Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent az eszperantó (1 db)

Mit jelent az az eszperantó kifejezés, hogy "krokodili", és az hogy "kajmani"?

Legjobb válasz: Íme a válasz a netrõl böngészve: krokodili ("krokodilkodni") = eszperantó társaságban saját anyanyelven beszélni, kajmani ("kajmánkodni") = eszperanista társaságban más anyanyelvén (pl. angolul) beszélni.

Íme a válasz a netrõl böngészve: krokodili ("krokodilkodni") = eszperantó társaságban saját anyanyelven beszélni, kajmani ("kajmánkodni") = eszperanista társaságban más anyanyelvén (pl. angolul) beszélni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vannak ilyen francia idézetek?

amik arról szólnak hogy végre azzal lehetsz akit szeretsz, meg az igaz szerelemről, aki tud lécci írja le nekem magyarul és franciául is, előre is köszi:)

4

Jo ez a mondat, ertelmes es helyes nyelvtanilag?

Si ya he estado en madrid una vez

0

But why?

Ez mit jelent

4

Német felszólítómód?

Hogy van pontosan? Hányadik személyben hogy? Valaki bemutatná, elragozná valamelyik igével? Ilyenkor is tőhangváltósak az igék vagy ilyenkor nem? vagy egyszer igen, egyszer nem, ez mitől függ? És mikor írjuk ki az ige után, hogy ich/du/er... Azt tudom, hogy E/2.-nél nem kell, tehát pl. Schlaf gut! nem pedig Schlaf du gut! Minden esetben elől áll az ige?

6

Most megy AXN-n a HANCOCK cimü film. Mit jelent a szó? Állitólag van jelentése, de a forditó nem ad ki rá semmit.

4

Mit jelent az hogy bro?

1

Hogy van ez a mondat németül?

Ez (központifűtés) kényelmessé teszi az életem.
Előre is köszönöm a válaszokat:-)

3

Le tudná valaki fordítani? (angol)

Hello How are you today, I hope all is well with you . I am sorry to worry you with my Proposal for a relationship with you, but I know that you will grant my request in good way and understanding, My name is Chris, I just went Through your profile and I have no options than letting you Know that I am interested in having a relationship with you, I will also like to Know you more, am really interested in you. Take care, God bless you.
Nagyon szépen köszönöm!

4

Milyen nyelven érdemes tanulnom ha az angolhoz van érzékem? (többi lent. )

Most 13 évesen nyelvi előkészítős vagyok és így angolt emelt óraszámban (14/hét), németet pedig normál óraszámban (4/hét) tanulom. Az angolt nagyon szeretem 6 éves korom óta folyamatosan tanulom. (Voltam mostanában külföldön és már egész jól elcsevegek angolul, megértem amit mondanak.) A németet szeptember óta tanulom de a szavak egyszerűen nem ragadnak rám hiába próbálom megtanulni, így csak az olvasás-fordítás módszert tudom bevetni, de a németet nem igazán szeretem.
Viszont a nyelvekkel szeretnék később foglalkozni és még egy nyelvet el szeretnék kezdeni tanulni, mert ugye fiatalon könnyebb. Ha van valami ötletetek,hogy melyiket tudnám könnyen megtanulni az segítene, köszönöm előre is és bocsánat,hogy ilyen sokat írtam:)

6

A japán nyelvben ez hogy van?

Pontosabban a japán beszédhez fűződik a kérdésem. A japánok torokból képzik az "r" hangot (mint pl. németek) vagy nyelvvel (mint pl. mi, magyarok)?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!