Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent a leírás (46 db)

Asus WL-700ge routert szeretném frissiteni de nem tudom mit jelent a leírásban az hogy a HDD legyen CS-ben. Szerintetek most mit csináljak?

Szeretném a routerem frissiteni de a leírásban az van hogy " A HDD, amit használni fogunk a routerben CS-re kell, hogy legyen állítva (master vagy slave nem jó). " Azt tudom hogy cable select jelent a cs de ezt hol kell beállítanom?

Legjobb válasz: A winyón található címke elárulja.

A winyón található címke elárulja.
A kérdező hozzászólása: És ott mit keressek ?

A telefonomra szeretnék internetet venni de nem tudom mit jelent a leírásában az, hogy 'Kártyás díjcsomag mellé, sávosan emelkedő díjjal' {ELÕRE IS KÖSZI A VÁLASZOKAT}?

Szóval akkor ez mit jelent 'Kártyás díjcsomag mellé, sávosan emelkedő díjjal'???

Legjobb válasz: írj linket, fejbõl mi se tudjuk, hogy konkrétan mit akar jelenteni... elsõ tippre sztem azt, h feltöltõkártyás csomaghoz lehet rendelni, a sávos pedig az, hogy van egy adatforgalmi határ, amelyet átlépve átugrasz egy következõ sávba, és aszerint fizetsz többet (pl. elsõ 1.000 forint 100 mega, ha átléped akkor +1.000ért már 500 mega a következõ határ [sáv], azt is átléped +1.000 1 giga stb.)

írj linket, fejbõl mi se tudjuk, hogy konkrétan mit akar jelenteni... elsõ tippre sztem azt, h feltöltõkártyás csomaghoz lehet rendelni, a sávos pedig az, hogy van egy adatforgalmi határ, amelyet átlépve átugrasz egy következõ sávba, és aszerint fizetsz többet (pl. elsõ 1.000 forint 100 mega, ha átléped akkor +1.000ért már 500 mega a következõ határ [sáv], azt is átléped +1.000 1 giga stb.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! Amúgy : VODAFONE CSOMAG: VITAMAX INSTANT NET {ha problémák a kis - nagy betûk akkor VitaMAX Instant Net} CSOMAG TÍPUSA : KÁRTYÁS HAVIDÍJAK : 1000 - 5000 FT EGYSZERI DÍJ : --- HAVIDÍJBAN FOGLALT FORGALOM : 250mb - 1, 5 gb FORGALMI KORLÁT UTÁN FIZETENDÕ DÍJ : --- MEGJEGYZÉS : KÁRTYÁS DÍJCSOMAG MELLÉ, SÁVOSAN EMELKEDÕ DÍJJAL
nekem is voda netem van és nagyon egyszerû a dolog, a 1270-es voda számra elküldök egy sms-t ezzel az 5 betûvel : HOBBI, ezután bekapcsolják a telómon a netet és máris mehetek föl a netre, ez ezer forintba kerül, a kártya egyenlegébõl vonják le, és 100 mb-ot kapok érte
A kérdező hozzászólása: KB. mint a telenornál a KLIKK

A processzoroknál mit jelent a leírásban a gyártási technológia (pl. : Gyártási technológia: 22 nm)?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Azt hogy hány nm vastagok a magot felépítõ tranzisztorok.

Azt hogy hány nm vastagok a magot felépítõ tranzisztorok.
A kérdező hozzászólása: Ennek van valamilyen gyakorlati jelentõsége?
Egyszerû felhasználó számára nincs jelentõsége. Más szempontból a csíkszélesség csökkentése fogyasztás és hõtermelés csökkenést, kisebb magméretet, esetenként nagyobb órajelet eredményez. Utóbbi nagyban függ még a tranzisztorok gyártási módszerétõl is.


Kinek van ilyen TV-je? Mit jelent a leirás alján a wifi illesztö támogatás?

