsz olyan lánnyal aki nem érdekel?

jééé ezzel a névvel tényleg.... Mért Te hogy viselkedsz olyan lánnyal aki nem érdekel?
Szerintem fingani akar.. csak így ad ki más hangokat hogy leplezze a fingását
Szerintem is az van, amit az elsõ mond. De az is lehet, hogy most ivarzaik, és a nõstényének akar.
hát ha nem érdekelnéd akkor nem venne rólad tudomást, nem hogy a lábad alá rakja a lábát.....
A második választ csak egy lány írhatta. :)
"Te hogy viselkedsz olyan lánnyal aki nem érdekel?" - Mivel a nõi nem 99%-a nem érdekel, ez elég tág kérdés. De a fenti történetet el tudom úgy képzelni, hogy ne akarjon a srác összejönni a lánnyal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!