Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent dpo és mi az, (3 db)

Mit jelent a dpo és mi az, hogy 1, 2, 3 ... stb dpo?

Legjobb válasz: Ezt én is szeretném tudni!

Ezt én is szeretném tudni!
az ovuláció utáni 1. 2. 3. ...... nap

Mit jelent, ha a pozi tesztek után a terhesség erős mellfájdalommal kezdődött, ez az egyetlen tünet, és mára (15. dpo-ra) majdnem teljesen elmúlt? Tegnap volt a nemvárt!

Nagyon félek, mit gondoltok? :(((((

Legjobb válasz: Nyugodj már meg! Már a tesztes kérdésnél is írták,hogy nyugi! Nekem pl. semmi tünetem nem volt, szóval aggódhattam volna ,hogy mi van. Ráadásul a tesztjeim nekem is hol erõsebbek, hol gyengébbek lettek. Mégis 4,5 hónapos a babám! Nyugi!:)

Nyugodj már meg! Már a tesztes kérdésnél is írták, hogy nyugi! Nekem pl. semmi tünetem nem volt, szóval aggódhattam volna , hogy mi van. Ráadásul a tesztjeim nekem is hol erõsebbek, hol gyengébbek lettek. Mégis 4, 5 hónapos a babám! Nyugi!:)
A kérdező hozzászólása: Jó, rendben, megpróbálok megnyugodni! Csak úgy vártuk, és nagyon félek, nehogy valami baj legyen!!! Köszönöm, hogy írtatok kedves szavakat!
Nem kell ennyire parázni, mert így csak bevonzod a rosszat. Na meg ha most ennyire aggódsz, mi lesz még a 9 hónap alatt?! Élvezd, hogy babát vársz, és ne kreálj magadnak feleslegesen problémákat. Egyik tünet elmúlik, majd jön helyette másik. Nincs semmi baj, nyugalom!

Mit jelent az, hogy dpo? Annyi kérdésben- válaszban olvastam, és most már érdekelne!

Legjobb válasz: Az ovuláció utáni napokat hívják így.

Az ovuláció utáni napokat hívják így.
Day post ovulation. 1 dpo: ovuláció utáni elsõ nap. 2 dpo: ovuláció utáni második nap stb
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!