Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent fekete (121 db)

Mit jelent fekete madárral álmodni?

Álmomban egy kötélen fogtam egy fekete madarat...mintha azzal fogtam volna meg..egy idõ után elengedtem...egy fehérfejû sas fészkelt a pincénk tetején,és ha jól emlékszem kicsinyei is voltak..aztán hirtelen amit elengedtem fekete madár egy kígyót vitt el az udvarról...utána a sas is kígyókat kapott el...és a kertünkbõl..LÉgyszíves normális válaszokat! akik hozzá értenek olyanoktól!

Legjobb válasz: nem mered magad megvalósítani, pedig a lehetõségek ott vannak elõtted, de nem emrsz semmit sem meglépni. a kígyó mint rejtett félelem ezt szimbolizálja, és a sas, ami az erõ, gyorsaság szimbóluma, és ráadásul fehér is, ami a tisztaság, és jó energia szimbóluma. a fekete madár mint félelem gyökér szerepel, elsõnek a fekete madár viszi el a rejtett félelmet jelképezõ kígyót, majd miután (fekete madár=félelem gyökere) elvitte a baj okozóját, jön a tisztaság jelképe, és az is szimbolikusan megismétli ezt a mozzanatsort!

nem mered magad megvalósítani, pedig a lehetõségek ott vannak elõtted, de nem emrsz semmit sem meglépni. a kígyó mint rejtett félelem ezt szimbolizálja, és a sas, ami az erõ, gyorsaság szimbóluma, és ráadásul fehér is, ami a tisztaság, és jó energia szimbóluma. a fekete madár mint félelem gyökér szerepel, elsõnek a fekete madár viszi el a rejtett félelmet jelképezõ kígyót, majd miután (fekete madár=félelem gyökere) elvitte a baj okozóját, jön a tisztaság jelképe, és az is szimbolikusan megismétli ezt a mozzanatsort!
HOLLÓ - Ijesztõ hír, amirõl késõbb bebizonyosodik, hogy félreértésen alapult. KÍGYÓ - Csábítás, amelynek szívesen engedsz, ha nem éppen Te vagy a csábító. Kígyó, ha rémületet, iszonyt ébreszt, - nõk álmában: nem kívánt szex, rossz partnerkapcsolat. Férfiak álmában: elutasított vágyak, küzdelem, amelyet önmagaddal folytatsz. Kígyó, ha kedvesnek, szépnek látod, nem félsz tõle - nõknél: tényleg egyenértékû a férfiakkal és ezt nem szólamokkal, munkahelyi hangoskodással bizonyítod. Férfiak álmában: jó önismeret, kiváló feladatmegoldó képesség. Kígyó, ha az ágyadban találod: olyan érzelem, vágy, amit nem érzel a sajátodénak. Kígyó, ha megmar: - nõknél szerelmi csalódás, elhagytak, pedig Te - úgy hiszed - mindent megtettél. Férfiak: álmában: titkos, kínzó vonzalom. Kígyót ütni: megölni: nõknél: agresszivitás, utálod a férfiakat, úgy gondolod, kihasználnak; szexualitást eszköznek tekinted, amellyel célt lehet érni. Férfiaknál: bûntudat, szorongás. Kígyó, ha rád tekeredik és nem szabadulsz tõle: gyötrelmes szerelem. Kígyó, ha hozzád ér és hidegsége, érintése kellemes érzést kelt: anyagi elõnyökért létesített kapcsolat hogy finom legyek. Egyébként a saját véleményem az, hogy: A fekete madár az akiben nem bízol meg, de el kéne engedned, mert csak segíteni akar, el akarja vinni a közeledbõl az álnok kígyókat. Remélem segítettem :)
A kérdező hozzászólása: Miután elengedtem a fekete madarat...egy olyan kígyót vitt el amirõl aztsem tudtam, hogy egyáltalán az udvarunkon élt...
A kérdező hozzászólása: Jah és a fekete madár sem holló volt...neki is ilyen tépõcsõre volt...

