Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent anális (5 db)

Mit jelent az anális szex és az orális szex?

Legjobb válasz: Anális szex: Fenékbe való behatolás Orális szex: Szájjal való kielégítés

Anális szex: Fenékbe való behatolás Orális szex: Szájjal való kielégítés
Hajj... Az anális szex az, amikor valakinek a fenekébe kerül egy pénisz... Ha fiú vagy reménykedj hogy ebben nem lesz részed, és amíg ezzel a kérdéssel ennyire vagy tisztában, addig a te péniszed se kerüljön senki más segglyukába... Ha lány vagy akkor meg te döntésed, bár szerintem undorító, habár kinek a pap kinek a papné... :D Az orális szex pedig az, amikor valaki a másik nemiszervét szájjal ingerli... :) Jó esetben egy lány a szájába vesz egy kukit, vagy egy fiú nyaldossa a lány csúnyácskáját :D Kicsit rosszabb esetben egy lány nyalja- falja egy másik lányét ott lennt... És jóval rosszabb esetben... hát gondolom ki tudod találni (sajnos ). De amíg ezt a kérdést felteszed, addig reménykedem benne hogy nem gyakorlati okok miatt teszed...:)
Anális: -anus=segg Seggbekuki. Orális: Nemi szerv szájjal izgatása.
Anál: popsi szex. Orál: ha a száddal ingerled a párod nemi szervét.
Egy igazi "vidéki" válaszolót láthattunk! XDDD
Anális: seggbe kuki Orális: szájba kuki
anál: seggbek*rás orál: szopás
Anal: Amikor jól seg.gbe ku.ratják maguk.
Lábjegyzet: Ha beírtad volna egy keresõbe (pl. Google.hu) mielõtt kiírod ide ezt a kérdést, hülye válaszok nélkül is kaptál volna választ.
anális szex: Amikor a traktor a Pinát szántja orális szex: Amikor a traktor a vaginát(szarjukat) szántja
Nem, nem ti nem jól tudjátok: Anál: amikor két pasi szexel (seg*gbe-kuki) Orál: amikor az egyik pasi leszopja a másikat és fordítva:)
Nem, nem, utolsó! Helyesen: Anális szex: amikor a fiú a lány popsijába dugjába a péniszét. Orális szex: amikor a lány a szájával izgatja a fiú péniszét.
S*ggbõl szájba. :)
15:23-as, hogy te mekkora hülye vagy.. Vagy csak egyszerûen rasszista, vagy mind a kettõ egyszerre...
Anál szexben nem említette még senki az analingust azaz a végbél nyelv általi ingerlését! Az emberek egy csoportja szignifikánsan érzékenyebb erotikus értelemben a végbelénél, mint a hüvelynél. Az orális pedig úgy általában a szájjal elkövetett nemi aktus, tehát ezt mindkét fél elkövetheti, mint fentebb olvasható:)

Mit jelent az anális szex?

13 éves vagyok és a párom aztmondta h anális szex.. fogalmam nincs róla mi az.. nem akarok beégni

Legjobb válasz: Ne halgass az elözõ sorok írójára.Ha van egy kis szerencséd akkor van otthon értelmezõ kéziszótár abban megtalálsz mindenféle számodra idegen szót,kifejezést.Az anális szex a végbél izgatását , oda behatolást stb. jelenti,ahhoz,hogy ezt megtehesd szerintem nagyon fiatal vagy.Ha mégis ilyen dologra szánnád magad tudnod kell,hogy komoly sérülést tud neked okozni a párod ha nem figyel rád,nagyon el kell lazulni ehhez.Folyamatossan az van bennem,hogy jaj de fiat vagy.Tudnék még tanácsokat adni,de remélem nem lesz rá még pár évig szükséged! Kívánok neked megértõ partnert és még sok olyan évet amikor nem ez lesz a legfontosabb kérdés az életedben.

