Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent férfinél az, (3 db)

Mit jelent az egy férfinél (31 éves), hogy ha négyszemközt kedves, de mások elõtt piszkál?

A munkatársamról van szó, eléggé külön kategória, nem az a közvetlen ember. Valamiért mégis elkezdett odajárogatni hozzám beszélgetni szünetekben és közösségi oldalon is szoktunk dumálgatni. Általában õ jön oda hozzám, igaz elég gyakori a "Na mi van?" megszólítás, amit csak nekem szokott mondani, a többiekkel nem beszél ilyen "haveri" nyelven. Én vagy 2-3 alkalommal mentem oda hozzá, de átnézett rajtam, a többi kolléga elõtt lekezelõen bánik velem és mikor látja, hogy elhúzom a szám, kapok egy üzenetet, hogy "Nehogy megsértõdj! :)" Az a helyzet, én nagyon vonzódom hozzá, de az ideáljának pont az ellentéte vagyok, viszont velem tud dumálni fociról is, az biztos hogy bír, mint havert, csak nem tudom... Van még jóban csajokkal a melóhelyen, de egyiket sem szekálja, nekem meg beszólogat (fõleg ha kikap a csapatom), viccelõdik velem és páran azt mondták, ez pont olyan, mint amikor az óvodában a kisfiú szekálja azt a lányt, aki tetszik neki :) Na de mit jelent ez felnõtt nyelven?????? :)

Legjobb válasz: elég gyerek szinten lehet agyilag.

elég gyerek szinten lehet agyilag.
Nem olyan különleges. Aki szereti a focit, és még így is viselkedik, az már nem lehet az.
Szerintem tetszel neki, így próbálja leplezni. Elég gyerekesen...de várd ki a végét :) lassan majd áthív magához "focit nézni".
Egyszerûen csak arról, hogy mások elõtt nem vállalja fel azt, hogy vonzódik hozzád. Normális férfi nyíltan, büszkén felvállalja az olyan neki tetszõ nõt, akit társaként is el tudna képzelni, de a dugnám, de nem dicsekednék vele kategóriába sorolt nõket már nem.
Focistától mit vársz?
Lehet, hogy fél. Méghozzá attól, hogy mi van, ha visszautasítod? Te nem bírnád áthívni magadhoz (ESTE!) meccset nézni? mert el bírom képzelni, hogyha igazából járnátok és elhinné, hogy õ is tetszik Neked, akkor már fel merne vállalni. (De munkahelyen az a baj, hogyha kiderül, hogy pl. pocsék vele az ágyban, akkor szakítasz vele, de mindennap látjátok egymást és utána kerülgetitek, mint macska az almot.)
A kérdező hozzászólása: Nos, már invitáltam közös meccs nézésre, nyilvános helyre, annyit felelt, hogy még nem tudja... Nem vagyok beljebb :) Köszönöm az eddigi hsz-eket!

Egy nagy összeveszés amiről én tehetek-összeraktam a cuccait-félig-meddig együtt éltünk-után, sírás, kérés, könyörgés -részemről-semmi előre lépés. Aztán 3 hét múlva eljön és azt mondja "Hiányoztál". Ez mit jelent egy megbántott, sértett férfinél?

Én tényleg nagyon szeretem ?t.És végtelen?l sajnálom,hogy ennyire kibuktam-nem jellemz? rám.És ráadásul ? semmir?l sem tehetett.Szabad ezt a kapcsolatot folytatni?

Legjobb válasz: Ha nem változtál, nem, de persze úgyis le lesznek pontozva az ilyen válaszok, és csak azok lesznek felpontozva, akik azt írják, hogy persze, folytasd. De figyelj, ha nem teszel semmit, és tényleg a te hibád, sok ilyen lesz, de egyszer aztán végleg meg fogja unni, akkor pedig foghatod a fejedet. Én nem ülnék kényelmesen a popsimon, bizonyítok, hogy igen, tudom, hogy hülye voltam, de jobbat szeretnék neki adni. Ja igen, és nõ vagyok.

Ha nem változtál, nem, de persze úgyis le lesznek pontozva az ilyen válaszok, és csak azok lesznek felpontozva, akik azt írják, hogy persze, folytasd. De figyelj, ha nem teszel semmit, és tényleg a te hibád, sok ilyen lesz, de egyszer aztán végleg meg fogja unni, akkor pedig foghatod a fejedet. Én nem ülnék kényelmesen a popsimon, bizonyítok, hogy igen, tudom, hogy hülye voltam, de jobbat szeretnék neki adni. Ja igen, és nõ vagyok.
Az is lehet, hogy most még kényelembõl, meg mert még ilyen nagy kibukás nem volt, "na jó" alapon, de ha megint lesz valami, egy érzékeny lelkû ember esetén amint biztosabb pontot talál, aki kedves hozzá (akár új, akár régi ismerõst), nem lesz többé visszaút. Amúgy az, hogy elbizonytalanodtál, hogy szabad-e folytatni, hát, nem jó jel...
A "Hiányoztál" sokmindent jelenthet. De csak akkor marad tartós, ha teszel is.
Igen, valószínû azt jelentette. Most az a dolgod, hogy halmozd el minden jóval, mert ilyen pasi ritkán akad.
Szerintem azt jelentette, hogy szeret és szeretné folytatni. Próbáljátok meg újra, és próbálj meg változni kicsit! Sok szerencsét nektek! :)
A kérdező hozzászólása: Miért lenne lepontozva?:) Nem!Én tényleg a véleményetekre voltam kíváncsi.Nem szoktam ilyen hülye lenni.És mindent megteszek, h bebízonyítsam, hogy többé nem történhet meg.Igazából az érdekene, hogy mekkora törést okozott ez benne-az amúgyis érzékeny lelkében.:( Hogy a "hiányoztál"Felér-e egy szeretlekkel v egy megpróbálok megbocsájtani neked-del. Köszi minden választ
Egyébként mennyi idõsek vagytok, szabad tudni? A kor is módosíthatja ennek a dolognak a kimenetelét.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm, hogy válaszoltatok a kérdésemre. Azóta, rendezõdni látszanak a dolgaink. Azt mondják, semmi sem történik véletlenül. Talán azért volt erre az egészre szükség, hogy rájöjjünk , igenis fontosak vagyunk egymásnak. Nagyon szeretem és azt hiszem õ is viszont. A korunk:32, 36.Túl egy -egy váláson -5 fiú gyermekkel.:-) Üdv. mindenkinek:Kriszti
szórakozik...
unatkozik...
A rendõrök járõröznek, és sokszor nincs mit tenniük és valahogy el kell foglalnia magát.
A kérdező hozzászólása: Akkor is olyan fura dolgokat kérdez!olyan szépen néz!Kedves veled!És ezt nem értem miért!
Szia! A rendorok altalaban konnyu aldozatokra vadasznak, akiket miutan meghoditottak agyba cipelnek s kesob kuldik a parkolasi buntetest. de lehet h tetszel neki es nem tudja erzeseit kimondani.vagy inkabb ne is nezz a szemebe s akkor jobban jarsz...
A kérdező hozzászólása: nem tudom, h tetszeme neki, de velem mindig olyan kedves meg rendes!ha meglát folyton néz, de amúgy meg nem akar semmit se!bár nekem soha nem mondta, h nem akar semmit, hanem a barátnõm kérdezte meg tõle és neki mondta!Ezt mind levélben közölte, én nem láttam a levelet!Én nem tudom, nem értem az ilyen dolgokat!
öcsém, te irtógyagya vagy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!