Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent codeck (2 db)

Ez mit jelent? Codec not supported?

ezt irja a dvd hiányzik valami? ha igen honnan szerezzem?

Legjobb válasz: a DVD nem ír semmit, mivel az maga a lemez. Ha a lejátszó ezt a hibaüzenetet adja ki, akkor nem tudja lejátszani a filmet a lemezen. Hiába szerzel bármit, nem tudod megoldani.

a DVD nem ír semmit, mivel az maga a lemez. Ha a lejátszó ezt a hibaüzenetet adja ki, akkor nem tudja lejátszani a filmet a lemezen. Hiába szerzel bármit, nem tudod megoldani.
Hát azért az elsõ az jajjj :D Hát ha ez gépen írja ki, akkor fel kéne tenni valami normális codecet pl. K-Lite.
A kérdező hozzászólása: letöltöttem a k-litle programot mosz mit tegyek hogy tudjam nézni a dvd-n?
Hát fel is kéne telepíteni, oszt nosza rajta...
A kérdező hozzászólása: fel van telepitva de mit tegyek hogy dvd-n tudjam nézni a filmet?
Be kéne tenni a DVD-t, oszt elvileg magától elindul -.-'
A kérdező hozzászólása: látom nem egyértelmü leirom részletesen bármilyen formátumba konvertálom a filmet a dvd lejátszo kijelzi de nem játsza le, de a számitogép gond nélkül lejátsza.
Jaaaaaa, azt nem írtad, hogy asztali DVD bazz... Akkor viszont nem tudom, lehet hogy csak sima DVD-t játszik le (vagy csak mûsorost)
A kérdező hozzászólása: kodek:)
A kodek végzi a film tömörítésének visszafejtését, azaz a kodek oldja meg azt, hogy te lásd a filmet. Hasonlóképpen a film készítésekor (pl. mpeg-bõl avi) a kodek az, amely meghatározza, hogy milyen tömörítési eljárással készüljön el az új formátumú film.
Szedd le a GOM playert és nem lesz semmi bajod a kodekekkel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!