Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent azt álmodom, hogy (98 db)

Mit jelent az szerintetek ha olyat álmodok hogy szerelmes vagyok nagyon egy fiuba aki a való életben is tetszik és álmomba csókolózom vele? Vagy minden nap vele álmodok?

szerintetek Ö álmodhat velem ilyet ha neki barátnöje van és elis költözöt a csajához mér van ez mér szeretem ennyire hogy felejtsem el és nagyon szeretem öt de ö nem de mindig azt akarta hogy megcsókoljam akkor is amikor csaja volt ...help :)

Legjobb válasz: Néha azt álmodjuk amit szeretnénk ha megtörténne amit el képzelünk még elalvás elõtt vagy a személyre gondolunk. Nekem is szokót hasonló álmom lenni. Szerettem én is azt a fiút akirõl még mostanában is néha szoktam álmodni.És mind a komoly kapcsolata van mind a kettõnknek. Rossz érzés néha ilyet álmodni és a párom mellet felébredni zavarban érzem olyankor magam . Azt hogy õ álmodik e veled azt csak ö mondhatja meg. AZ hogy azt szeretné hogy megcsókold miközben van csaja az nem szép dolog mi lenne ha te lennél a csaja és a hátad mögött ez csinálná te veled.

Néha azt álmodjuk amit szeretnénk ha megtörténne amit el képzelünk még elalvás elõtt vagy a személyre gondolunk. Nekem is szokót hasonló álmom lenni. Szerettem én is azt a fiút akirõl még mostanában is néha szoktam álmodni.És mind a komoly kapcsolata van mind a kettõnknek. Rossz érzés néha ilyet álmodni és a párom mellet felébredni zavarban érzem olyankor magam . Azt hogy õ álmodik e veled azt csak ö mondhatja meg. AZ hogy azt szeretné hogy megcsókold miközben van csaja az nem szép dolog mi lenne ha te lennél a csaja és a hátad mögött ez csinálná te veled.
A kérdező hozzászólása: szija hát öhm köszi hogy segitettél nekem :) tudom hogy nem szép dolog ö ilyen nöcsábász fiu :/ dehát köszi szépen :) sokat segitettél

Mit jelent, ha azt álmodom, hogy az összes fogam ki akar esni?

Tényleg halált?Vagy valaki más halálát?

Legjobb válasz: Én akkor álmodtam ilyent amikor még nagyon rosszak voltak a fogaim és féltem, hogy ha ráharapok ki fognak potyogni. Érdekes amióta megcsináltattam már nem álmodok ilyeneket. Általában azokat a dolgokat álmodjuk meg amik a legjobban foglalkoztatnak minket vagy valahol már láttunk valamit amit álmunkba újra átélünk.

Én akkor álmodtam ilyent amikor még nagyon rosszak voltak a fogaim és féltem, hogy ha ráharapok ki fognak potyogni. Érdekes amióta megcsináltattam már nem álmodok ilyeneket. Általában azokat a dolgokat álmodjuk meg amik a legjobban foglalkoztatnak minket vagy valahol már láttunk valamit amit álmunkba újra átélünk.
Lehet valamit sokat rágódsz, és nem tudod feldolgozni.
Azt hogy büdös a pofád és még a fogaid is menekülni akarnak onnan vagy azt hogy a fogtündér leronygyolódott és már nem éri be a kihullott fogakkal.
Hogy Colgate White-ot kell használnod, a Hód is megmondta a reklámban.
kifognak esni a fogaid
kerülnöd kell a verekedéseket
Rengetegszer álmodtam ezt! Pontosabban kézzel húzogattam ki õket... bizarr... Mindig veszteséget jelent, én szakítások elõtt álmodtam ezt (vagy amikor éreztem, hogy nem mûködik a kapcsolatom).
azt hogy túl sokat beszélsz :) de az is lehet, hogy egyszerûen valami rossz ízt éreztél a szádban vagy mittudomén és az agyad ezzel magyarázta :D
nagyapám ugyan ezt álmodta halála elött, igy sikerült nyugottan elõkészülni a temetésre
Az agresszió teljes visszatartására, vagy a túlzott kieresztése miatti bûntudatunkra utal. Már sokszor estek ki álmomban fogaim, még itt vagyok és a környezetemben haláleset sem volt akkortájt amikor ilyeneket álmodtam. Az álmoskönyvekben sok butaság van leírva, nekem még soha nem jött be egyik sem, egyébként ott úgy írják, hogy ha fájt a fogad elvesztése, akkor közeli hozzátartozó halála, ha nem fájt, akkor nem érint érzékenyen a halála.

