Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent esküvőkön (10 db)

A "Vattatyúk" címû kabaréfilmben az esküvõs jelenetnél mi az, vagy mit jelent az az éneklés?

Ez valami poén akar lenni a filmben,vagy mit jelképez? Nekem nem esett le...

Mit jelent, ha egy férfi a gyûrû és az esküvõre illetve babaágyról való pénz gyûjtögetésrõl beszél? Illetve, hogy most már szeretne megállapodni? Érett gondolatok ezek?

Köszönöm szépen az értelmi válaszokat.

Legjobb válasz: Letette a srác a voksát melletted-elvileg.Gyakorlatilag meg a késõbbi cselekedetei fogják megadni számodra a valós választ a kérdésedre, mert mondani könnyû bármit, de a valóság mindig a cselekedetekben mutatkozik meg.

Letette a srác a voksát melletted-elvileg.Gyakorlatilag meg a késõbbi cselekedetei fogják megadni számodra a valós választ a kérdésedre, mert mondani könnyû bármit, de a valóság mindig a cselekedetekben mutatkozik meg.
Attól, hogy beszél errõl, nem jelenti azt, hogy meg akar állapodni. Én pl. 4 év alatt (az esküvõnkig) maximum 3-4 alkalommal beszéltem errõl a párommal (akkor tisztáztuk a céljainkat, terveinket, stb.) és ennyi. Nem volt szó gyûjtögetésrõl meg ilyenekrõl, csak hogy majd mindketten szeretnénk esküvõt, gyereket, és ha mûködik, akkor együtt. Aztán megkérte a kezem és kész. Meg babaágyra mit kell gyûjtögetni? Ezt még életemben nem hallottam egy dolgozó férfitõl se. Ugyanakkor egy exem állandóan azzal jött, hogy majd megkér, ha... Majd lesz gyerekünk, ha... Majd összeköltözünk, ha... Közben eszébe se jutott még csak az összeköltözés se... Ha teljesült az elsõ feltétel, talált ki újat. Pl. majd összeköltözünk, ha lediplomáztam. Majd összeköltözünk, ha lesz állásom. Majd összeköltözünk, ha elõléptetik... etc...
Huhh ennek nekifutnék még egyszer. Te ezt google fordítóval alkottad hottentottából? Amúgy igen, ezek már konkrét szándékot fejeznek ki.
dugni akar de nagyon
, , most már szeretne megállapodni?" Azt, hogy szeretne megállapodni? Ne haragudj, de ez nagyon nagyon nagyon egyértelmû, fölösleges volt kiírni szerintem ... De nyilván okkal izgulsz így, inkább meséld el, hogy mi történt, úgy megtudnánk nyugtatni.
Mért, most még nincs megállapodva? Én dobnám a francba azt, aki olyat mond, hogy mellettem nincs eléggé megállapodva :D
Gondolom szeretne nemsokára esküvõt , és babát .


Mit jelent az, ha mások álmodnak az esküvõmrõl?

Már 4 hozzám közel álló ember álmodott az esküvõmrõl, pedig olyan messze állok tõle amennyire lehet. És a võlegény egyikõjük álmában sem szerepelt.

Legjobb válasz: Sajnos a pontos álomfejtéshez ismerni kellene még néhány részletet az álmodó víziójából. Próbálj meg részleteket megtudni, pl fontos részlet, hogy milyen színû volt a ruhád az álmaiban, hol voltál. Érdemes fogalkozni az eseteddel, mert ha 4 ember Rólad álmodott, az nem lehet véletlen. Az biztos, hogy az univerzum közölni akar Veled valamit. Ne hagyd annyiban!

Sajnos a pontos álomfejtéshez ismerni kellene még néhány részletet az álmodó víziójából. Próbálj meg részleteket megtudni, pl fontos részlet, hogy milyen színû volt a ruhád az álmaiban, hol voltál. Érdemes fogalkozni az eseteddel, mert ha 4 ember Rólad álmodott, az nem lehet véletlen. Az biztos, hogy az univerzum közölni akar Veled valamit. Ne hagyd annyiban!
"4 hozzám közel álló ember álmodott az esküvõmrõl, pedig olyan messze állok tõle amennyire lehet" Most akkor kozel all, vagy messze?
A kérdező hozzászólása: Mindenki a ceremonia elotti tortenesekrol almodott. Volt, hogy elhagytam a fatylamat a parkoloban, elestem a ruhamban. A harmadik aki errol almodott a templomban ult es igazabol en nem voltam benne csak almaban tudta hogy ez az en eskuvom. A lakotarsam meg hetvegen almodta, hogy kontosben ulok es o csinalja a sminkemet. Sok kislany koszoruslanyom volt, es mindenki nagyon csinos volt. Vegul jottek a volegeny "koszorus fiui" es ok szoltak hogy fel kell oltoztetni a menyasszonyt mert a volegeny lent var es turelmetlen. Lakotarsam a ceremonian is ott volt de nem latta a volegenyt es az en ruhamat sem. Az eskuvotol allok messze ugy ertettem. :) Meg csak 18 eves vagyok raadasul par hete szakitottunk baratommal, szoval tenyleg nem mostanaban leszek menyasszon. :)

Mit jelent, ha esküvővel álmodtam?

