Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent csak (771 db)

Mit jelent az, hogy 'I ship Bullshit' azt tudom, hogy az I ship mit jelent, csak a bullshit-tal együtt nem. És a holly shit? A shit az tudom, hogy mi, csak így nem? !

Valaki aki tudná? x

Legjobb válasz: A ship-et a shit helyett szokták mondani, olyasmi, mint a magyarban a basszus. A holy shit, az meg szent szar, egy káromkodás.

A ship-et a shit helyett szokták mondani, olyasmi, mint a magyarban a basszus. A holy shit, az meg szent szar, egy káromkodás.
holly az magyal XD http://en.wikipedia.org/wiki/Holly semmi köze a holyhoz shipet én még nem hallottam shit helyett (ettõl még lehet h van aki használja) inkább shoot, shoe szokta kiváltani most rá is kerestem, utolsóként van felsorolva ez a jelentés, akkor is inkább shippy for shitty ez nem bizonyít semmit, csak érdekességként írom i ship bullshit pl lehet az h baromságokat szállítok, de inkább úgy hangzik mint vmi mondás aminek nincs különösebben mély értelme
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindkettotoknek!:)
a shipnél a szövegkörnyezetet is ismerni kellene a holy-t meg egyszerûen rosszul írta holly-nak
A kérdező hozzászólása: Igen, az 'holy ' akart lenni. x

35 hetesen 1000 es a méhszájértékem. TUdom hogy ez mit jelent, csak érdekelne hoyg ki meddig huzta? SZülés mikor indult? Vagy mivel nem nyilok, ezért emiatt nem kell "félnem"?

Legjobb válasz: Semmit nem jelent a méhszáj. Nekem már elkezdett nyílni a 30-ik héten. nagy megijedés, aztán 4 hét múlva a vizsgálaton már megint zárt volt. aztán egy hete (38-ik hét) enyhe vérzés után azt mondta a doki már elkezdtem nyilni, akár mi is lehet. azóta volt még egy vizsgálat és nem nyiltam tovább, maradt az 1-2 centi. szóval még túlhordás is lehet. van aki a szüléskor sem nyílik, pont ezért császározzák aztán.

Semmit nem jelent a méhszáj. Nekem már elkezdett nyílni a 30-ik héten. nagy megijedés, aztán 4 hét múlva a vizsgálaton már megint zárt volt. aztán egy hete (38-ik hét) enyhe vérzés után azt mondta a doki már elkezdtem nyilni, akár mi is lehet. azóta volt még egy vizsgálat és nem nyiltam tovább, maradt az 1-2 centi. szóval még túlhordás is lehet. van aki a szüléskor sem nyílik, pont ezért császározzák aztán.
33. héttõl ennyi az értékem, holnap töltöm a 37. hetet és még egyben vagyunk.
Az 1000es érték még teljesen zárt méhszájak csak a nyakcsatorna rövidült meg teljsen!Esetleg sex apával?Hátha..:-)Ha 1111 lesz az már komolyabb.Simán kihuzhatod a 40hetet szerintem!
Nekem a 35. héten 2111 volt, 36.tól 1222, kihúztam majdem végig

Ha a férfi szexi ruhát szeretne látni a barátnőjén randikor, az mit jelent, csak igy gerjed rá?

Legjobb válasz: Embere válogatja. De szerintem ha szeretsz valakit, mindegy miben van, viszont egy két sejtelmes szexi ruha felüdítõ látvány. :) Egy férfi mindig gerjed ha bejön neki a nõ, a szexi ruha csak fokozó, persze ez is relatív kinek milyen a szexi. :) 30/F

Embere válogatja. De szerintem ha szeretsz valakit, mindegy miben van, viszont egy két sejtelmes szexi ruha felüdítõ látvány. :) Egy férfi mindig gerjed ha bejön neki a nõ, a szexi ruha csak fokozó, persze ez is relatív kinek milyen a szexi. :) 30/F
Szerintem csak valami különlegesre vágyik. De ez nyilván attól is függ, hányadik randi.
Nem, de fokozza a vágyat és az jó a nõnek is.
Ennyibõl mégis hogyan tudhatnánk a választ? Nem ismerjük õt. Általánosítás meg semmire sem jó.

8hetes terhes vagyok és most voltam ultrahangon és ezeket az adatokat olvastam :Gs 42mm crl 13mm fhr 150 min Ezek az adatok jónak számítanak-e a rövidítések után már utána néztem tudom mit jelent csak azt nem hogy 8hetesen jók-e ezek az értékek?

Legjobb válasz: Teljesen jok A crl az ulomagassag, 13 mm egy 7. het vegi, 8 het koruli terhessegnel szokott ennyi lenni, az fhr az a fetal heart rate, azaz a szivveres, ha jol remlik ez 140-160 kozott normalis percenkent, a gs pedig a petezsak merete, nah, mondjuk errol nem tudok nyilatkozni, hogy mennyi szokott lenni ilyenkor, nekem azt csak 6 hetesen mertek, utana mar nem. Sok boldogsagot!