Az igaz, hogy akivel álmodunk az ránk gondolt? Mit jelent az ha valami olyasmit álmodunk amit nem szeretnénk hogy megtörténjen?

Kèrlek normálisan válaszoljatok!

Legjobb válasz: Vagy ami nagyon hiányzik és vágysz rá. Én fél éve nem láttam a családom, és sokszor velük álmodok.

Vagy ami nagyon hiányzik és vágysz rá. Én fél éve nem láttam a családom, és sokszor velük álmodok.
Szerintem az álmoknak semmi jelentõsége.. Mivel csak ÁLOM!!
"...akivel álmodunk az ránk gondolt...." Ha ez igaz lenne, akkor néhány bomba nõ, modell és színésznõ gondolt már rám. Bár így lenne!
A kérdező hozzászólása: Ezt nem úgy gondoltam, hogy minden egyes szemèly az álmunkból, hanem csak egy bizonyos szemèly akihez vonzódunk vagy valami olyasmi
az álmoknak mindig van jelentésük, megfejteni nehezebb mert inkább szimbolikus jelentéssel bírnak. Visszatérve a kérdésedhez én is álmodtam már valakivel akihez fûztek érzelmek. A legfrissebb tegnap elõtt volt és tegnap pedig találkoztam az illetõvel. Biztosan valami jelzés volt.
ez hülyeség, azért álmodsz vkivel, mert pl tetszik neked és sokat gondolsz rá ettõl õ még lehet egyáltalán nem foglalkozik veled ennek annyi a valóságalapja, mint hogy azért csuklasz mert emlegetnek
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok
oké :DDDDDD én is.


Mit jelent az az álom amiben azt álmodom, hogy felébredek és? (több lent)

Mit jelent amikor azt álmodom, hogy alszok és felkéne kellnem és ahogy azt álmodom, hogy fölülök az álmomba akkor én is tényleg felülök és utána kinyitom a szemem..szóval remélem értitek?! És sose tudom, hogy miért álmodom, hogy felkelek és tényleg valóságban is felkelek...volt, hogy azt álmodtam, hogy aludtam, felkeltem és éhes voltam..felkeltem és elmentem kajálni mert éhes voltam..Ennek van valami jelentése? Bocsi a hülye kérdésért.

Legjobb válasz: Ja és nem mindig reggel van ez...van hogy hajnalban, este. És más álmaimra sose emlékszem csak erre az egyre ha álmodok..és nem ez volt az elsõ alkalom, hogy ezt álmodom..

A kérdező hozzászólása: Ja és nem mindig reggel van ez...van hogy hajnalban, este. És más álmaimra sose emlékszem csak erre az egyre ha álmodok..és nem ez volt az elsõ alkalom, hogy ezt álmodom..
Velem az volt h azt álmodtam , h felkelek és megpróbálom beletenni a kisebbik párnámat a táskámba, de csak félig sikerül és legyintek egyett a fejem fölött h nem érdekel és hassal beletõlök az ágyba . A vicces az h reggel arra keltem h tényleg benne volt a párna félig a táskába. xDD
Velem is volt mar ilyen, vagyis hasonlo. Megalmodtam hogy felulok, es elindultam az udvarra de csak almomban. A valosagban a szobamban tettem a koroket. Arra eszmeltem hogy nekimentem a szekrenynek es bevagtam a fejem. Utana neztem is nagyokat hogy hogy kerultem en oda, majd visszafekudtem, elnevettem magam es visszaaludtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.XD Nem nem vagyok Zsolti..xd de még csak fiú sem..XD
Zsolti te vagy az?:O
Ez általában annak a jele hogy kényelmetlen az álom vagy hogy semmi értelme és teljesen szét esik, az ilyen álmok általában az összetett és bonyolult személyiségû emberekre jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Azt tudtam, hogyha fáradt vagyok, hogy álmomba beszélek de, hogy alvajárok..:s egyébként igen értem hogy érted.
Ez már kissé alvajárás gyanús.Maga az álom nem jelent semmi.Oka viszont lehet az, hogy idõnként nem megfelelõen irányítja az agyad a folyamatokat, reflexeket, miközben alszol(laikus módon megfogalmazva...)De bizonyára érted, mire gondolok.Fura , de nem vészes.
Hát ha éhes az ember akkor leszokott menni kajálni.
Gyerekek! Valóban az alvajárás tipikus eseteit írtátok le! Álmodtál, de a valóságban is felültél, jártál, párnát gyömöszköltél a kistáskába... hát ez tök normális! :D