15 éves lány vagyok,11 hónapja van barátom tegnap este esküvővel álmodtam. Nekem és a barátomnak volt esküvőnk nem a jövőbe hanem mintha most lett volna és olyan volt,mint spontán esküdtünk volna meg mert soha nem tudtam mi jön meg olyan szétszórt volt az egész esküvő. Csak a templomi szertartást álmodtam meg,nem voltak ott sokan. Mit jelenthet ez az álom?

Legjobb válasz: Miért kell mindenben a rosszat vagy a hihetetlent látni? Egy egyszerû álom volt, mert biztos nagyin szereted, esetleg házasodni akarsz majd.

Miért kell mindenben a rosszat vagy a hihetetlent látni? Egy egyszerû álom volt, mert biztos nagyin szereted, esetleg házasodni akarsz majd.

Mit jelent kisbabával, szüléssel (saját) és esküvővel (nem saját) kapcsolatos álmok?

Legjobb válasz: Hogy szeretnél megházasodni. Mást nem tudok elképzelni ezzel kapcsolatban.

Hogy szeretnél megházasodni. Mást nem tudok elképzelni ezzel kapcsolatban.
Esküvõvel álmodni állítólag szexuális kielégületlenséget jelent.
Az esküvõ vágyteljesítõ álom, fõleg nõknél szexuális komplexusok feldolgozatlansága, ha másét látjuk féltékenységet jelenthet, bizonyos területeken ha pedig sok vendégünk van akkor pénzkiadásokat, pénzveszteséget vagy annak feldolgozatlanságát jelenti.
Szerintem ez nem jó jel.
azt jelenti, hogy az illetõ baromi szétszórt és nem tud vigyázni a dolgaira, a következménye pedig az hogy a menyasszonytól/võlegénytõl kap egy oltári nagy büdös fejmosást és fújtatva keresik együtt, mígnem meg is találják és teljes lesz a boldogság :P
Ha csak a kiserö gyürüt veszti el, akkor kevesebb lesz az ekszere.Ha a karikagyürüt, az mar eleg baj, masikat kell venni helyette.

Mit jelent az esküvőkön a rozmaring?

Legjobb válasz: A szerelmesek jelképe, a lány tisztaságát jelképezte. Csak hajadon menyasszony hordhatta. Egyben termékenység-szimbólum is, régen az egész násznép hordta.

A szerelmesek jelképe, a lány tisztaságát jelképezte. Csak hajadon menyasszony hordhatta. Egyben termékenység-szimbólum is, régen az egész násznép hordta.

Mit jelent, ha visszatérő álmom, hogy esküvőre készülök, de valamit mindig elfelejtek (pl. fodrász, vendégek)?

Legjobb válasz: Esküdni fogsz? Eljegyeztek? Tartós kapcs.-od van? Szerintem csak félsz, egyszerü idegesség! De nyugi, ugyse fogsz kócos hajjal esküdni! És vendégek is lesznek :) Én pl mindig aztálmodom hogy olyan tériszonyos vagyok, hogy a suliba nemmerek felmenni a lépcsõn! És lefelé pedig mindig elesek :D

Esküdni fogsz? Eljegyeztek? Tartós kapcs.-od van? Szerintem csak félsz, egyszerü idegesség! De nyugi, ugyse fogsz kócos hajjal esküdni! És vendégek is lesznek :) Én pl mindig aztálmodom hogy olyan tériszonyos vagyok, hogy a suliba nemmerek felmenni a lépcsõn! És lefelé pedig mindig elesek :D
Csak izgulsz, nyugodj meg, minden rendben lesz!
Izgulsz, vagy korainak tartod még az esküvõt.

Keresek egy filmet aminek mindössze egy két jelenetére emlékszem. A sztori egy esküvőn játszódik amin a főszereplő, és barátai mint vendégek jelennek meg. Tudja vki mi lehet a címe?

Az esküvő vidéken van, a főhős a menyasszonyt próbálja elhódítani aki (úgy emlékszem) az ex-e, mind a főhős, mind a menyasszony fiatal (18-25), a főhős 2-3 haverjával érkezik. Az egyik jelenet amire emlékszem, az, hogy az egyik fekete haverjuk megpróbál meghúzni egy csajt, de annak sajnos kiesik a pesszáriuma az ablakon, és amikor a fekete csávó kimászik, hogy megkeresse, neki meg fennakad a mellbimbó-pearcing-je a kerítésen, ami, egy fájdalmas jelenet következtében ott is marad. Sajnos a google nem sok segítségemre volt eddig...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!