Ilyen TV-röl van szó:

Legjobb válasz: A használati útmutatóban olvasom: 1. Ha a tv-készüléket vezeték nélküli kapcsolattal kívánja hálózathoz csatlakoztatni, egy vezeték nélküli útválasztóra vagy modemre, továbbá egy Samsung gyártmányú vezeték nélküli LAN-adapterre (WIS09ABGN, WIS09ABGN2, WIS10ABGN) van szüksége, melyet a tv-készülék hátsó vagy oldalsó paneljén elhelyezett USB-portjához kell csatlakoztatni. 2. MEGJEGYZÉS ● Vezeték nélküli hálózat használatához mindenképpen „Samsung vezeték nélküli LAN-adapter” (WIS09ABGN, WIS09ABGN2, WIS10ABGN) használata szükséges.

A használati útmutatóban olvasom: 1. Ha a tv-készüléket vezeték nélküli kapcsolattal kívánja hálózathoz csatlakoztatni, egy vezeték nélküli útválasztóra vagy modemre, továbbá egy Samsung gyártmányú vezeték nélküli LAN-adapterre (WIS09ABGN, WIS09ABGN2, WIS10ABGN) van szüksége, melyet a tv-készülék hátsó vagy oldalsó paneljén elhelyezett USB-portjához kell csatlakoztatni. 2. MEGJEGYZÉS ● Vezeték nélküli hálózat használatához mindenképpen „Samsung vezeték nélküli LAN-adapter” (WIS09ABGN, WIS09ABGN2, WIS10ABGN) használata szükséges.
Igen, nem véletlenül hangoztatják a fórumokon: RTFM! Még ha a kedves kérdezõnek, rosszul is esik. Ezzel pl. megúszhattál volna egy fölösleges adapter vásárlást is.
A kérdező hozzászólása: Mégis mi esne rosszul??? Az adaptert nem vettem, tesómtól kértem kölcsön, kiprobálásra, értelemszerüen azért, hogy ha nem mûködik, akkor ne vegyek feleslegesen. A kérdésem arra irányult, hogy van e olyan köztetek aki ilyen TV-t használ, és netezik rajta? Hogyan kell beüzemelni, hogy zajlik a szövegbevitel- egyeltalán érdemes e beruházni a Samsung adapterre? Ez a kérdés lényege, még ha a kérdés rosszul esik a kedves válaszadónak! :)
nekem beépített wifi van, de gondolom elõjön valami ha látja hogy szereztél wifi-t. szövegelés: képernyõn elõjön egy billentyûzet, és a távirányítóval jobbra-balra-fel-le közlekedsz. sorvégén nem ugrik elõre, akkor szépen a balranyíllal navigálsz visszafele. nemhatékony. ellenben egy bármilyen usb-s egeret rádugtam, azzal már gyorsabb a böngészés, de telepített alkalmazásoknál már nemmüködik az egér (pl youtube). Egyszer neteztem. azóta porosodik az egerem :D film lejátszást hol szereti hol nem. ez viszont lehet hogy a filmek miatt változó.

Mit jelent a leírásokban ez a jel (<333)?

Talán egy kissé le vagyok maradva ezzel kapcsolatban.... DE nem volt honnan megtudnom. Sokszor látom mindenhol, és kíváncsi lettem...

Legjobb válasz: Ez az eredeti: <3 , és ha ezt oldalról nézed, akkor egy szív jön ki, gondolom a <333 ennek a nyomatékosított formája. Bár nem biztos, én sose használok ilyet.

Ez az eredeti: <3 , és ha ezt oldalról nézed, akkor egy szív jön ki, gondolom a <333 ennek a nyomatékosított formája. Bár nem biztos, én sose használok ilyet.
6 gombóc fagyi...? Passz, arra is sokáig tartott rájönnöm, hogy ez: <3 egy szív akar lenni. Lehet, hogy amit te írtál, az egy sok tetejû szív? :D
A kérdező hozzászólása: köszi szépen.... most már értem :)
Igen, olyasmi lehet, mint amikor mosolynak ezt írják: :) ))) Ez afféle nagyon nagy mosoly akar lenni. Ezt viszont még sose láttam, de a nagyon szeretem/szeretlek-re utalhat szerintem is, ahogy az elsõ válaszoló írta.

