Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent férfinél (5 db)

Amikor szakított velem a párom sírt. Jobban mint én. Egy férfinél ez mit jelent?

Legjobb válasz: Találd ki. Nyilván nem azt, hogy jókedve van.

Találd ki. Nyilván nem azt, hogy jókedve van.
A kérdező hozzászólása: Arra lennék kiváncsi hogyha nem szeretett és elhagy..minek sír?????
Ilyennel akkor találkoztam, mikor megcsalt.
Szeret, viszont valami okból kifolyólag szakítania kellett veled. M volt az indoka?
Boldogságtól. Végre egyegyül lehet, és szabad lesz:)
A kérdező hozzászólása: AZért szakitottunk mert nem érezte azt a lángot belül már..
Azt jelenti, hogy nagyon szeretett. Amúgy nem értem miért kell elhagyni valakit azért mert már nem érzi a lángot. Arra számít, hogy 100 éves koráig érezni fogja?? Na de majd rájön...csak kár, hogy addig sok értékes embert eldob.
A kérdező hozzászólása: elsõ naptól a haláláig..õ ezt gondolja. majd rájön csak akkor már késõ lesz..
Sajnos igen, addig még sok párt "el fog használni". Aki mellett rájön erre, amellett megállapodik talán.

Mit jelent az egy férfinél (31 éves), hogy ha négyszemközt kedves, de mások elõtt piszkál?

A munkatársamról van szó, eléggé külön kategória, nem az a közvetlen ember. Valamiért mégis elkezdett odajárogatni hozzám beszélgetni szünetekben és közösségi oldalon is szoktunk dumálgatni. Általában õ jön oda hozzám, igaz elég gyakori a "Na mi van?" megszólítás, amit csak nekem szokott mondani, a többiekkel nem beszél ilyen "haveri" nyelven. Én vagy 2-3 alkalommal mentem oda hozzá, de átnézett rajtam, a többi kolléga elõtt lekezelõen bánik velem és mikor látja, hogy elhúzom a szám, kapok egy üzenetet, hogy "Nehogy megsértõdj! :)" Az a helyzet, én nagyon vonzódom hozzá, de az ideáljának pont az ellentéte vagyok, viszont velem tud dumálni fociról is, az biztos hogy bír, mint havert, csak nem tudom... Van még jóban csajokkal a melóhelyen, de egyiket sem szekálja, nekem meg beszólogat (fõleg ha kikap a csapatom), viccelõdik velem és páran azt mondták, ez pont olyan, mint amikor az óvodában a kisfiú szekálja azt a lányt, aki tetszik neki :) Na de mit jelent ez felnõtt nyelven?????? :)

Legjobb válasz: elég gyerek szinten lehet agyilag.

elég gyerek szinten lehet agyilag.
Nem olyan különleges. Aki szereti a focit, és még így is viselkedik, az már nem lehet az.
Szerintem tetszel neki, így próbálja leplezni. Elég gyerekesen...de várd ki a végét :) lassan majd áthív magához "focit nézni".
Egyszerûen csak arról, hogy mások elõtt nem vállalja fel azt, hogy vonzódik hozzád. Normális férfi nyíltan, büszkén felvállalja az olyan neki tetszõ nõt, akit társaként is el tudna képzelni, de a dugnám, de nem dicsekednék vele kategóriába sorolt nõket már nem.
Focistától mit vársz?
Lehet, hogy fél. Méghozzá attól, hogy mi van, ha visszautasítod? Te nem bírnád áthívni magadhoz (ESTE!) meccset nézni? mert el bírom képzelni, hogyha igazából járnátok és elhinné, hogy õ is tetszik Neked, akkor már fel merne vállalni. (De munkahelyen az a baj, hogyha kiderül, hogy pl. pocsék vele az ágyban, akkor szakítasz vele, de mindennap látjátok egymást és utána kerülgetitek, mint macska az almot.)
A kérdező hozzászólása: Nos, már invitáltam közös meccs nézésre, nyilvános helyre, annyit felelt, hogy még nem tudja... Nem vagyok beljebb :) Köszönöm az eddigi hsz-eket!

