Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent az anyagcserezavar (2 db)

Mit jelent pontosan az anyagcserezavar? Van-e köze a klimaxhoz, vagyis a klimax okozhat-e anyagcserezavart?

Legjobb válasz: Az anyagcserezavar szerintem többféle lehet. Elvileg arra vonakozik, hogy lassú-e vagy gyors az anyagcseréd. Az életkor elõrehaladtával lassul az anyagcsere... Különbözõ szervi bajok is okozhatnak anyagcserezavart. Pl. pajzsmirigy, ami az anyagcseréért is felelõs. Aki ezt az anyagcsere-dolgot mondta neked, szerintem annál kérdezz rá, mit ért ezen :)

Az anyagcserezavar szerintem többféle lehet. Elvileg arra vonakozik, hogy lassú-e vagy gyors az anyagcseréd. Az életkor elõrehaladtával lassul az anyagcsere... Különbözõ szervi bajok is okozhatnak anyagcserezavart. Pl. pajzsmirigy, ami az anyagcseréért is felelõs. Aki ezt az anyagcsere-dolgot mondta neked, szerintem annál kérdezz rá, mit ért ezen :)

A kislányom 3hetes megtalálták nála az anyagcserezavart, egéz pontosan a zsirsav okszidationt, ez mit jelent mivel jár a picire nézve?

Legjobb válasz: Most nem azert, de miert nem attol az orvostol kerdezed meg ezt, aki kozolte veletek a problemat? A gyerekedrol van szo, es azert egy szakember velemenye megbizhatobb, mint az itt anonimkent osszeirkalt jotanacsok.

Most nem azert, de miert nem attol az orvostol kerdezed meg ezt, aki kozolte veletek a problemat? A gyerekedrol van szo, es azert egy szakember velemenye megbizhatobb, mint az itt anonimkent osszeirkalt jotanacsok.
írd be a keresõbe hogy pku és mindent megtudsz errõl a betegségrõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!