Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent az amerikai kifejezés, hogy (1 db)

Mit jelent az az amerikai kifejezés, hogy "K. I. A."?

Nem biztos hogy így írjak asszem valami sebes?lt féle.

Legjobb válasz: 7 év garancia :D Amúgy ahogy az elsõ írta!

7 év garancia :D Amúgy ahogy az elsõ írta!
KIA - Killed In Action = bevetés során elhunyt WIA - Wounded In Action = Bevetés során megsérült MIA - Missing In Action = Bevetés közben eltûnt Angol nyelvû katonai rövidítés.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Ciras mellényeket lehet bőviteni 'trauma plates'-el és ha igen hányas fokozatúval?

3

Rohamlövegek miért mentek ki a 2 világháború után a "divatbol"? Többi lent.

Hiszen ezekre sokkal nagyobb ágyút lehetett szerelni mint a normál tankok esetében(lásd sturmtiger,jagdtiger a jó öreg monster:D,na meg a t28 a godzilla:D mondjuk az már túlzás volt),és nagyon gyorsan elkészültek,biztosan lehetett volna modernizálni őket úgy mint az agyon fejlesztett f16-ot.

11

Katona szeretnék lenni, de nem rontanám el vele az életemet?

Már elég jó ideje rá vagyok kattanva a katona témára, ha bárki megkérdezi tőlem h mi szeretnék lenni egyből rávágom hogy katona. Nagyon érdekel a dolog,plusz az is jó benne sztem, h ez nem egy olyan állás ahol ülök egy irodában, és azon gyötröm magam hogy más emberek pénzét lenyúljam meg ilyenek, hanem teszek valamit a hazáért, és az embertársaimért. Eltekintve most ezektől a dolgoktól, kicsit megrémültem nemrég, mert elgondolkodtam azon hogy milyen egy katona magánélete. Vagyis nekik milyen a családi életük? Tudnak rendesen családot alapítani, eleget foglalkozni a gyerekeikkel, elég időt tölteni velük? Vagy ez a katonáknál hogy megy? Nekik is van napi munkaidejük, pl. reggel 7-től délután 4-ig csinálnak valamit valamerre? (Természetesen ebbe az egészbe nem kell belevenni a külföldi szolgálatokat amikor folyamatosan küldöldön vannak.)Előre is köszönöm a válaszokat, sokat segítenétek vele!!! :) 15/f

11

Ettöl még lehet századosi rangom?

Az mh 5.nél szeretnék százados lenni de egy maradandó fogam ki kelett húzni.Afganisztánba is ki szeretnék menni de félek ez kizáró ok.Emelett vannak fogtöméseim is.

15

Milyen hadműveletek lehetnének kb. egy ilyen háborúban, melyik ország melyiket támadná? (NORMÁLIS válaszokat)

Harcoló felek: Szlovákia, Románia, Szerbia, Bosznia, Albánia, Horvátország

másik: Magyarország, Lengyelország, Amerikai Egyesült Államok,Görögország Anglia, Franciaország, Izrael, Kanada, Ausztrália, Törökország, Németország + Oroszország

7

Melyik a jobb fegyver lőszer párosítás és miért? Akm+7.62x39mm vagy M16/M4+5.56x45.

13

Hol lehetne megnézni a kommandós kézjeleket és jelentésüket?

1

A teleszkópos váltámaszok a gépkarabélyokon (pl. : M4, HK 416, ) állítható hoszúságuak úgy mint az Fn Scar - on vagy csak kihuzni és betolni lehet őket?

5

Bűnügyi nyomozó vagy katonai vezető vagy katonai üzemletető végez izgibb munkát, figyelembe véve hogy Magyarországról beszélünk?

Ezt a Magyarországot úgy értettem hogy pl. az USA-ban tuti mások a viszonylatok. :)

11

Magyarországnak lenne joga Nukleáris fegyvert gyártani?

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!