Ne halgass az elözõ sorok írójára.Ha van egy kis szerencséd akkor van otthon értelmezõ kéziszótár abban megtalálsz mindenféle számodra idegen szót, kifejezést.Az anális szex a végbél izgatását , oda behatolást stb. jelenti, ahhoz, hogy ezt megtehesd szerintem nagyon fiatal vagy.Ha mégis ilyen dologra szánnád magad tudnod kell, hogy komoly sérülést tud neked okozni a párod ha nem figyel rád, nagyon el kell lazulni ehhez.Folyamatossan az van bennem, hogy jaj de fiat vagy.Tudnék még tanácsokat adni, de remélem nem lesz rá még pár évig szükséged! Kívánok neked megértõ partnert és még sok olyan évet amikor nem ez lesz a legfontosabb kérdés az életedben.
Igazat adok az elsõ hozzászólónak, ha beégsz, akkor még igen kicsi vagy nem csak a szexhez, de a kapcsolathoz is. Egy kapcsolat alapja a bizalom, õszinteség. És igen, ilyen korban még én is felháborodtam, ha megkérdezték, hogy csókolóztam -e már(amúgy még nem) , nem ám hogy szexre gondolni. Ehhez-az anális szexhez-ami valóban végbélen történõ közösülés nagyon nagy összeszokottság, bizalom kell, és gyakorlat. semmiképp nem ajánlom neked még jó sokáig, és egyáltalán a szexet sem még vagy 3 évig. Jól gondold meg, mit teszel!!És ha eljutsz odáig mégis, védekezz!!!!
ÚÚÚÚÚÚR ISTEN!!!!!! hova jut a világ??? 13 évesen azt kérdeztem hogy miaz h csók...vagy valami hasonló, s nem is volt olyan régen...(17 vagyok) Ne haragudj meg, de hány éves a barátod? ha vagytok olyan közel egymáshoz miért nem kérded meg tõle? egyáltalán hogy éghetsz a barátod elõtt? Nem Õ az akinek mindent elmondhatsz, aki elõtt semmit nem kell szégyeljél? ... most pedig nem azért nem válaszolok a kérdésedre mert nem tudok...nem akarok...
Nem értem mi a [email protected] baj van azzal , hogy egy gyerek kíváncsi!
igaza van az elsõ és ucso írónak már azon jár az eszed hogy anális ne félj kapsz a szádba füledbe orrodba olyan análist hogy attól kódulsz
Szégyelheted a retkes p*csádat...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen midnenkinek..és eszem ágába nincs olyat csinálni se szexelni..fiatal vagyok még..és megválogatom kinek adom mikor milyen helyen megfelelõ idõpontoban, a szüzességem:)
ok... sajnálom...igazad van nem akartalak letorkollni...csak egyszerûen lassan nem tudom merre halad a világ...tudnod kell azt h semmit nem kell megtegyél a barátod kedvéért, és nem égõ ha nem tudod miaz...
Hát szerintem nem baj ha 13 éves fejjel ieneken gondolkodsz ..:) különben nyugottan kérdezd meg párodat sõt még végül is jo is hogy beszélgettek ienekrõlmés megbezsélitek ..nagyobb lesz az önbizalmad !! de ha még szüz vagy (amit nagyon remélek) akkor szerintem nem az lenne a legmegfelelõbb dolog hogy anális szex el kezd ...!! de szerintem is még 2-3 évig "készülgetned kell ezekre a dolgokra"!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a második hozzászólónak és eszem ágába sincs csinálni az elsõ hozzászólóhoz meg annyit hogy..gyakorikérédések? Mi van alája írva?amit máshol nem mertél itt megteheted:) bocs:)
tényleg egy 13 éves gyerek akinek bakja van??? hol élünk holnap meg szülni fog ugye?
Terhes vagy!
Ne ijesztgessétek már hülyeségekkel.. bár igazából a kérdés az ilyen biosz ülj le egyes, úgyhogy azért kíváncsi lennék hány éves vagy kedves kérdezõ.. de egyébként meg nem kell halálra aggódnod magad, valószínûleg megszakadt a végbélnyílásod.. ez könnyen elõfordulhat anális szex esetén, de vigyázni kell vele mert hosszú távon veszélyes lehet. nem csak az, hogy fájdalmas, meg sokszor nehezen gyógyul, de az elõvigyázatlan anális szex könnyen vezethet fiatalkori aranyér kialakulásához. A terhesség miatt inkább akkor kell aggódnod ha a sperma a hüvelyedre is ráfolyt, de ennek a végbél vérzése nem lehet a tünete, úgyhogy valószínûleg nem vagy terhes, de ha úgy érzed odafolyhatott vagy nagyon aggódsz akkor keresd fel a nõgyógyászod õ meg tudja mondani már most, hogy terhes vagy e. Ha nem szeretnél elmenni akkor csinálj egy tesztet pár napon belül, vannak olyanok amik már egész korán kimutatják. Máskor anális szexhez használjatok síkosítót és óvatosan kezdjétek le, akkor valószínûleg nem lesznek ilyen bajok, hogy felsebesedik. Még azt tudom tanácsolni, hogy ilyenkor ha vérzést tapasztalsz, vagy órákkal késõbb is fáj, és esetleg egy pici kinövés van a végbeleden, kend pár napig körömvirág krémmel, az segít begyógyítani a kicsi de zavaró sebet.
Terhes vagy és mivel análisan csináltátok ezért egész biztos, [email protected] alak lesz a gyerek de s, eggfej tuti. Vegyél be 72 órás tabit. Ha az nem jó, vegyél be 144 órásat, ha az sem mûködik akkor ciánt. Sõt, Kezd azzal , biztos ami biztos.
Uhh, elõször tanuld meg a biológia alapjait, aztán kezd a nemi életbe... Mond már meg mi nem lehet olyan egyértelmû???
9-es! Tudsz egyáltalán olvasni??????
Ne ijedj meg, de valószínû terhes vagy, menj el nõgyógyászhoz! Ti meg ne b*sztassátok, nem lehet egyértelmû...
Ma már nem tanítanak biológiát vagy csak ez az eszetlen nem figyelt oda?
Megsérült a végbélnyílásod.
Azt hogy a palid szétszaggatta a kis ánuszodat!
Y
Oh My God Most azt hiszed, hogy vicces vagy? Nem...nem vag az
Pedig sajnos azt jelenti.
Hát ha análisan felcsináltak akkor biológiai nobel díjat érdemel a pasid.
Nem, nem vagy terhes de sajnos anyukád az volt és szült egy nagyon buta kislányt :)