Teljesen jok A crl az ulomagassag, 13 mm egy 7. het vegi, 8 het koruli terhessegnel szokott ennyi lenni, az fhr az a fetal heart rate, azaz a szivveres, ha jol remlik ez 140-160 kozott normalis percenkent, a gs pedig a petezsak merete, nah, mondjuk errol nem tudok nyilatkozni, hogy mennyi szokott lenni ilyenkor, nekem azt csak 6 hetesen mertek, utana mar nem. Sok boldogsagot!

A facebookon szeretném beállítani az idővonalat. De sajnos ezt írja ki: This Account Has Been Suspended Tudom mit jelent. Csak nem értem miért van felfüggesztve? :O Valaki help pls!

Legjobb válasz: Ebben nem tudok segíteni csak annyit szeretnék leírni hogy nekem idõvonalam van és nagyon nem tetszik azóta kevesebbet használom a facebookot ....:(

Ebben nem tudok segíteni csak annyit szeretnék leírni hogy nekem idõvonalam van és nagyon nem tetszik azóta kevesebbet használom a facebookot ....:(
A kérdező hozzászólása: köszi! de már megoldódott...:D

Mit jelent: 'Csak takarmányozási célra! ' a cica kaján?

Legjobb válasz: Csak ennivaló. Nem játék, nem falatka.

Csak ennivaló. Nem játék, nem falatka.
Mivel takarmányozni állatot szoktak, nyilván azt jelzi, nem emberi táplálék. Bár az unokáim szeretik a száraztápot, szoktak ropogtatni belõle pár szemet :) )
Azt jelenti h NE EDD MEG!!!!
De amúgy már én is ettem kutyakaját gyerekkoromban és még élek...
én is ettem macskatápot már, szárazat meg konzervet is :D némelyiknek olyan jó illata van, bele kellet kóstolnom:D és én is élek..:D amúgy higgyétek el, kevesebb káros anyag van az állateledelben, mint a párizsiban vagy a virsliben...
*kellett

Ez mit jelent? Csak vicc volt, vagy komolyan gondolta?

Párommal 10 éve ismerjük egymást, 21 évesek vagyunk, 3 éve vagyunk együtt, és nyáron kimegyünk együtt (meg pár baráttal) nyaralni az USA-ba, és 2 napot Las Vegasban is leszünk majd. Egyik nap néztünk egy filmet, amiben 2 szerepl? Las Vegasban egy kis kápolnában összeházasodtak. Mondtam neki, hogy nekünk is ezt kellene tennünk. Erre teljes komolysággal azt mondta, hogy "jó ötlet, szerintem is". Azóta azon gondolkozom, hogy ez mit jelenthetett nála. Komolyan össze akar házasodni, vagy azt sem tudta, hogy mire válaszol?...

Legjobb válasz: Szerintem csak viccelt. :)

Szerintem csak viccelt. :)
Nyilvánvalóan csak viccelt és éppen te vagy, aki ezt kiprovokálta. Nem értem, hogy miért nem egyértelmû a dolog.
A menyasszonya vagy már?Mert ha még nem akkor elég valószínûtlen hogy ez komoly lett volna!:( Mi is szoktunk ezzel viccelõdni, de Vegasban mindent szabad, ami ott történik nem számít!:)
Kérdezhetek én is? Szerinted én vagyok a kedves párod? He?
honnan tudjuk??? tõle kéne megkérdezned
Mivel nem tudjuk, hogy ismerjük-e a párodat, így nem tudhatjuk, hogy komolyan gondolta, viccelt vagy nem is tudta mire válaszol. Viszont te tíz éve ismered. Ha valóban ismered, akkor tudnod kell, hogy mikor nem figyel csak válaszol, úgy, hogy azt sem tudja mire, tudnod kell, hogy mikor viccel, és tudnod kell, hogy mikor van komoly gondolat a mondata mögött. Ha ezeket még nem ismered fel, akkor véletlen se menjél bele egy házasságba. Mármint egy hiteles házasságba.
felejtsd el :\
Hülyének néz. És gondolom nem ok nélkül. De néha azért megfordul a fejében, hogy esetleg egy patront megérsz.
szerintem csak fél kezdeményezni én se merek az egyik lány szemébe nézni aki teccik mert tök zavarba vagyok és ilyen furán vigyorgok XDazért mert félek hogy vajon nem nyomulok e túlságosan
Ertsd meg. A fiuk nagyon FELNEK azoktol a lanyoktol akik tetszenek nekik. Ez az ELSO dolog amire megtanitanam a lanyomat ha apa lennek, ha ertelmezni akarja a fiuk viselkedeset!

Egy kapcsolatban a megállapodás mit jelent? Csak házasságot?

Legjobb válasz: Szerintem az élettársi viszony is idetartozik. Mikor házasság nélkül ugyan, de mindkét fél örökre tervezi a másikkal, együtt élnek, megosztanak mindent, gyereket vállalnak, szal mintha házasok lennnének, de mégsem:)

Szerintem az élettársi viszony is idetartozik. Mikor házasság nélkül ugyan, de mindkét fél örökre tervezi a másikkal, együtt élnek, megosztanak mindent, gyereket vállalnak, szal mintha házasok lennnének, de mégsem:)
Azt, hogy lusta már az ember másikat keresni, de nem is igazán kell neki más.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!