Mit jelent mikor azt álmodom, hogy kiesik egy fogam?

már rég túl vagyok a fogváltáson..szóval nem ahhoz van köze..látom a fogínyt, meg hogy mozog, és egyszercsak kiesik..elég sokszor álmodom ezt!

Legjobb válasz: Én kiskoromban azt álmodtam hogy a szemem esett ki. Oo ott gurult a padlón,valami gusztustalan volt. XD de visszatudtam tenni,de mindig kiesett,aztán rájöttem h álmodok és felébredtem.:D Am. nem tudom mit jelenthet,majd valaki biztos megmondja!:D Szép napot.:D

Én kiskoromban azt álmodtam hogy a szemem esett ki. Oo ott gurult a padlón, valami gusztustalan volt. XD de visszatudtam tenni, de mindig kiesett, aztán rájöttem h álmodok és felébredtem.:D Am. nem tudom mit jelenthet, majd valaki biztos megmondja!:D Szép napot.:D
Én egy álmokkal foglalkozó könyvben olvastam azt, h a kihulló fog általában csak önbizalomhiányt jelent. Nyugi, nem fog meghalni senki...
Azt, hogy félsz valamitõl. Emléxem, általános iskolában teccett nekem egy fiú, de nem mertem megszólítani, pedig soxor láttuk egymást, mosolyogtunk is egymásra, szemeztünk. Eccer azt álmodtam, hogy rámosolyogtam, és kihullott az összes fogam. :D álmomban elég ciki volt. x'D És mondta barátnõm, hogy ez azt jelenti, hogy félek. :D
Igen én is úgy hallottam, hogy akkor megfog halni valaki. Valószínûleg amikor ezt legutóbb álmodtad akkor a születendõ kisbabád halt meg, és így elvetéltél. Persze ez is veszteség(neked), és halál(a megnem született babádnak). Egyébként sajnálom, hogy feszegettem ezt a babás dolgott, biztos nagyon rosszul esik, csak kikövetkeztettem.
A kérdező hozzászólása: ja..amúgy 13:18-as!! ennyi erõvel mindenkinek írd meg légyszi, hogy keressen a google-ban!!! marha rendes vagy!!
Én is álmodtam már azt hogy kiesett a fogam.De rossz volt, fel is riadtam. 22/L
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! Ez komoly?? Már régebben is álmodtam ezt..de nem halt meg senki azóta..remélem nem is fog!!!! de amit az elõzõ írt, hogy veszteség..az inkább valószínû..nemrég vesztettem el a születendõ kisbbabámat..lehet, hogy emiatt van!?
azt jelenti, h vki meg fog halni, anyém is mindig amikor ezt álmodja, akkor meghal vki
FOG - Nehezen elszenvedett vereség. Kiesõ fog: fájdalmas veszteség. Ha más szájából fogak hullanak a kezedbe: nem tudsz viszonozni olyan érzelmeket, amelyeknek az elõnyeit igencsak élvezed. http://alom.puha.hu/beturendben.php?betu=f#hiv63 (egyébként ha lenne egy pici eszed beírnád google-be h álmoskönyv és kidobná ahol tovább kutakodhatsz...)
Senki se fog emiatt meghalni se semmi... ez egy álom. Nem jelent semmit :)
Azt jelenti hogy szeretnéd már ha lenne valakid :)
Én 4!!!!!! ÉVE!!! álmodom ezt!! Én sem tudom miért van.Van egy férjem és gyerekem de mégis.És még fájni is szokott, hogy nincs velem a "szerelem érzet"tulajdonosa.Akinek nincs arca csak az érzés. Érdekes.

