Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent az amerikai kifejezés, hogy (1 db)

Mit jelent az az amerikai kifejezés, hogy "K. I. A."?

Nem biztos hogy így írjak asszem valami sebes?lt féle.

Legjobb válasz: 7 év garancia :D Amúgy ahogy az elsõ írta!

7 év garancia :D Amúgy ahogy az elsõ írta!
KIA - Killed In Action = bevetés során elhunyt WIA - Wounded In Action = Bevetés során megsérült MIA - Missing In Action = Bevetés közben eltûnt Angol nyelvû katonai rövidítés.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mert nem epitunk akkora tankot mint a fold aztan letankoznank a holdat, marsot?

12

Szemüveggel melyik alakulathoz vennének fel?

Szemüveggel melyik alakulathoz vennének fel? -0.75 dioptria távolra látok egy kicsit rosszul ennyi az egész , de nem tudom hogy ez mennyire kizáró ok. A szemüveget csak tv nézéskor használom , ha ez számít valamit :D

10

Ti mit csináltatok volna másképp, mint Hitler?

Itt konkrétan a háborús eseményekre, csatákra gondolok. Nem olyan válaszokat kérek, hogy nem robbantottam volna ki a II.VH-t, tegyük fel, hogy ez már megtörtént. Én például nem támadtam volna meg Oroszországot és Anglia bombázásába sem öltem volna bele annyi erőforrást feleslegesen.

15

Honvédség orvosi alkalmasság?

Érdemes elötte valahol kivizsgáltatnom magam, nehogy ott szűrjeneki ki vmit? Nem ilyen náthára vagy kisseb bajokra értem hanem pl valami csomót találnak vagy nagyobb de orvosolható, kezelhető dolgot akkor még alkalmas leszek vagy írnak ki gyógyszert vagy elküldenek valahova máshova a gond kezelésére?

1

Honvédség fizikai alkalmassági készülés?

ehónap 30. án utazok fel kecskemétre az alkalmasságira, a futás jól megy, a felüléssel sem lesznek gondok, de a fekvőtámaszaimon kellene javítani még bőven, kérlek esetleg akik túlvagytok rajta vagy katonák, segítenétek hogy mi alapján edzek direkt erre? Minden nap fekvőzzek vagy csak minden 2. nap? vagy hogy?

5

Hová, hová?

5

A tüzérségi gránát és a kézigránát ugyanaz?

2

Biztonságos lesz az, ha háború esetén a katonáknak csak a lövészárkon kívül kijelölt helyen szabad dohányozni?

14

Miért jó a háború? Miért jó az az embereknek, hogy megöljék egymást háborúban?

Azt mondják senki nem szereti a háborút. Akkor miért akar annyi ember katonának menni? Akkor miért rendeli el a vezető, hogy támadjanak meg egy országot? Akkor az Egyesült Államok miért megy mindenhova oda, és öli az embereket a saját hazájukban?

Egyáltalán miért jó a háború? Szerintem összefogással sokkal előrébb jutna az emberiség, mint hogy öli egymás az erősebb.

11

Honnan lőnek ezek a katonák, hoghy nem veszik őket észre, akik lőnek? Messziről is lehet helikopterrel lőni?

http://www.youtube.com/watch?v=Ara4CHafsUo
Ezek helikopterrel lőnek, de honnan? Én nekem feltünne, hogy egy helikopter ott röpköd körülöttem.
Vagy ilyenkor kilométerekről lőnek?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!