Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent fekete szív (1 db)

Mit jelent a fekete szív?

Legjobb válasz: Hát konkrétan én se tudom de talán egy összetört szivet jelent. Vagyis szerintem azért küldi mert még érez irántad, megvan zuhanva, fáj a szíve, "beteg" a szíve.

Hát konkrétan én se tudom de talán egy összetört szivet jelent. Vagyis szerintem azért küldi mert még érez irántad, megvan zuhanva, fáj a szíve, "beteg" a szíve.
A fekete mindig is a halál színe volt. A szív meg a szerelemé. Valószínûleg szeret téged, csak már nem lehetsz az övé. "Elhalt szív". lehet már nem érez irántad semmit azért kapsz tõle fekete szivecskéket. Amúgy fogalmam sincs mit jelent. De remélem segítettem vmiben.
Alapvetõ chat útmutató, úgy fest hasznát veszed: -A csupa nagybetûs írás kiabálást jelent, illik tõle tartózkodni. -A smiley fõleg hangulat kifejezésére szolgál. -A fekete színrõl az ember az eleganciára, erõre, halálra, gonoszra, bajra asszociál, ebben az esetben egyértelmûen a gonosz és a halál a jelentése, a szívet meg feljebb elég konkrétan leírták. Kiegészítés: attól függõen, hogy a kérdésben említett személy mennyire tudatosan kommunikál, mennyire tudja a beszélgetéseit irányítani - eszerint 2 kategória lehetséges, a következõek: -Ezt találta, vagy ez tetszik neki, vagy nem is törõdik a színével. -Tudatosan használja, hogy értésedre adja, hogy teszem azt: "szeret még de fáj" vagy hogy "ennek a kapcsolatnak vége" (ez esetben idegeidet igyekszik húzni) ezeket csakis te tudod eldönteni a szövegkörnyezet segítségével.
Szerintem egyszerûen észre sem veszi, hogy fekete, vagy hogy lehet másmilyent is. Egyszerûen szívet akar küldeni, a fiúk sztem nem nagyon figyelnek az ilyesmire. De ha szted nem így van, kérdezd meg tõle, miért ilyen színût küld, ez nem egy olyan nagy megbeszélhetetlen "probléma".
látszik hgy csak csajok irnak ide. persze ez nem baj. de srác szemmel...mi nem törödünk ilyen kicsiségekkel hogy mi milyen szinû. azért fekete mert az volt. nincs jelentése. a csajok mindent tulkomplikálnak keresik mindenben a magyarázatot, különben pedig nincs benne.
A kérdező hozzászólása: j
A kérdező hozzászólása: SZIASZTOK VALÓJÁBAN NEM TUDOM MIT JELENT A FEKETE SZÍV EZÉRT FORDULOK HOZZÁTOK.. A VOLT BARÁTOM(AKIT MÉG MA IS SZERETEK) SZOKOTT NEKEM KÜLDÖZGETNI FEKETE SZIVEKET MSN-EN (SMILEY) MIT JELENTHET?SZERINTETEK? BEA
Ha fiú vagy, ha lány, a feketének igenis van jelentése. Mégpedig (általában) a halált szokták "jelölni" vele. De ahogy elõbb is írta valaki az elegancia jele is lehet (mint pl. egy öltöny, mert az is fekete szokott lenni). A szív meg szeretetet, szerelmet jelent. by: RuinS


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet terhes vagyok és úgy érzem, hogy fáj a hasam alja (méhem). Mit tegyek? Parázok.36/N

11

Többen mondják, hogy a barátnőim féltékenyek rám, mert én szebb vagyok mint ők. Ezt honnan lehet észre venni? Mit csináljak?

3-an vagyunk barátnők

1

Egy kb.182cm magas és 80kg-os lány nagyon ijesztő nektek, fiúk?

Egy lány ismerősömről van szó, aki egyébként az alkatának megfelelően, csinosan öltözködik és női szemmel nézve szerintem arcra is szép, mégsem érdeklődnek iránta a férfiak. Már elkönyvelte, hogy egész életében egyedül marad, hiába próbálok neki tanácsokat adni, szerinte olyan nagydarab, hogy félnek tőle a fiúk.

21

Lányok, gáznak tartjátok, ha egy férfinak nőiesen hosszú szempillái vannak?

A barátomnak már egészen nőiesen hosszúak a szempillái, kb. 1 cm-esek. Természetesen ilyen neki, ám szerintem egy kicsit gáz... Amúgy nagyon sármos fiú, de ez egy kissé zavaró nekem. Nektek mi erről a véleményetek?

18/L

11

Akinek a legtöbb szex partnere van az ismerősi körödben?

Hány lány/fiú volt meg neki? És hány éves?

2

Hogyan tudnám magam nőnek/ nőisenek érezni? 19/L

10

Lányok, nektek van úgy, hogy néha fáj ott alul a hasatok, de nem vagytok betegek? Nekem vajon miért fájt?

Tegnap este fájt ott a hasam, mint amikor megjön. Azthittem beteg leszek reggelre, de semmi azóta. Akkor vajon miért fájt? Csak úgy? Barátommal már 2 hónapja nem voltam együtt, és akkor védekeztünk is, tehát baj nem lehet.
Akinek még volt így, kérem írjon.
17L

2

Pontoznátok? Tízes skála.

a href="http://kepfeltoltes.hu/131027/DSCF2131_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/131027/DSCF2131_www.kepfeltoltes.hu_...

33

Lehetséges hogy egy élmény hatására alakuljon ki valakiben egy fétis?

egy estén történt hogy filmeztünk az akkori barátnőmmel és meztelenül feküdtem az ágyba ő pedig lefeküdt az ölembe és a farkam a hajába dugtam. annyira jo érzés volt hogy egyből kezdtem keményedni és úgy kezdtem el verni . azóta mindig vágyom arra hogy a hajába tegyem. előtte eszembe sem jutott volna. akkor most hajfétisem lett?

3

Mit jelent, ha egy fiú hozzám dől és érzem, hogy áll a farka, bejövök neki?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!