Mit jelent? Fekete bika kerget fehér folyosos labirintusba, barátok segítenek menekulni

Legjobb válasz: ahh :S régóta fejtek álmokat, néha csak hobbiból, de nagyon zavar, hogy az emberek mindenben jeleket akarnak látni... Ezeknek nincs fontos szerepük :D Igen, persze, van rá esély, hogy van normális jelentése, és lehet, hogy jelent valamit. De ha nem tudod mihez kötni, akkor SEMMIT nem jelent. Az álomfejtõ könyvek is hülyeségek, mert csak általánosítások! Egy embernek önmagának, vagy egy hozzá értõ személynek kell megfejtenie, mit jelent az álom, mert az álmok rejtett jeleket hordoznak, de CSAK az ADOTT személyrõl és annak életérõl, másról NEM! És kérlek, ne próbáljatok mindig olyanokat kitalálni, amik az álmoskönyvekben le vannak írva. Egy-egy kép az álomban nem köthetõ más dolgokhoz, tehát egy gyerekkori ellenség nem köthetõ mondjuk ahhoz, hogy pár napig az anyagi helyzeted romlik. Nem. Ezek nem ilyen üzenetek.

ahh :S régóta fejtek álmokat, néha csak hobbiból, de nagyon zavar, hogy az emberek mindenben jeleket akarnak látni... Ezeknek nincs fontos szerepük :D Igen, persze, van rá esély, hogy van normális jelentése, és lehet, hogy jelent valamit. De ha nem tudod mihez kötni, akkor SEMMIT nem jelent. Az álomfejtõ könyvek is hülyeségek, mert csak általánosítások! Egy embernek önmagának, vagy egy hozzá értõ személynek kell megfejtenie, mit jelent az álom, mert az álmok rejtett jeleket hordoznak, de CSAK az ADOTT személyrõl és annak életérõl, másról NEM! És kérlek, ne próbáljatok mindig olyanokat kitalálni, amik az álmoskönyvekben le vannak írva. Egy-egy kép az álomban nem köthetõ más dolgokhoz, tehát egy gyerekkori ellenség nem köthetõ mondjuk ahhoz, hogy pár napig az anyagi helyzeted romlik. Nem. Ezek nem ilyen üzenetek.
Fehér folyásod lesz pár napon belül, de a barátod majd elkísér a nõgyogyóhoz...
Nyertel egy spanyolorszagi nyaralast!!!! Gratulalunk!
Hogy megörültél!
Bika: a férfiasság és az erõ legerõsebb õsi szimbóluma.A férfiaknál potenciaálom, a nõknél vágyálom. Labirintus: egy titok leleplezõdése.
Azt, hogy elõzõ életedben spanyol torreádor voltál.

Mit jelent fekete ruhával álmodni?

Már 3. napja azt álmodom h álmomban át kell öltöznöm mert [email protected] nézek ki! És mindig ugyanazt a fekete cip?t, farmert és valamilyen fekete fels?t veszek fel! Mikor átöltöztem álmomban folytatódik az álmom tovább... :) Ez már nagyon vicces! Am nem is szeretem a fekete ruhát! Csak kivételes alkalmakkor veszem föl. Ja és a cip? amir?l álmodok nem rég vettem!

Legjobb válasz: Semmit nem jelent, mintahogy a többi álom sem, csak az agyad pihen és dolgozza fel az emlékeket, rak rendet a fiókokban, ez csak amolyan melléktermék..... vagy jelentheti azt is, hogy a halál a közeledben jár, sza válasz szabadon :D