Mit jelent hogy folyton azt almodom hogy meghalok, vagy meghaltam, vagy majdnem meghaltam, es teljesen atelem? Es miert?

Egyszer szetfoszlott a testem,teljesen ereztem az egeszet ahogy fajt,aztan a tulvilagra kerultem es eltem tovabb,aztan a kadban fuldokoltam,ugy mintha valaki belenyomta volna a fejem,teljesen ereztem ahogy fuldoklok,volt mikor autobalesetem volt,es ma hajnalban pedig az aram razott meg,de borzaszto erzes volt,teljesen ereztem,es almomban konyorogtem az eletemert,aztan jott a kutyam es abbamaradt az aramrazas,en eletben maradtam,de utana fajdalmaim voltak,atereztem,es vegul tiszta stresszesen felkeltem.Mit jelentenek ezek,mostanaban csak ilyen borzalmakat almodom,illetve vilagvegeket is.

Legjobb válasz: Félsz a haláltól, és túl sok világvégevárós sztorival, kommenttel, emberrel, híradással, dokumentumfilmmel, vagy filmmel találkoztál, esetleg nem nézel, de érzékeled a 2012 körüli felhajtást. Egyébiránt nem hiszem, hogy teljesen érezni tudnád az áramütést, vízbefúlást, ha még nem élted át. Inkább annak a képzete van ott, milyen lehet. Néha érzünk álmunkban. Két eset van: 1. Vagy történik a valóságban az álommal egyidõben valami, ami hasonló "történést" vált ki az álmodban. (Pl. megkarcol egy ágyadból kiugró rugó, és azt álmodod, hogy valaki késsel vagdos) vagy 2.A valóságban nem történik semmi, viszont a fájdalom emlékével képes vagy álmodni.

Félsz a haláltól, és túl sok világvégevárós sztorival, kommenttel, emberrel, híradással, dokumentumfilmmel, vagy filmmel találkoztál, esetleg nem nézel, de érzékeled a 2012 körüli felhajtást. Egyébiránt nem hiszem, hogy teljesen érezni tudnád az áramütést, vízbefúlást, ha még nem élted át. Inkább annak a képzete van ott, milyen lehet. Néha érzünk álmunkban. Két eset van: 1. Vagy történik a valóságban az álommal egyidõben valami, ami hasonló "történést" vált ki az álmodban. (Pl. megkarcol egy ágyadból kiugró rugó, és azt álmodod, hogy valaki késsel vagdos) vagy 2.A valóságban nem történik semmi, viszont a fájdalom emlékével képes vagy álmodni.
Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Egyébként csak értelem nélküli képek sorozata.
nálam volt már olyan hogy azt álmodtam hogy leestem egy hídról, és a betonra zuhantam, ahogy leértem felébredtem és vérzett az orrom..
Én hiszek a több életben és szerintem most a többi életed halálait álmodtad
Vagy túl sok ilyen filmet nézel vagy a környezetedben gyakran hallod szóval a halál, a halott állapotot valamilyen formában gyakran vagy látod vagy hallod. S az agy egy csuda szerzett, megírja mindennel kapcsolatban a forgatókönyvét, és a tudatod szépen eljátssza amikor az álom fázisban vagy. Miért látod az álmodat? Azért mert a felébresztett képi emlékek együtt a gondolati lélek energiával kivetülnek a lehunyt szemhéjadra. Ez az álomdarabnak a tv. képernyõje. Foglalkozz egy ideig mással, valami érdekesebb témával ami teljesen más agyféltekéd sejtjeit élénkíti fel.

Mit jelent, ha azt álmodjuk, hogy elhagy minket a házastársunk?

Legjobb válasz: Ugyanazt, mint amikor azt álmodod, ötösöd van a lottón. Vagyis: semmit.

Ugyanazt, mint amikor azt álmodod, ötösöd van a lottón. Vagyis: semmit.
Hogy tudat alatt attól félünk, hogy elhagy.
azt hogy elfogtok válni:)
...VÁRATALAN ÖRÖKSÉG... :-Ð
pénz jön a házhoz
Félelmed, avagy a vágyadat. ( Olyan egyértelmûek, de komolyan! )
Én sokszor álmodok ilyet és félek is tõle.
Csak annyit jelent, hogy egy nagyon jó kapcsolatban élsz. (Az álom célja a valóság kompenzálása).
Titkos vágyad jelenik meg.
írbe gúgliba hogy álmoskönyv...:D vagy a padláson biztos lapul egy régi még nagymamádtól maradt meg abba tuti benne van!

