Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent a lepény érettségi (6 db)

A lepény érettsége, hogy I II vagy III mit jelent? Mikor milyennek kell lennie?

Legjobb válasz: Szia!!! Méhlepény érettsége: 0: sima magzati felszín, homogén szerkezet 1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez 2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak 3: érett lepény, fészkes mészlerakódások Mindenkinél változó, hogy milyen ütemben érik, önmagában (akárcak a többi "összetevõ") nem jelent semmit. A terhesség alatt mindent összefüggéseiben kell nézni, ezt pont ezekkel a szavakkal tegnap mondta a szülésznõm, mikor ugyan ezt a kérdést feltettem neki. általában 30. hét körül I-II szokott lenni, de mindenkinél más és más. Ezen ne görcsölj ha válad nem pont így van. Minden jót, gyönyörû heteket!!!! :)

Szia!!! Méhlepény érettsége: 0: sima magzati felszín, homogén szerkezet 1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez 2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak 3: érett lepény, fészkes mészlerakódások Mindenkinél változó, hogy milyen ütemben érik, önmagában (akárcak a többi "összetevõ") nem jelent semmit. A terhesség alatt mindent összefüggéseiben kell nézni, ezt pont ezekkel a szavakkal tegnap mondta a szülésznõm, mikor ugyan ezt a kérdést feltettem neki. általában 30. hét körül I-II szokott lenni, de mindenkinél más és más. Ezen ne görcsölj ha válad nem pont így van. Minden jót, gyönyörû heteket!!!! :)

Mit jelent az hogy: A lepény érettség jeleit mutatja?

38+1hkm

Legjobb válasz: Méhlepény érettsége: 0: sima magzati felszín, homogén szerkezet 1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez 2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak 3: érett lepény, fészkes mészlerakódások

Méhlepény érettsége: 0: sima magzati felszín, homogén szerkezet 1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez 2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak 3: érett lepény, fészkes mészlerakódások
A kérdező hozzászólása: Ettõl nem lettem okosabb :( Ez mit jelent? És akkor most 3-as az érték?
Szia! Pontosan nem tudom, hogy mit jelent, de azt viszont tudom, hogy ebben a terhességi korban már normális, ha a lepény érett, már bármikor megszülethet a kicsi:) Szóval, szerintem nincs okod aggodalomra.

Az, hogy a lepény érettsége 0, 18 hetesen mit jelent?

Jó ez v rossz? Mikor hogy fog megváltozni a terhességem során?

Legjobb válasz: Szia! az hogy még most 0 az éretség az jót jelent 18hetesen,ahogy telik mulik az idö ugy fog váltani 1 2 3 ra az hogy kinél mikor, az változo.

Szia! az hogy még most 0 az éretség az jót jelent 18hetesen, ahogy telik mulik az idö ugy fog váltani 1 2 3 ra az hogy kinél mikor, az változo.


Mit jelent hogy a lepény érettségi foka I es? 30 hetes UH on irták.

Legjobb válasz: Az teljesen jó, még nem kezdett el "öregedni".

Az teljesen jó, még nem kezdett el "öregedni".

A lepény érettsége G-1. Ez van a papíromon. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: hány hetes vagy? talán azt jelenti, hogy 1-es fokozatú

hány hetes vagy? talán azt jelenti, hogy 1-es fokozatú
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem mondani, 36. Nem gond ez???
A lepény a 34 . hét után már teljesen érett és fokozatosan elkezd "romlani"..ez nem baj az egyes az elsõ fokban érett lepény...figyelni fogják az ütemet és a változást, de még 3-as lepény is ellátást tud biztosítani a bébinek.

Mit jelent az hogy lepény a fundusban? És hogy lepény érettsége III? 39 hetes leszek

Legjobb válasz: Az, hogy a méhlepény a méhed tetején fekszik, fent. Méhlepény érettsége (kategóriák jelentése): 0: sima magzati felszín, homogén szerkezet 1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez 2: szabdalt felszín, mészlerakódásk az anyai felszín felé tolódnak 3: érett lepény, fészkes mészleraakódások

Az, hogy a méhlepény a méhed tetején fekszik, fent. Méhlepény érettsége (kategóriák jelentése): 0: sima magzati felszín, homogén szerkezet 1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez 2: szabdalt felszín, mészlerakódásk az anyai felszín felé tolódnak 3: érett lepény, fészkes mészleraakódások


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!