Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent fekete szív (1 db)

Mit jelent a fekete szív?

Legjobb válasz: Hát konkrétan én se tudom de talán egy összetört szivet jelent. Vagyis szerintem azért küldi mert még érez irántad, megvan zuhanva, fáj a szíve, "beteg" a szíve.

Hát konkrétan én se tudom de talán egy összetört szivet jelent. Vagyis szerintem azért küldi mert még érez irántad, megvan zuhanva, fáj a szíve, "beteg" a szíve.
A fekete mindig is a halál színe volt. A szív meg a szerelemé. Valószínûleg szeret téged, csak már nem lehetsz az övé. "Elhalt szív". lehet már nem érez irántad semmit azért kapsz tõle fekete szivecskéket. Amúgy fogalmam sincs mit jelent. De remélem segítettem vmiben.
Alapvetõ chat útmutató, úgy fest hasznát veszed: -A csupa nagybetûs írás kiabálást jelent, illik tõle tartózkodni. -A smiley fõleg hangulat kifejezésére szolgál. -A fekete színrõl az ember az eleganciára, erõre, halálra, gonoszra, bajra asszociál, ebben az esetben egyértelmûen a gonosz és a halál a jelentése, a szívet meg feljebb elég konkrétan leírták. Kiegészítés: attól függõen, hogy a kérdésben említett személy mennyire tudatosan kommunikál, mennyire tudja a beszélgetéseit irányítani - eszerint 2 kategória lehetséges, a következõek: -Ezt találta, vagy ez tetszik neki, vagy nem is törõdik a színével. -Tudatosan használja, hogy értésedre adja, hogy teszem azt: "szeret még de fáj" vagy hogy "ennek a kapcsolatnak vége" (ez esetben idegeidet igyekszik húzni) ezeket csakis te tudod eldönteni a szövegkörnyezet segítségével.
Szerintem egyszerûen észre sem veszi, hogy fekete, vagy hogy lehet másmilyent is. Egyszerûen szívet akar küldeni, a fiúk sztem nem nagyon figyelnek az ilyesmire. De ha szted nem így van, kérdezd meg tõle, miért ilyen színût küld, ez nem egy olyan nagy megbeszélhetetlen "probléma".
látszik hgy csak csajok irnak ide. persze ez nem baj. de srác szemmel...mi nem törödünk ilyen kicsiségekkel hogy mi milyen szinû. azért fekete mert az volt. nincs jelentése. a csajok mindent tulkomplikálnak keresik mindenben a magyarázatot, különben pedig nincs benne.
A kérdező hozzászólása: j
A kérdező hozzászólása: SZIASZTOK VALÓJÁBAN NEM TUDOM MIT JELENT A FEKETE SZÍV EZÉRT FORDULOK HOZZÁTOK.. A VOLT BARÁTOM(AKIT MÉG MA IS SZERETEK) SZOKOTT NEKEM KÜLDÖZGETNI FEKETE SZIVEKET MSN-EN (SMILEY) MIT JELENTHET?SZERINTETEK? BEA
Ha fiú vagy, ha lány, a feketének igenis van jelentése. Mégpedig (általában) a halált szokták "jelölni" vele. De ahogy elõbb is írta valaki az elegancia jele is lehet (mint pl. egy öltöny, mert az is fekete szokott lenni). A szív meg szeretetet, szerelmet jelent. by: RuinS


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Minden lány ennyire hangulatfüggő?

18 éves a barátnőm, még korai a kapcsolatunk (pár hetes). De vannak furcsaságai. Egyik pillanatban tök kedvesen ír, következőben meg olyan szinten flegma hogy az hihetetlen. Kérdezem van e baj, azt mondja nincs, visszanéztem nem mondtam semmi sértőt nem értem. Nem tudom hogy csak megjött e neki de már párszor előfordult és már kezd idegesíteni...

9

Van egy csaj akivel össze akarok jönni és sokszor mondja nekem hogy milyen magas vagyok. Ezt most vegyem bóknak vagy zavarja inkább?

20 centivel vagyok magasabb nála és amikor ezt mondja általában mosolyog. Mire lehet következtetni ebből?

8

Mi fér bele fiú-lány barátságba szerintetek?

Mikor mondanátok azt,h ez már több mint barátság?
15/l

12

Honnan lehet sejteni, hogy egy srác csak haverkodik vagy nyomul?

Sokszor nem tudom,h mi fér még bele a haverkodásba.Ölelés/puszi? Lehet,h túl naív vagyok,de tényleg nem szokott leesni,h ez már nem csak haverkodás.
15/l

9

Miért álmodok erről a lányról állandóan?

A legjobb lánybarátomról álmodok állandóan, és kezd zavarni.
Álmomban járunk, sokszor szexelünk is. Viszont a való életben csakis barátok vagyunk, és néha kínos nekem amikor a közelemben van, mert emlékszem, hogy múlt éjjel, meg mit voltak az álmaimban..
Tetszik nekem, de nem ennyire.
Mit gondoltok? Hogy tudnék valaki másról vagy valami másról álmodni, másra koncentrálni?
15/F

8

Valaki érzi most ezt vagy csak én?

APICSÁBAELEGEMVANLESZAROKMINDENT:@@@

16

Rózsaszín köd? (kérdésed rövid. )

Barátommal 7 hónapja napi szinten eggyütt vagyunk minden létező,elképzelhető módon.Szegénységben,gazdagságban,jóban-rosszban.Kérdésem azért tettem föl,mert magam sem tudom mi van velem.Amit érzek:),ennyi idő után is csak napról-napra erősödnek az érzelmeim a kedvesem iránt.Ilyen lenne az igazi őszinte szerelem?vagy ez csak rózsaszín köd?A szex felemelő,egyikőnknek sem volt hasonló tapasztalata más személlyel,:) úgy értem,hogy amit egymásnak adunk ilyet nem éreztünk még soha.A hétköznapi dolgokban is nagyon egymásra vagyunk hangolódva,soha vita hangos szó nem csattant el.Jobbhíján kamaszokéhoz hasonló a viselkedésünk,pedig már 30-on túliak vagyunk.Ilyen lenne a tökéletes társsal egy kapcsolat?Mert ez nagyon parázs,,,:)/

9

Hogy tegyem jóvá?

Az van, hogy szeretem... De félek a kapcsolattól. Szeretem, de megmodtam neki, hogy hagyjuk... Nagyon hiányzik, ha rá gondolok gyomorgörcsöm lesz. Bármit megtennék, hogy most megölelhessem... Hogy tegyem jóvá? Kérlek segítsetek...

6

Kialakulóban van egy kapcsolat. Elrontottam?

1 hónapja ismerjük egymást. Első találkozás, ahol kettesben vagyunk. Szórakozás, buli, kis ivás, tánc, hazakísérés, közben beszélgetés. A csaj háza előtt állunk, tök sötét, téma elfogy. Búcsúzunk. A lány hozzámbújik. Átölelem, de nem csókolom meg. Szerintetek hiba volt? A hangulat nagyon adta volna...

3

Milyen érzés ha van pasija valakinek milyen az első rani, milyen az első szerelem, első csók?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!