Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent angol méretezésben (2 db)

Mit jelent az angol méretezésben ha a méret után az van, hogy R vagy L? Zokniban a 28-as és 37-es továbbá 44 méret melyik? Mert azzal aztán teljesen meg vagyok lõve . Melyik számot kell választani? Kérem aki képben van ezekkel segítsen!

Van 1-6 -ig, 4-8 -ig, 7.-11. ( zokninál )a nadrágnál mondjuk 32 L. A többivel képben vagyok :) Ha az L a magasságot jelenti, tehát magasabb emberre, az mit jelenthet ? Párom 175 cm, én 173 cm akkor annak számítunk?? :)

Legjobb válasz: 28-as lábra az 1-6-ig kell, 37-esre jó lehet, az elsõ, és a második kategória is. A 44-es mérethez pedig mindenképpen a 7-11-es kategóriából kell. Az L a hosszúságot jelenti. A farmerekben az L a belsõszárhosszát jelöli inchben.

28-as lábra az 1-6-ig kell, 37-esre jó lehet, az elsõ, és a második kategória is. A 44-es mérethez pedig mindenképpen a 7-11-es kategóriából kell. Az L a hosszúságot jelenti. A farmerekben az L a belsõszárhosszát jelöli inchben.
A kérdező hozzászólása: Koszi, ekkora magassagra kell az L vegzodesu szted??
nadrágnál a szám után a betûk: s - short -alacsony emberre r - regular - átlag l - long - magasra én 173 vagyok és a "r" a jó, a "s" a bokánál harangozik, a "l" már verdesi a földet.
A kérdező hozzászólása: Köszi !!!

Mit jelent az angol méretezésben az lb?

abaruháknál láttam, hogy 3-5lb. Ez most mekkora a mi méretezéseink szerint?

Legjobb válasz: súlymérték

súlymérték
igen, 1 font kb fél kg!
elsõ válasz miért van lepontozva? lb az a súly mértékegysége.. tudatlanok
Igen, a súly mértékegysége a Newton! Mert a súly az egy erõ. Az az erõ, amivel egy test az alátámasztását nyomja, vagy a felfüggesztését húzza!
Az lb elméletileg az angol font (pound) rövidítése, de akkor elég kicsi gyerekre mérték a ruhát, mert egy font az kb. 454 gramm!
Tömeg mértékegysége, nem a súlyé......


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!