Semmit nem jelent, mintahogy a többi álom sem, csak az agyad pihen és dolgozza fel az emlékeket, rak rendet a fiókokban, ez csak amolyan melléktermék..... vagy jelentheti azt is, hogy a halál a közeledben jár, sza válasz szabadon :D
Semmi különösebbet. A fekete az meg nem közvetlenül a halál színe, de az életé is. Most is feketébe vagyok, mégsem álmodom, na érted mit akarok mondani. Ha nagyon érdekel viszont, hogy "Mit jelenthet", akkor mi aligha tudunk segíteni a megfejtésében. Magadnak kell.
Véleményem szerint az álomszimbólum színeknek fontos szerepe van. Ha hiszed, ha nem a színeknek gyógyító erejük van... :) Ha álomban felbukkan egy bizonyos szín, az fontos utalást tartalmaz betegségrõl és gyógyulásról egyaránt. A fekete színben az összes többi megtalálható. Kifejezõképességre és ítélõerõre, esetleg negativitásra is utalhat. Az a ruhadarab, amelyet az álmodó álmában magán visel, azt a külsõ képet mutatja meg, melyet az ember mások számra teremt. Bizonyos tekintetben a ruha az érintésektõl védi az embert, egyaránt leplezhet és feltárhat. Átvitt értelemben meztelenség mellett az ember gyengéit is elfedi és álcázza a szexualitást. Minden ruhadarabnak megvan a maga jelentése. Pl. a cipõ a földelés és a mindennapi élettel való testközeli érintkezés jelképe. Mellékesen jegyzem meg, hogy az egyik kedvenc színem a fekete... :D


Mit jelent fekete lóval álmodni hogy megharapott a számnál? Fájt és véreztem. Azt hiszem fehér ló is volt az álmomban.

Legjobb válasz: Azt, hogy a loú betört az álmodba. Szerezz egy álom veccõt és akkor nem fog többet harapdálni.

Azt, hogy a loú betört az álmodba. Szerezz egy álom veccõt és akkor nem fog többet harapdálni.
Azt jelenti, hogy le akartál smárolni egy lovat. (Nagy gondjaid lehetnek a párkapcsolatban.)
Semmit nem jelent! Ne tulajdoníts természetfeletti jelentést egy olyan természetes dolognak mint az álom. Az álom valószínûleg az evolúció véletlen mellékterméke, az alvás és a gondolkodás összekapcsolása. Le lehet szavazni de ez az igazság.
Elõre megálmodtad a loú inváziót
A loúk megint tovább fejlõdtek. Most már képesek az álmainkba is beférkõzni. Ha ez újra megtörténik veled, használj álom veccõt. Üdv egy loúlógos
A ló kitörési, szabadságvágyat jelent, a fekete a gyász színe. Félsz, hogy a szabadságvágyadat, vagy kitörési szándékodat valaki letöri a vér azt jelenti, hogy félsz a közben szerzett sebektõl. Az egész együtt a bizonytalanságodat fejezi ki.
A kérdező hozzászólása: ez pontosan igy igaz!..a mostani élethelyzetemben...

Mit jelent fekete kismalacokkal álmodni?

álmomba az volt hogy éleszgettem ?ket. meg egyik elpusztult másik is.. és még csak diszónk sincs!! köszönöm aki ad választ.

Legjobb válasz: Álmoskönyv szerint: "Kis állat: nincs elég önbizalmad."

Álmoskönyv szerint: "Kis állat: nincs elég önbizalmad."
A fekete szín általában a halált szimbolizálja. Ez jól kijön azzal, hogy meg is halt néhányuk. Azon gondolkodj, hogy mit jelent neked a disznó. Esetleg valami értékes dolgot, ami a családi vagyon része? Vagy esetleg valami kerülendõ, tisztátalan dolgot?
A fekete szín a halált, vagy a fény elvesztését szimbolizálja, tehát egyértelmûen el fog menni a villany disznóvágáskor, ezért legyen aggregátor nálatok.

Fekete mennyasszonyi ruhában látni magam házasodni. Mit jelent?

Két éjjel egymàs után. :-(

Legjobb válasz: Ha látod magad menyasszonyi ruhában az rosszat jelent. Pláne, ha feketében..:/

