Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent a kérdés, (176 db)

Mostanában mit jelent a kérdések mellett a sötét kérdőjel mert eddig csak kéket láttam?

Legjobb válasz: Óó pont az elõbb jöttem rá. :) Van egy megújult funkció miszerint 36 óra elteltével "kiemelheted" a kérdésedet. Errõl bõvebben minden kérdésed alatt olvashatsz.Ha kiemeled a kérdésed akkor elsõnek teszi ki a kérdést a témakörben és ezt fekete kérdõjellel jelöli.Ezt persze nem csak te hanem mások is látják. Szt hiszem ezrt fekete! ;)

Óó pont az elõbb jöttem rá. :) Van egy megújult funkció miszerint 36 óra elteltével "kiemelheted" a kérdésedet. Errõl bõvebben minden kérdésed alatt olvashatsz.Ha kiemeled a kérdésed akkor elsõnek teszi ki a kérdést a témakörben és ezt fekete kérdõjellel jelöli.Ezt persze nem csak te hanem mások is látják. Szt hiszem ezrt fekete! ;)
1.válaszoló vagyok: Én pedig pont akkor gondolkodtam el ezen amikor a kérdést megláttam. Egyébként még nem találkoztam leírással...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ
Én is köszönöm, éppen ezt akartam kérdezni. Hol van ez leírva?
Én sem találtam, amíg nem kérdeztem egyet. :) A Kérdéseid-re kattintva jelenik meg.

Ez mit jelent? (A kérdés mező tartalmazza a kérdésed, ne a magyarázat! A listaszerű megjelenítés és átláthatóság miatt van erre szükség!

A Silent Hill-ben: A szoba jelenti a menedéket, és Henry automatikusan gyógyul, amikor ideér. A kés?bbiekben viszont egyesek inkább messzir?l elkerülik a szobát, semmint hogy visszatérjenek oda…

Legjobb válasz: Arra utal, hogy az idõ haladtával (ahogy elõrejutsz a játékban) a szobát egyre inkább megszállják és leamortizálják a szellemek. Henry így nem tud gyógyulni, mi több, ha egy szellemjelenség közelében tartózkodik még sérül is, ezért - hacsak nincs nálad valamilyen szellemûzõ cucc (medál, gyertya)- jobb elkerülni a szobát és csak gyors mentésekre visszatérni oda.

Arra utal, hogy az idõ haladtával (ahogy elõrejutsz a játékban) a szobát egyre inkább megszállják és leamortizálják a szellemek. Henry így nem tud gyógyulni, mi több, ha egy szellemjelenség közelében tartózkodik még sérül is, ezért - hacsak nincs nálad valamilyen szellemûzõ cucc (medál, gyertya)- jobb elkerülni a szobát és csak gyors mentésekre visszatérni oda.

Mit jelent? (a kérdés túl rövid a magyarázat hosszú)

Már egy jó ideje egy fiúval álmodom akit szeretek, de nem tudom hogy mondjam el... és olyanokat álmodok mindig hogy ott van mellettem, de hozzám se szól, majd minden különösebb ok nélkül elmegy... gondoltam rá, hogy csak azért van mert nem tudom neki elmondani hogy szeretem, de azt nem tudom hogy miért van hogy elmegy! esetleg ha valami oldalt tudtok, ami álomfejtéssel foglalkozik...

Legjobb válasz: mi is itt a kérdés? hiszen már te magad is megfejtetted

mi is itt a kérdés? hiszen már te magad is megfejtetted
A kérdező hozzászólása: de miért van az hogy elmegy???
talán mert nem szólsz hozzá :)


Ez mit jelent? A kérdés mező tartalmazza a kérdésed, ne a magyarázat! A listaszerű megjelenítés és átláthatóság miatt van erre szükség!

Incorrect compensation data for the temperature sensor is read from the soldered-in EEPROM.

Legjobb válasz: A hõmérséklet érzékelõhöz hibás kompenzációs adat lett beolvasva a be-/ráforrasztott EEPROM-ból.

A hõmérséklet érzékelõhöz hibás kompenzációs adat lett beolvasva a be-/ráforrasztott EEPROM-ból.

Vodafonosok! Ez mit jelent? A kérdés lent!

