Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent esküvőkön a (4 db)

A "Vattatyúk" címû kabaréfilmben az esküvõs jelenetnél mi az, vagy mit jelent az az éneklés?

Ez valami poén akar lenni a filmben,vagy mit jelképez? Nekem nem esett le...

Mit jelent az esküvőkön a rozmaring?

Legjobb válasz: A szerelmesek jelképe, a lány tisztaságát jelképezte. Csak hajadon menyasszony hordhatta. Egyben termékenység-szimbólum is, régen az egész násznép hordta.

A szerelmesek jelképe, a lány tisztaságát jelképezte. Csak hajadon menyasszony hordhatta. Egyben termékenység-szimbólum is, régen az egész násznép hordta.

Mit jelent, ha egy férfi a gyûrû és az esküvõre illetve babaágyról való pénz gyûjtögetésrõl beszél? Illetve, hogy most már szeretne megállapodni? Érett gondolatok ezek?

Köszönöm szépen az értelmi válaszokat.

Legjobb válasz: Letette a srác a voksát melletted-elvileg.Gyakorlatilag meg a késõbbi cselekedetei fogják megadni számodra a valós választ a kérdésedre, mert mondani könnyû bármit, de a valóság mindig a cselekedetekben mutatkozik meg.

Letette a srác a voksát melletted-elvileg.Gyakorlatilag meg a késõbbi cselekedetei fogják megadni számodra a valós választ a kérdésedre, mert mondani könnyû bármit, de a valóság mindig a cselekedetekben mutatkozik meg.
Attól, hogy beszél errõl, nem jelenti azt, hogy meg akar állapodni. Én pl. 4 év alatt (az esküvõnkig) maximum 3-4 alkalommal beszéltem errõl a párommal (akkor tisztáztuk a céljainkat, terveinket, stb.) és ennyi. Nem volt szó gyûjtögetésrõl meg ilyenekrõl, csak hogy majd mindketten szeretnénk esküvõt, gyereket, és ha mûködik, akkor együtt. Aztán megkérte a kezem és kész. Meg babaágyra mit kell gyûjtögetni? Ezt még életemben nem hallottam egy dolgozó férfitõl se. Ugyanakkor egy exem állandóan azzal jött, hogy majd megkér, ha... Majd lesz gyerekünk, ha... Majd összeköltözünk, ha... Közben eszébe se jutott még csak az összeköltözés se... Ha teljesült az elsõ feltétel, talált ki újat. Pl. majd összeköltözünk, ha lediplomáztam. Majd összeköltözünk, ha lesz állásom. Majd összeköltözünk, ha elõléptetik... etc...
Huhh ennek nekifutnék még egyszer. Te ezt google fordítóval alkottad hottentottából? Amúgy igen, ezek már konkrét szándékot fejeznek ki.
dugni akar de nagyon
, , most már szeretne megállapodni?" Azt, hogy szeretne megállapodni? Ne haragudj, de ez nagyon nagyon nagyon egyértelmû, fölösleges volt kiírni szerintem ... De nyilván okkal izgulsz így, inkább meséld el, hogy mi történt, úgy megtudnánk nyugtatni.
Mért, most még nincs megállapodva? Én dobnám a francba azt, aki olyat mond, hogy mellettem nincs eléggé megállapodva :D
Gondolom szeretne nemsokára esküvõt , és babát .


Keresek egy filmet aminek mindössze egy két jelenetére emlékszem. A sztori egy esküvőn játszódik amin a főszereplő, és barátai mint vendégek jelennek meg. Tudja vki mi lehet a címe?

Az esküvő vidéken van, a főhős a menyasszonyt próbálja elhódítani aki (úgy emlékszem) az ex-e, mind a főhős, mind a menyasszony fiatal (18-25), a főhős 2-3 haverjával érkezik. Az egyik jelenet amire emlékszem, az, hogy az egyik fekete haverjuk megpróbál meghúzni egy csajt, de annak sajnos kiesik a pesszáriuma az ablakon, és amikor a fekete csávó kimászik, hogy megkeresse, neki meg fennakad a mellbimbó-pearcing-je a kerítésen, ami, egy fájdalmas jelenet következtében ott is marad. Sajnos a google nem sok segítségemre volt eddig...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!