Mit jelent egy férfinél a múlt állandó felhozása?

4 hónapja vagyunk együtt a párommal, én 26, ő 40 éves. Papíron még házas, de 3 éve nincs együtt a feleségével, a nő a gyerekekkel vidéken él, mi meg együtt itt Pesten. A kérdésem arra vonatkozik, hogy ha bármilyen kis vita vagy nagyobb veszekedés van köztünk, akkor általában mindig az a vége, hogy én azt hallgatom, hogy neki régen volt egy 3 szobás háza, amit ő maga épített, meg ez és az volt neki... de ennek a témának sosincs köze ahhoz, amin épp összekülönbözünk... de a vége mindig ez... Én sose hozom fel neki a múltamat, hogy nekem régen milyen volt ezzel meg azzal, és hogy mim volt vagy épp mim nem volt... Én most vele vagyok, nem mással, és rosszul esik, hogy mindig ez a vége, hogy tulajdonképpen neki milyen jó volt régen, de az halott ügy, de persze velem érzi jól magát és velem akar lenni... Akkor minek kell folyton a múlttal foglalkozni? Hogy reagáljam le ezt a helyzetet?

Legjobb válasz: A kérdés nem a korkülönbség megítélésére irányult... Mindenki életében van egy valaki, aki a szíve legmélyén van, akire ha öregkorban visszaemlékezik összeszorul a szíve, hogy "igen Õ volt az...." Normális esetben a férfiak EZT a nõt veszik el feleségül és ETTÕL a nõtõl akarnak gyermeket... Majd ennek a felépített kis világnak az összeomlása után nagyon sokan nem tudnak felállni. Sokan a múltban élnek, azzal az álomképpel hitegetve magukat, hogy egyszer még hátha... újra... talán... Vannak akik nem veszik észre és ebben a megragadt állapotban élik le a hátralévõ életüket. Vannak akik észhez térnek és felfogják, hogy nincs visszaút, új jövõt kell felépíteni (mással). Persze évekbe telhet a "felébredés"... Nehéz lehet feldolgozni a pasinak, hogy az addigi élete amit felépített, amiért küzdött, amiért dolgozott, összedõlt... Ha tényleg szereted és vele képzeled el a jövõdet akkor: -fogadd el, hogy nem te leszel neki a nagy Õ. Ettõl függetlenül tud még igazán szeretni, de másképp... -Segíts neki feldolgozni a múltat! Emeld ki ebbõl a megragadt állapotból, segíts neki egy új jövõt építeni! Vegye észre, hogy szép az élet, és hogy mindig van miért küzdeni!!! És minden nap tartogat valami szépet!!! Nem élet az, hogy a múlton siránkozik! Igenis innen szép újra felállni!!!