Apum meghalt két hónapja és azóta mindig azt álmodom, hogy. Ez mit jelent?

... egyszer csak hazajön munkából és mindenki tökre örül neki, úgy csinálnak, mintha misem történt volna. Egyedül csak én tudom, hogy már meghalt és nem kellene itt lennie.

Legjobb válasz: Nagyon kötõdtél édesapádhoz, és friss a gyász is, ezért álmodod, mindtha még most is élne. Ahogy telnek a hónapok és az évek egyre ritkábban fogsz ilyeneket álmodni. Próbáld meg õt elengedni, mert õ is ezt szeretné, ugye érted mire gondolok?

Nagyon kötõdtél édesapádhoz, és friss a gyász is, ezért álmodod, mindtha még most is élne. Ahogy telnek a hónapok és az évek egyre ritkábban fogsz ilyeneket álmodni. Próbáld meg õt elengedni, mert õ is ezt szeretné, ugye érted mire gondolok?
Én olyat is álmodtam, pedig már jó ideje halott volt, hogy hazaérve ott találom a konyhaasztalnál. Kérdem tõle: – Hát te mit keresel itt? – Hogyhogy mit, fiam, hazajöttem. – No, de hát te meghaltál. – Igen, az igaz, de már elmúlt. És a röhej az egészben, hogy álmomban teljesen természetesnek tûnt a magyarázata. Elmúlt. A te álmaid is el fognak idõvel múlni.
A kérdező hozzászólása: Apum meghalt két hónapja és azóta mindig azt álmodom, hogy...... Ez mit jelent? (így írtam a kérdést, a "...." a folytatást szimbolizálja, csak a modik kitörölték a nekik feleslegesnek tûnõ pontokat). Egyébként 16 éves vagyok és apum öngyilkos lett. Velünk élt végig.
Sajnálom...
Nagyon sajnálom. Az ilyen dolgok mindig elszomorítanak :( Pláne ha egy 16 éves lánnyal történik. Engem legjobban az tett depresszióssá, mikor nagymamám meghalt, jobban szerettem õt a szüleimnél is. És igen, idõvel múlni fog a fájdalom :) 19/f
Csak annyit jelent, hogy nagyon szereted és hilyányzik.
06:47nek érdekes, mert én is pont ilyet álmodtam mikor meghalt a mamám. Amúgy meg akit nagyon szerettünk azt nehezebben engedjük el és azért vannak az álmok.Ahol a mamám élt abban a házban lakunk.Sajnos már a papám sem él, de néha úgy érzem mindha itt lenne velem és figyel.Néha félek is, mert vannak jelek.Amúgy halál után 1szer vagy 2szer álmodsz ilyet és elengeded végleg!

Mit jelent az, ha a férjem már a héten 2. éjszaka álmodja, hogy megcsalom?

Reggel szegény tiszta könny.Jelent valamit ez az álom?

Legjobb válasz: Ha azt álmodja h Te csalod meg akkor az álom szerint azt jelenti hogy nagyon szerelmes vagy belé:)

Ha azt álmodja h Te csalod meg akkor az álom szerint azt jelenti hogy nagyon szerelmes vagy belé:)
Talán nem bízik benned igazán.
vagy nem akar téged elveszíteni:)
Sokszor az ember a félelmeit beleszövi az álmaiba. Nekem is volt olyan tapasztalatom, amitõl nagyon féltem, azzal álmodtam éjszaka. Szóval csak az lehet h nagyon szeret és fél h elveszít téged:) . Beszélgess el vele és mondd meg neki h érzel! üdv.
Az ember azt álmodja amitõl fél, vagy amit nagyon szeretne.. utóbbit kizártnak tartom .. hiszen biztos nem szeretné hogy megcsald.. tehát marad az, hogy ettõl fél, nyugodj meg nem jelent ez mást csak annyit hogy nagyon szeret téged :)
Szerintem csak simán féltékeny.És próbálkozik, hogy van-e bevallanivalód??
megcsalod?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!