Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent bioenergetika (1 db)

Mit jelent a bioenergetika?

Legjobb válasz: "Az élõ szervezetekkel foglalkozó tudományok, fõként a természetgyógyászat egyik szakterülete, amely a bioenergia tanulmányozásával és gyakorlati hasznosításával foglalkozik."

"Az élõ szervezetekkel foglalkozó tudományok, fõként a természetgyógyászat egyik szakterülete, amely a bioenergia tanulmányozásával és gyakorlati hasznosításával foglalkozik."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol tudnék venni sószappant? Ha lehet II. ker-ben.

Ha lehet második kerületben, a moszkva tért?l elérhetó boltokat tudna nekem valaki ajánlani, ahol lehet kapni sószappant?

3

Van olyan homeopátiás szer mely elősegíti a fogyást?

3

Ópium illóolajat mikre lehet használni, a levegő illatosításán kívül?

3

Hol lehet víztisztítót venni?

én nagyobb áruházakra gondoltam, amik vidéken is vannak, nem különleges speciális üzletekre. azt mondják h olcsóbbakat lehet venni pár ezer ft-ért és ezek fél évig jók kb.

9

A pritamin, és a kaliforniai paprikában milyen vitaminok vannak? És mennyit lehet belőle enni?

Arra lennék kíváncsi, hogy ezekb?l a zöldségekb?l lehet e sokat fogyasztani? Mert nagyon szeretem, és úgy tudom egézségesek is! Mit gondoltok?

3

Az Aloe Vera növényt hogyan használhatom? Hallottam, hogy csak be kell dörzsölni a bőrbe, illetve belsőleg is jó. Mire és hogyan használjam?

4

A mikrohullámú szétroncsolja a vitaminokat stb-ket avgy ez egy tévhit? (tudományos magyarázat)

8

Szerintetek az Anti-Candida segít elpusztítani a gombát a szervezetemből? Nem hüvelyi, hanem a beleimet, gyomromat támadta meg. Állandóan éhes vagyok, édességet zabálok este, puffadt a hasam, nem tudok fogyni se, akármit csinálok.

9

Miben különböznek az ásványvizek?

Persze, más az ásványi anyag tartalmuk, de van például az 50 Ft körüli Mizse víz és a jóval drágább Natur Aqua, mi a különbség, egészségesebb vagy jobb?

5

Hogy tudnám házilag a csapvízet lugosítani?

szeretnék lugosítani, de az ilyen vízlugosító készülékek 100 ezer ft-nál kezd?dnek... van valami házi megoldás?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!