Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent a smile: (23 db)

Mit jelent a (K) smile?

Legjobb válasz: Kiss - csók, puszi

Kiss - csók, puszi


Mit jelent a :* -jel (pl. facebookon)? Milyen smile akar ez lenni?

Legjobb válasz: Nincs egyezményes meghatározása. MSN-en ez egy csókot dobó smiley volt, ahol a két szemet és a csücsörítõ szájat jelképezi ez a két karakter. Ezen felül mindenkinek mást is jelenthet, ahogy õ éppen értelmezte, vagy látta, megszokta, megismerte. Így ha teljesen korrekt válasz kell, azt kell megkérdezni, aki kiteszi, hogy mit akar vele kifejezni.

Nincs egyezményes meghatározása. MSN-en ez egy csókot dobó smiley volt, ahol a két szemet és a csücsörítõ szájat jelképezi ez a két karakter. Ezen felül mindenkinek mást is jelenthet, ahogy õ éppen értelmezte, vagy látta, megszokta, megismerte. Így ha teljesen korrekt válasz kell, azt kell megkérdezni, aki kiteszi, hogy mit akar vele kifejezni.
Igen, az legtöbbeknél (így nálam is) puszit adó smile lenne. Facebook chat-ben van is rá egy aranyos, kacsintós puszit küldõ fej. :D
Én puszinak használom

Mit jelent ez a smile ^_^?

jah es lenne meg egy kerdesem, mit jelent ez:uti,non abuti?milyen nyelven van?

Legjobb válasz: A smile kérdésre: "animes" smile, kedves mosoly, vagy olyasmi. a két ^ a szeme, a _ pedig a szája. De ilyen formában: ^_^" pedig már zavart/ideges mosolyt jelent!

A smile kérdésre: "animes" smile, kedves mosoly, vagy olyasmi. a két ^ a szeme, a _ pedig a szája. De ilyen formában: ^_^" pedig már zavart/ideges mosolyt jelent!
Ha megnézed pl.a dragon ball-t, ott ilyen a szemük mikor röhögnek.Erre utal.
szerintem ez olyan hunyorgós mosoly, kis kacarászás. nagyon édes :) egy pokemonra emlékeztet, kicsi és rózsaszin összeszorítja szemeit, mintha kacsintana, csak épp mindkét szemével.
Az uti, non abuti olaszul van és azt jelenti, hogy " használt, nem csatlakozik".

Mit jelent ez a smile? ----->> -. -?

Kommenteljetek!

Legjobb válasz: azt jelenti nem tetszik valami

azt jelenti nem tetszik valami
fárasztó vagy

Mit jelent ez a smile :$?

Legjobb válasz: Elpirul, pír..

Elpirul, pír..
Még mindig azt jelenti, hogy elpirul. Általában valami számára kellemes dolog miatt. De ahány ember, annyi gondolkodás... lehet róla szó, hogy egy személy csak úgy megszokásból írja, vagy mert ez illik legjobban a szövegkörnyezethez.

Mit jelent ez a smile: :C C:?

Legjobb válasz: szomorú és mosolygós

szomorú és mosolygós
:C = :( C: = :)

Mit jelent ez a smile?

>D

Legjobb válasz: Semmi különöset csak ilyen nagyon vicces poénos dolgokra szokták írni :) de mindenki másképp írja sok változata van :) pl: :D =D ;D vagy xD

Semmi különöset csak ilyen nagyon vicces poénos dolgokra szokták írni :) de mindenki másképp írja sok változata van :) pl: :D =D ;D vagy xD
A kérdező hozzászólása: Koszike. Nem is tudtam , hogy így is le lehet írni , a tobbi változatát ismertem :)

Mit jelent ez a smile -> |-)?

Mit jelent a fennt említett smile, ha valaki SMS-ben írja?

Legjobb válasz: Álmos, ásítós fej :)

Álmos, ásítós fej :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!