A kérdés nem a korkülönbség megítélésére irányult... Mindenki életében van egy valaki, aki a szíve legmélyén van, akire ha öregkorban visszaemlékezik összeszorul a szíve, hogy "igen Õ volt az...." Normális esetben a férfiak EZT a nõt veszik el feleségül és ETTÕL a nõtõl akarnak gyermeket... Majd ennek a felépített kis világnak az összeomlása után nagyon sokan nem tudnak felállni. Sokan a múltban élnek, azzal az álomképpel hitegetve magukat, hogy egyszer még hátha... újra... talán... Vannak akik nem veszik észre és ebben a megragadt állapotban élik le a hátralévõ életüket. Vannak akik észhez térnek és felfogják, hogy nincs visszaút, új jövõt kell felépíteni (mással). Persze évekbe telhet a "felébredés"... Nehéz lehet feldolgozni a pasinak, hogy az addigi élete amit felépített, amiért küzdött, amiért dolgozott, összedõlt... Ha tényleg szereted és vele képzeled el a jövõdet akkor: -fogadd el, hogy nem te leszel neki a nagy Õ. Ettõl függetlenül tud még igazán szeretni, de másképp... -Segíts neki feldolgozni a múltat! Emeld ki ebbõl a megragadt állapotból, segíts neki egy új jövõt építeni! Vegye észre, hogy szép az élet, és hogy mindig van miért küzdeni!!! És minden nap tartogat valami szépet!!! Nem élet az, hogy a múlton siránkozik! Igenis innen szép újra felállni!!!
Ez az ember visszavágyik a régi családjához. Nem érzi jól magát melletted/veled.Csak ha nincs ló, jó a szamár is c. fejezet.Csodálkozom, hogy ezt nem vetted eddig észre.
te meg mi a francnak vagy egy 40éves emberrel? fejezd be és keress egy korban hozzád illõt
Második hozzászolonak igaza van. És tudom ajánlani dr Csernus Imrének a könyvét. Olvasd el. Nemlennék a pasi helyében h egész életében dolgozott felépitett egy lakást és kirakták a szürét. Megtudom érteni.
4 Emellett a nõ mellett ez a férfi nem érzi jól magát. Miért buzditod, mikor egyértelmûen látni a bukását a kérdezõnek? Ezt az egészet jobb befejezni.
Kedves 5! a leírásból számomra nem az jön le, hogy emellett a nõ mellett nem érzi jól magát, hanem az hogy õ semmilyen másik nõ mellett nem tudna jelenleg boldog lenni, mert a múlton rágódik. És 3év alatt önerõbõl nem tudott ezen túllépni, ezért külsõ segítséggel (aki jelenleg a párja) lehet, hogy újra tudná kezdeni a boldogság megtapasztalását.. Tegyük fel, hogy a kérdezõ hölgy elhagyja. X idõ múlva az úr találna valaki mást, ahol valószínûleg ugyanez lenne a helyzet. aztán megint valaki mást és megint és egy megkeseredett vénember lesz belõle... Tegyük fel, hogy a kérdezõ hölgy segít neki felállni, és újra megtapasztalni az élet jó dolgait. Eltölthetik a hátralévõ életüket veszekedések nélkül, boldogan élvezve a jelent... (Persze tündérmesék nincsenek, itt a korkülönbség miatt véleményem szerint nem lesz életreszóló kapcsolat) De pár jó évet együtt tölthetnek!!! Sokat tanulhatnának, tapasztalhatnának, ami mindkettejük életére pozitív hatással lenne... 4es voltam :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm 4es, ez értelmes és hasznos válasz volt, ment is a zöld kéz :) Csak annyit reagálnék a többihez, hogy én nem tartok pisztolyt a fejéhez, hogy velem legyen, szóval ha nem érezné jól magát, akkor nem lenne velem, sztem ez tök egyértelmû. de egy pár soros leírásból nem kéne ítélkezni, hogy itt most konkrétan velem van a baj, mert nem velem van. ahogy a 4es is leírta, valszeg minden kapcsolatával így lenne. de mivel én szeretem õt, ezért megpróbálok neki segíteni felállni a padlóról.


Egy nagy összeveszés amiről én tehetek-összeraktam a cuccait-félig-meddig együtt éltünk-után, sírás, kérés, könyörgés -részemről-semmi előre lépés. Aztán 3 hét múlva eljön és azt mondja "Hiányoztál". Ez mit jelent egy megbántott, sértett férfinél?

Én tényleg nagyon szeretem ?t.És végtelen?l sajnálom,hogy ennyire kibuktam-nem jellemz? rám.És ráadásul ? semmir?l sem tehetett.Szabad ezt a kapcsolatot folytatni?

