Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent aceton van (4 db)

Mit jelent az hogy aceton van a vizeleteben?

Nem vagyok terhes, de sajnos PCO-s igen.

Legjobb válasz: Azért lehet aceton a vizeletedben, mert éhezik a szervezet a kevés ch miatt. Írod, hogy drasztikusan csinálod a diétát, valószínû ez a baj, emeld a ch adagot, és el fog tûnni. És igyál sok folyadékot, mert ha kiszáradsz, attól is lehet aceton a vizeletben.

Azért lehet aceton a vizeletedben, mert éhezik a szervezet a kevés ch miatt. Írod, hogy drasztikusan csinálod a diétát, valószínû ez a baj, emeld a ch adagot, és el fog tûnni. És igyál sok folyadékot, mert ha kiszáradsz, attól is lehet aceton a vizeletben.
Kislányomnak akkor volt aceton a vizeletében mikor beteg volt, hasmenés láz....
Igen, általában "éhezés" miatt lesz aceton a vizeletben, valószínû, hogy a szénhidrátdiéta okozta nálad. Nekem akkor volt ilyen, mikor jó 2 hetes koplalás (nem nagyon bírtam enni, étvágytalan voltam) után mentem laborba.
Cukorbetegségre utal tudtommal. A 7, 4-es cukorszint is.

Mit jelent pontosan, ha aceton van a vizeletben?

34. hetes kismama vagyok, és aceton van a vizeletemben.

Legjobb válasz: Az aceton akkor jelenik meg a vizeletben ha valaki éhezik, vagy alultáplált. A babád minden tápanyagot elvesz a szervezetedbõl. Ha megszülsz akkor is egyél komplex vitaminkészítményeket ( Elevit, Gravida ) mert a szoptatás és az éjszakázás is nagyon energiaigényes.

Az aceton akkor jelenik meg a vizeletben ha valaki éhezik, vagy alultáplált. A babád minden tápanyagot elvesz a szervezetedbõl. Ha megszülsz akkor is egyél komplex vitaminkészítményeket ( Elevit, Gravida ) mert a szoptatás és az éjszakázás is nagyon energiaigényes.
nekem mikor aceton volt a vizeletben a dokim azt mondta, hogy lehet nem iszom eleget, mert a cukrom jó lett. Kért kontrollt és akkor már nem volt, igaz többet is ittam

Ha 12 hetes vérvételen nyomokban aceton van a vizeletemben az mit jelent?

Elég sokat van hányingerem és hányok is, de nem annyit, hogy kiszáradjak.

Legjobb válasz: Cukor, illetve kiszáradás. Én 17. hétig folyamatosan hánytam, és mindig pozi lett az aceton, bár az vizeleti volt. 3 hétig emiatt voltam kórházban.

Cukor, illetve kiszáradás. Én 17. hétig folyamatosan hánytam, és mindig pozi lett az aceton, bár az vizeleti volt. 3 hétig emiatt voltam kórházban.
Cukorbetegség lehet.
A kérdező hozzászólása: A vércukorszintem 3.8, úgyhogy szerintem az tuti nem.
Ha csak az aceton van jelen, akkor az éhezésre mutató jel! Nyugi! Nem vagy cukorbeteg! :) )
Szerintem a te esetedben szó sincs cukorrol!!! Hánysz és emiatt van. Próbálj meg valamit enni közvetlen lefekvés elõtt és éjszaka meg inni, reggel pedig az elsõ vizeletedet vinni a laborba. Nekem is volt ilyen, pont a 12. hét környékén, nekem hasmenésem volt, nem durva, de azért volt. És többször találtak acetont. Aztán megcsináltam, amit írtam és vittem magammal vizeletet, utána már soha nem volt már aceton.
Kiszáradsz a sok hányástól, ezért mutatott acetont. Nekem is ez volt. Folyamatosan hánytam. Majd elmúlik.


Mit jelent ha aceton van a vizeletemben?

A véd?n?m szerint semmit,csak olyasmit ettem, de elég tapasztalatlan szegényke,elhihetem neki?

Legjobb válasz: Közben nézegettem a neten,és lehet hogy terhességi cukorbetegség alakul ki nálam?

A kérdező hozzászólása: Közben nézegettem a neten, és lehet hogy terhességi cukorbetegség alakul ki nálam?
Nekem aceton volt a vizeletemben, és terhességi cukorbetegséget jelentett...De jelentheti még azt is, hogy sokat hánysz, esetleg keveset iszol, tehát ilyen kiszáradást megelõzõ állapotot is jelenthet..Épp tegnap kérdeztem meg...
A kérdező hozzászólása: Köszi:-(
Ha reggeli elsõ vizelet, akkor lehet, hogy csak az éjszakai "éhezés" okzta. De valóban lehet akár terhességi cukorbetegség is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!