Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent csak olyan (44 db)

Mit jelent, hogy olyan lánnyal álmodtam, akivel néha-néha beszélek csak, semmi más?

Legjobb válasz: Igazából semmit sem jelent. Az álom olyan, mint a fing. Elillan.

Igazából semmit sem jelent. Az álom olyan, mint a fing. Elillan.
Hházasságot. Szerinted? Nyilván semmit.
Lófas­zt sem.
Semmit.Minap találkoztam egy régi ismerõsömmel és meg is állapítottam, hogy milyen szarul néz ki erre aznap este már azt álmodtam, hogy vadul szexelek vele.Fene se érti ezt...
Tudjátok 3 dolog van ami lehetséges: 1.Mielõtt elalszol az utolsó gondolatod biztos az volt. 2.A nap legjobb eseményét próbálja az agyad feldolgozni. 3.A nap legrosszabb eseményét próbálja az agyad feldolgozni.
Szerintem tetszik Neked az a lány, még ha nem is tudatosult benned teljesen. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális válaszokat, utána olvasok én is még

Ha van egy srác akivel barátok vagyunk, és annyira nagyon idegesít ha lányokkal van vagy olyanokkal, akik sokkal szebbek nálam akkor az mit jelent? Csak azért mert olyan kedvem van v mert tetszik?

(Meg nem tudom miért de ezért mérges is vagyok rá de nem értem h miért)

Legjobb válasz: 19:57 Mi az hogy "szebb" ?A srác látja szebbnek, nincs ilyen hogy szebb, mindenkinél szebb valaki.Mindenki szép valakinek, utálom amikor így dobálózik valaki relatív tulajdonságokkal.

19:57 Mi az hogy "szebb" ?A srác látja szebbnek, nincs ilyen hogy szebb, mindenkinél szebb valaki.Mindenki szép valakinek, utálom amikor így dobálózik valaki relatív tulajdonságokkal.
ilyen velem is szokott lenni. tetszik neked a srác:)
A kérdező hozzászólása: nem tudnám valahogy olyan helyzetbe hozni hogy a viselkedésébõl rájöjjek az esélyeimre?
A kérdező hozzászólása: igazából összejönnék vele de az önbizalmam a nullán, úgy érzem hülyének nézne ha megtudná ez a tipp jó de ebbõl a kérdésbõl tuti rájönne
Hasonló helyzetben voltam egy lánnyal, aztán öszejöt valakivel, eszméletle mnnyire leforrázott mikor nekemmonta elõszõr el vigyorogva boldogan:/ kész voltam egy ideig , de azthiszem, sikrült "kiszeretnem " belõle, bár ha úgy közeledne, nem mondanék nemet :D:D ha nagyon nemakarsz vele semmit akkor koncentrálj másra.Vagy ha mégis, akkor esetleg találj ki valami olyan kérdést, amibõl Te megtudod van-e esélyed nála, viszont õ nem sejti, hogy ezt azért kérdezted, mert h tetszik:O Érthetõ?XD pl: vajon velünk is elõfordulhat, hogy egymásba szeretünk? vagy valami ilyesmi:P 17/f
A kérdező hozzászólása: nem tudom hogy mit csináljak h elfelejtsem talán vesszek össze vele
A kérdező hozzászólása: de am már születésünk óta barátok vagyok , meg olvastam valahol hogy az ilyen barátságokból általában más is szokott lenni ezért is szeretném tudni h õneki tetszek-e de megkérdezni biztos h nem merném meg félnék megtudni hátha azt mondja h dehogyis
A kérdező hozzászólása: elég fura mert most inkább nem is akarok vele találkozni mert mérges vagyok rá csak nem értem miért
A kérdező hozzászólása: azt elárulnád utolsó h miért volt esélytelen (ha lehetne)
Velem is volt ilyen, esélytelen dolog volt, nem is erõltettem(nem részletezném:D), de barát tudtam maradni és mára már egyáltalán nem is érdekel az illetõ ilyen viszonylatban.
A kérdező hozzászólása: igen, de az a legrosszabb h sosem járnánk mert egyáltalán nem vagyok szép, és nem hinném h járna velem ez elmúlik idõvel?
Egyszerûen többet jelent számodra mint egy barát csak nem mered magadnak sem bevallani, hogy többet érzel iránta, neki meg végképp nem. És féltékeny vagy, rossz ha nem veled foglalkozik rossz ha nem veled van hanem egy másik lánnyal, megszeretted és több figyelmet igényelnél tõle , túl vagy a barátságon drága....
szerintem tetszik neked a srác, és féltékeny is vagy, nehogy összejöjjön egy nálad szebb lánnyal.
Hogy miért volt esélytelen? Egyik legjobb lány ismerõsömmel kapcsolatos volt a dolog. Jóba voltunk meg minden, igazából csak barát volt nekem, nem is gondoltam másra, de idõvel összejött egy fiúval, és ahogy telt az idõ kezdtem rájönni hogy zavar a dolog, és talán többet érzek. De sajnos a srácot is ismertem, meg mire igazán felfogtam ezt a dolgot már elég sok ideje együtt voltak és hogy is mondjam...én elvbõl nem voltam képes bekavarni. Boldogok voltak, akkor már esélyem se lett volna, ha elõbb lépek nem kizárt h összejön a dolog, de igazából azóta se bántam meg. Õk azóta is együtt vannak(már több mint 4 év), és megmaradtunk barátok, ami már egyáltalán nem zavar.
Javítást, vagy ha az nem megoldható akkor cserét.
volt, csak én fiú után érdeklõdtem..hogy mit jelent azt nemtudom:S
Nem.
Volt már egy teljesen ugyanilyen kérdés nem sokkal ezelõtt. Használd a keresõt.