Legjobb válasz: Ha nem változtál, nem, de persze úgyis le lesznek pontozva az ilyen válaszok, és csak azok lesznek felpontozva, akik azt írják, hogy persze, folytasd. De figyelj, ha nem teszel semmit, és tényleg a te hibád, sok ilyen lesz, de egyszer aztán végleg meg fogja unni, akkor pedig foghatod a fejedet. Én nem ülnék kényelmesen a popsimon, bizonyítok, hogy igen, tudom, hogy hülye voltam, de jobbat szeretnék neki adni. Ja igen, és nõ vagyok.

Ha nem változtál, nem, de persze úgyis le lesznek pontozva az ilyen válaszok, és csak azok lesznek felpontozva, akik azt írják, hogy persze, folytasd. De figyelj, ha nem teszel semmit, és tényleg a te hibád, sok ilyen lesz, de egyszer aztán végleg meg fogja unni, akkor pedig foghatod a fejedet. Én nem ülnék kényelmesen a popsimon, bizonyítok, hogy igen, tudom, hogy hülye voltam, de jobbat szeretnék neki adni. Ja igen, és nõ vagyok.
Az is lehet, hogy most még kényelembõl, meg mert még ilyen nagy kibukás nem volt, "na jó" alapon, de ha megint lesz valami, egy érzékeny lelkû ember esetén amint biztosabb pontot talál, aki kedves hozzá (akár új, akár régi ismerõst), nem lesz többé visszaút. Amúgy az, hogy elbizonytalanodtál, hogy szabad-e folytatni, hát, nem jó jel...
A "Hiányoztál" sokmindent jelenthet. De csak akkor marad tartós, ha teszel is.
Igen, valószínû azt jelentette. Most az a dolgod, hogy halmozd el minden jóval, mert ilyen pasi ritkán akad.
Szerintem azt jelentette, hogy szeret és szeretné folytatni. Próbáljátok meg újra, és próbálj meg változni kicsit! Sok szerencsét nektek! :)
A kérdező hozzászólása: Miért lenne lepontozva?:) Nem!Én tényleg a véleményetekre voltam kíváncsi.Nem szoktam ilyen hülye lenni.És mindent megteszek, h bebízonyítsam, hogy többé nem történhet meg.Igazából az érdekene, hogy mekkora törést okozott ez benne-az amúgyis érzékeny lelkében.:( Hogy a "hiányoztál"Felér-e egy szeretlekkel v egy megpróbálok megbocsájtani neked-del. Köszi minden választ
Egyébként mennyi idõsek vagytok, szabad tudni? A kor is módosíthatja ennek a dolognak a kimenetelét.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm, hogy válaszoltatok a kérdésemre. Azóta, rendezõdni látszanak a dolgaink. Azt mondják, semmi sem történik véletlenül. Talán azért volt erre az egészre szükség, hogy rájöjjünk , igenis fontosak vagyunk egymásnak. Nagyon szeretem és azt hiszem õ is viszont. A korunk:32, 36.Túl egy -egy váláson -5 fiú gyermekkel.:-) Üdv. mindenkinek:Kriszti
szórakozik...
unatkozik...
A rendõrök járõröznek, és sokszor nincs mit tenniük és valahogy el kell foglalnia magát.
A kérdező hozzászólása: Akkor is olyan fura dolgokat kérdez!olyan szépen néz!Kedves veled!És ezt nem értem miért!
Szia! A rendorok altalaban konnyu aldozatokra vadasznak, akiket miutan meghoditottak agyba cipelnek s kesob kuldik a parkolasi buntetest. de lehet h tetszel neki es nem tudja erzeseit kimondani.vagy inkabb ne is nezz a szemebe s akkor jobban jarsz...
A kérdező hozzászólása: nem tudom, h tetszeme neki, de velem mindig olyan kedves meg rendes!ha meglát folyton néz, de amúgy meg nem akar semmit se!bár nekem soha nem mondta, h nem akar semmit, hanem a barátnõm kérdezte meg tõle és neki mondta!Ezt mind levélben közölte, én nem láttam a levelet!Én nem tudom, nem értem az ilyen dolgokat!
öcsém, te irtógyagya vagy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!