Naruto fanok! Mit jelent a "sage jutsu chakra"? Kb leírás is jó, vagy link, ahol megtalálom! (? )

Legjobb válasz: Mikor a természetbõl gyûjt chakrát és átváltozik olyan békásabbá.

Mikor a természetbõl gyûjt chakrát és átváltozik olyan békásabbá.

Mit jelent a következõ leírás? "merevlemez: 250 GB SATA 2.5" (Kérhetõ SSD-vel is! De akár 750GB-os HDD-vel is! ) "

Nem úgy van, hogy a merevlemez vagy SATA-s SSD vagy SATA-s HDD? A SATA maga is egy merevlemezforma? Egyáltalán nem értek hozzá, ezért érdeklõdöm.

Legjobb válasz: merevlemez: 250 GB SATA 2.5 van benne egy 250 gb-s sata csatlakozású fizikai mérete : 2,5 Kérhetõ SSD-vel is! (ez is egy háttértár sokkal gyorsabb mint a sima hdd) De akár 750GB-os HDD-vel is! egy nagyobb tárkapacitású merevlemezzel is megvehetõ.

merevlemez: 250 GB SATA 2.5 van benne egy 250 gb-s sata csatlakozású fizikai mérete : 2, 5 Kérhetõ SSD-vel is! (ez is egy háttértár sokkal gyorsabb mint a sima hdd) De akár 750GB-os HDD-vel is! egy nagyobb tárkapacitású merevlemezzel is megvehetõ.
A kérdező hozzászólása: Koszonom!

Mit jelent a Rokonok címû regény címe? (részletek a leírásban)

A Panama, poloskafaj és a légy a pók hálójában alapján

Legjobb válasz: A panamát még csak értem, de hol van benne poloskafaj és légy a pók hálójában? A cím pedig valóban a rokonokat, rokonságot jelenti.

A panamát még csak értem, de hol van benne poloskafaj és légy a pók hálójában? A cím pedig valóban a rokonokat, rokonságot jelenti.

Mit jelent a facebookon az idézetes oldalak leírásában ez?

Sziasztok! Mostani Cél >>> 7.OOO. Amit tudnod kell: Linkcsere 3.OOO-től van, Oldalbeindítás 5OO alatt - 3 lájkért van:DD Jó szórakozást az oldalon!

Legjobb válasz: cél: annyi követõt elérni linkcsere: ha van annyi követõd akkor reklámoz téged oldalbeindítás: segítenek felhúzni a statisztikádat Miután több tízezer ugyanolyan oldal van, már csak úgy lehet érvényesülni ha valamit valamiért elven egymást segítik az emberek. Például valaki több idõt tölt a neten hogy összelopkodja a tartalmat, de cserébe elvárja hogy az õ oldal statisztikáját te azzal növeled hogy körbereklámozod õt. Alapból nincs már értelme idézetes oldalakat csinálni, de ha azt egyedül kezdenéd el és saját erõbõl próbálnád beindítani, ma már lehetetlen lenne.

cél: annyi követõt elérni linkcsere: ha van annyi követõd akkor reklámoz téged oldalbeindítás: segítenek felhúzni a statisztikádat Miután több tízezer ugyanolyan oldal van, már csak úgy lehet érvényesülni ha valamit valamiért elven egymást segítik az emberek. Például valaki több idõt tölt a neten hogy összelopkodja a tartalmat, de cserébe elvárja hogy az õ oldal statisztikáját te azzal növeled hogy körbereklámozod õt. Alapból nincs már értelme idézetes oldalakat csinálni, de ha azt egyedül kezdenéd el és saját erõbõl próbálnád beindítani, ma már lehetetlen lenne.
A kérdező hozzászólása: Vágom :D

Mit jelent a száraz habos mosószer? (gyerek kókusz matrac tisztításának a leírásában olvastam, de nem értem. )

Legjobb válasz: A szivacsra teszel mosogatószert pici vízzelt felhabosítod, ne tocsogjon a víztõl. Ennyi.

A szivacsra teszel mosogatószert pici vízzelt felhabosítod, ne tocsogjon a víztõl. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Milyet ajánlasz? Anyósom szerint JAR-ral is lehet.
Én is azt használok. Az tökéletes.:) elsõ válaszoló


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!