Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent a vércsoportos papiron hogy (2 db)

Mit jelent az a vércsoportos papiron hogy antigen:Jka:P?

Legjobb válasz: semmi különöset. ez egy alternatív vércsoport meghatározás. Nem csak az AB0 rendszer létezik. ha tudsz angolul itt olvashatsz róla: http://en.wikipedia.org/wiki/Human_blood_group_systems

semmi különöset. ez egy alternatív vércsoport meghatározás. Nem csak az AB0 rendszer létezik. ha tudsz angolul itt olvashatsz róla: http://en.wikipedia.org/wiki/Human_blood_group_systems

A vércsoportos papiron mit jelent az a felirat hogy nem ident. ellenanyag?

Legjobb válasz: Hogy a baba nem termel ellenanyagot, ami összeférhetetlenséget okozna. Addig jó, amíg ezt olvasod. A gond akkor lehet, ha te negatív vagy, a baba pedig pozitív( csak akkor lehet, ha párod pozitív, de akkor sem tuti) és elsõ babánál nem szokott gond lenni.-)

Hogy a baba nem termel ellenanyagot, ami összeférhetetlenséget okozna. Addig jó, amíg ezt olvasod. A gond akkor lehet, ha te negatív vagy, a baba pedig pozitív( csak akkor lehet, ha párod pozitív, de akkor sem tuti) és elsõ babánál nem szokott gond lenni.-)
Nem azonosítható, azaz nincs, vagyis nincs gond sem:-))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!