Ha látod magad menyasszonyi ruhában az rosszat jelent. Pláne, ha feketében..:/
Metálrajongó vagy!:)
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam vacsorázni. Azaz 6 után nem eszek s 8-9 kor alszom. Horror filmet kerülöm nagy ívben.
A kérdező hozzászólása: Ezek nem a legjobb dolgok :-( Miért pont 3 után jön a halál?
Azért mert ha sokat kajálsz akor álmodsz ilyeneket!!!mégha hülyéz filmeket jézusoméba babonás vagy....ha normális akkor nem törõdsz ilyen butaságokkal!normálisan élsz minden rendben lesz!!
Mármint a való életben történt a barátnõ és a halál...
Szerintem egyéni. van, aki megálmod dolgokat, másnál csak van, esetleg pszichológiai alapon. Akár az is lehet, hogy élsz házasodni, nem vagy biztos a pasidban, tetszett Avril Lavigne ruhája...bármi... Én álmodtam azt, hogy a barátnõje voltam valakinek, aztán összejött mással, aztán meghalt...
Halál angyalának öltöztél, ha 3-szor is így álmodsz, meg fogsz halni reggelre. Vagy pedig nem hiszel az ilyen baromságokban és boldogan, rettegésmentesen élsz amíg meg nem halsz.
Miért kell minden álomfejtõs kérdéshez odaírni, hogy: "sokat ettél este.." ????? -.-"
Sokat ettél este!!!sok filmet néztél!babonás vagy ne higgy benne semmi jelentõsége!!!!!!
Fotóztam esküvõt fekete ruhás menyasszonnyal, él és virul!:)

Mit jelent az, ha egy nagy fekete ló jelenik meg az álmomban?

Harmad napja egy nagy fekete ló jelenik meg az álmomban. Mindig mást álmodok, de valahogy a ló is mindig benne van. Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Krúdy álmoskönyv: "Fekete ló: nyomott, szomorú idõ" azt hiszem, ez találó:-)

Krúdy álmoskönyv: "Fekete ló: nyomott, szomorú idõ" azt hiszem, ez találó:-)
Az a loú! Nem morgott és veccõzted meg ezért?
A ló fallikus szimbólum
Nem, figyelj! A loú az ló, és kutya keveréke! Mérgesen morog, agresszív, vérszomjas, és meg is ehet! Csakis a veccõ ijeszti el!
Nem. De szerintem te loúval álmodtál. Szerencséd, hogy nem morgott, akkor veccõzni kellett volna.
Hát mert te egy ilyennel álmodtál!
A kérdező hozzászólása: Most én vagyok a hülye, hogy nem értem, vagy te nem vagy százas ?:D
A kérdező hozzászólása: A ló meg a loú ugyanaz?
A kérdező hozzászólása: És ez most hogy jön ide ?:D
A kérdező hozzászólása: A lovak nem szoktak morogni, bár álomban minden lehetséges, de az enyém nem morog. Csak ott van.
Én tök hülye vagyok :D

Mi a fekete vonat legújabb zenéje? Mostanában jelent meg. Lehet keverem a fekete angyalokkal.

Legjobb válasz: Fekete vonat? Hát, Fatimának van "új" zenéje, az ez. http://www.youtube.com/watch?v=jRwh0MlIWFE Ha nem ez, akkor nem tudom, mire gondoltál.

Fekete vonat? Hát, Fatimának van "új" zenéje, az ez. http://www.youtube.com/watch?v=jRwh0MlIWFE Ha nem ez, akkor nem tudom, mire gondoltál.

Hp 301-es fekete és színes gyári azaz nyomtatóval kapott patron csomagolására az van írva a vonalkód alá a színesre hogy 2x9 a feketére meg hogy 2x5, ez mit jelent, azt hogy a színesben 18 a feketében 10 mili tinta van?

azért vetődött fel bennem a kérdés mert kb 3-4 éve is vásároltam egy nyomtatót amibe 21 és 22-es patron kellett de abba alig adtak tintát, épp annyi volt benne hogy kipróbáljuk és akkor felhívtuk a hp-t mivel még nem volt előtte nyomtatónk és azthittük hogy valami hibás és ott mondták hogy minden nyomtatót így árulnak... nos ez azóta változott volna?

Mit jelent az, ha valaki dupla fekete öves karatés? Mitől lesz dupla fekete öve?

Legjobb válasz: Gondolom a 2. danra gondolsz. Úgy, hogy leteszi a második fekete öves vizsgát.

Gondolom a 2. danra gondolsz. Úgy, hogy leteszi a második fekete öves vizsgát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!