Mit jelent az anális szex?

Legjobb válasz: Megfelelõ intimtornával nem tágítja ki a záróizmokat akkor sem ha rendszeresen (na persze nem mindennap) csinálják...

Megfelelõ intimtornával nem tágítja ki a záróizmokat akkor sem ha rendszeresen (na persze nem mindennap) csinálják...
hat kb neem is ez a velemyem rola, mi ki akartuk probalni, de nagyon fajdalmas volt, uhogy hagytuk a francba, miert kell kitalalni, hogy ahany res van egy non, annyi helyen lehet.....
Azt jelenti h a férfi beledugja a péniszét a nõ (vagy ha ratyi akk egy másik férfi) végbelébe. Sztem baromság, de vki élvezi.
Lehet hogy valaki élvezi de akkor is nagyon egészségtelen.Kitágítja a záróizmokat, ráadásul rengeteg fertõzést lehet összeszedni.
Amikor a végbélbe dugja a pasi a péniszét.Szerintem egy nagy barom volt aki kitalálta.
azért 'lett kitalálva', mert van olyan nõ (ill. férfi), aki kifejezetten élvezi. nem vagyunk egyformák.
Fúú én nem próbálám ki, szerintem nagyon megalázó...de senki sem egyforma, valaki az orális szexet nem bírja, én meg íbrom :) Sõõt....
Nem baromság,
záróizom lazitó sprayk
Szia. én kiprobáltam és sztem jó csak 1 picit fáj, de közben meg kirázz a hideg és az jó érzéss.
én imádom csinálni a pasimmal, csak az a lényeg h a pasas lassan csúsztassa be...és élvezetes...:)

Anális szex után egy apró szemölcs szerűség jelent meg a végbelemnél. Mi lehet ez?

Borsónyi nagyságú, ha nyomogatom fáj.

Legjobb válasz: Venerealis szemolcs, ezeket virus okozza, tehat fertozo, ezert feltetlen menjel borgyogyaszatra!

ezért kenegesd sokáig, hogy megerõsödjön az érfal. reparon, hemorid, mindkettõ nagyon jó. van kúp is, kenõcs is, neked a kúp kell. bár és mindkettõt használtam. ha nem fáj, az nem feltétlen jelenti azt, hogy nem fog :P bocs, de nekem is csak pár nap után kezdett fájni. és ne nyomkodd! ja igen, ne emelgess semmit, egyél könnyû kajákat, hogy a wc-zés is könnyû legyen. remélem segítettem, és jobbulást!
Venerealis szemolcs, ezeket virus okozza, tehat fertozo, ezert feltetlen menjel borgyogyaszatra!
Aranyérnek tûnik, innen nézve. Kenegesd aranyérkenõccsel.
ha nem múlik el a napokban, azért nézesd meg. lehet HPV is
Végbélrák borítékolva.
bocsánat, tehát neked nem a kup kell, mert kívül van!
A kérdező hozzászólása: Annyit hozzátennék, hogy nem partnerrel történt a fent említett "anális szex" tehát vírusos dolgot nehezen kaphattam volna el egy prosztatamasszírozótól... Épp ezért annyira nem aggódom :) Az aranyér - ha ez az - visszahúzódik idõvel magától, vagy kenegetni kell?
A kérdező hozzászólása: Utolsó: tegnap jelent meg, hogy lenne már rák, mit ijesztgetsz? -.-" Lehet aranyér, de az fájna, nem? Ez csak akkor fáj ha megnyomom. Szerintem túl heves volt a történet és amiatt lehet, de gondolom szépen vissza fog húzódni.
Szerintem aranyér.
Vagy valami nemi betegség. Menjél dokihoz vele, az a biztos.
Te fiú vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!