Az mit jelent hogy minden álmomban meztelen vagyok? Kocsmában ahol a hétvégéket töltöm, a megszokott bandával. Én a fiúval akivel igazából is elvagyunk, de nem járunk. De álmomban sem csinálunk semmi olyat, csak rajtam nincs ruha. Legalábbis felül.

16/L

Legjobb válasz: A meztelenség az álmoskönyvem szerint azt jelenti hogy védtelen vagy, vagy hogy segítségre szorulsz. Az álmod szerintem jelentheti azt is, hogy az életben nagyon fontosak neked a haverok, és szükséged van rájuk, mert nélkülük védtelen vagy, vagy valami ilyesmi. De ez csak az én véleményem, ha komolyan kíváncsi vagy rá, mit jelent az álmod, egy szakértõt kérdezz, vagy keress rá valamilyen honlapon :)

A meztelenség az álmoskönyvem szerint azt jelenti hogy védtelen vagy, vagy hogy segítségre szorulsz. Az álmod szerintem jelentheti azt is, hogy az életben nagyon fontosak neked a haverok, és szükséged van rájuk, mert nélkülük védtelen vagy, vagy valami ilyesmi. De ez csak az én véleményem, ha komolyan kíváncsi vagy rá, mit jelent az álmod, egy szakértõt kérdezz, vagy keress rá valamilyen honlapon :)

Olyan volt hogy az az a ember akit szeretek rosszul erezte magat es en is mikor o sirt en is sirtam de en ezt csak masnap tudtam meg, ez mit jelent? Ugyanugy erzunk ugyanakkor ez mit jelent?

Legjobb válasz: Részegen/bedrogozva sírtál, miközben õ is sírt, és azért éreztetek együtt, mert ilyen az ember, ez teljesen átlagos.

Részegen/bedrogozva sírtál, miközben õ is sírt, és azért éreztetek együtt, mert ilyen az ember, ez teljesen átlagos.
A kérdező hozzászólása: nem ittam es nem drogoztam egy 14 eves lany vagyok
semmit nem jelent.unalmas is néha
szerintem már annyi pornot, erotikus filmet, meztelen csajokat néztél hogy már imunins vagy rá. unalmasnak találod. pl a középkorban egy nöi bokára már izgultak a hapik, egy nagyobb dekoltánzsra meg hajjjjaj.
Semmit! Ilyen beállítottságú vagy és kész!
azt jelenti, hogy olyan közegben szocializálódtál ahol a homoszexualitás volt a minta, ergo te is buzi lettél

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!