A párom vett egy 500 ft-os vodafone-os kártyát, lebeszélte róla az 500 ftot, nincsen rajta pénz, és kapott egy olyan üzenetet, hogy lejár 5 napon belül.. vagy a felhasználható egyenleg, vagy a kártya, már nem tudom pontosan, és hogy töltse fel..

Legjobb válasz: Ez azt jelenti hogy HÜLYE vagy! Le van írva az sms-ben amit kaptál hogy mi van! De még ezt sem bírod értelmezni! Idióta!

Ez azt jelenti hogy HÜLYE vagy! Le van írva az sms-ben amit kaptál hogy mi van! De még ezt sem bírod értelmezni! Idióta!

Ez mit jelent? (a kérdés túl rövid)

Sok kamu vagy annak vélt kérdésnél, sok válaszoló beírja, hogy fuckyeah. Na erre nem jöttem rá hogy mit jelent:D

Legjobb válasz: Aha, kösz:)

A kérdező hozzászólása: Aha, kösz:)
A fuckyeah egy oldalt, ahol az itt található hülye, értelmetlen, kitalált, nevetséges kérdéseket beteszik. Azért írják idõnként válaszban, mert úgy gondolják, hogy oda kerül egy kérdés, vagy már be is küldték fuckyeah-ra.
fuckyeah gyanús :D
Szerintem te is mész fuckyeahre :D

A kémiai kötéseknél lenne pár kérdésem. Mit jelent a deltaEN? Mit jelent a K? mit jelent az E?

az utolsó 2 kérdés az ionkötésekhez kapcsolódik...

Legjobb válasz: Delta EN : A delta mindig különbséget jelent,ebben az esetben az elektronegativitások különbségét. Periódusos rendszerben megtalálod. Az E-az energiát jelent. K-t nem tudom,de valami állandó lehet...

Delta EN : A delta mindig különbséget jelent, ebben az esetben az elektronegativitások különbségét. Periódusos rendszerben megtalálod. Az E-az energiát jelent. K-t nem tudom, de valami állandó lehet...

Mit jelent? Fontos

Graffitik.. falfirkák ..

Legjobb válasz: szerinted ez a megoldás hogy kiírod amit a rendszer? "Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú" ,mi lenne ha megpróbálnád megfogalmazni normálisan a kérdésed? pl: mit jelent a falfirkákban az ííp kifejezés? ha ezt kérdezed,mert a leírást is elég nehéz megérteni, gondolom magyarból párszor már bukta volt...

szerinted ez a megoldás hogy kiírod amit a rendszer? "Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú" , mi lenne ha megpróbálnád megfogalmazni normálisan a kérdésed? pl: mit jelent a falfirkákban az ííp kifejezés? ha ezt kérdezed, mert a leírást is elég nehéz megérteni, gondolom magyarból párszor már bukta volt...
A kérdező hozzászólása: jolvan he nem kis elõadástkértem.. -.- maugy meg végigi jeles magyarból..-.- nem voltmár kedvem szórakozni a kérdéssel..
A kérdező hozzászólása: amúgy* végig*
Nekünk meg nincs kedvünk szórakozni a válasszal.
A kérdező hozzászólása: Király vagy..(Y) akkor p*sztulj innen:D
a kérdezõ idióta. amúgy meg: http://www.youtube.com/watch?v=Z7xPG3NpSP8

Mit jelent ez?

Az ambuláns lapomra ez van írva: C.RTG.-> a capitulum radiin a törési rés még jól követhető. Callus képződés nem látható. Ezek mit jelentenek? Ha lehet csak magyar szavakkal magyarázzatok :) Baj ha már most levették a gipszem?

Legjobb válasz: Az én papíromon is ugyan ez volt :)) nem baj hogy levették a gipszed ez csak annyit jelent hogy a törés vonala nyomon követhetõ a callus képzõdés meg annyit jelent hogy a csont meggyógyult .

Az én papíromon is ugyan ez volt :) ) nem baj hogy levették a gipszed ez csak annyit jelent hogy a törés vonala nyomon követhetõ a callus képzõdés meg annyit jelent hogy a csont meggyógyult .
Asszem azt, hogy talált. És vívásban használják.
1. vagyok. A Candide az meg a neve a srácnak :) Szerintem eredeztethetõ a cano-ere latin "énekelni" igébõl (optimizmus :) ) vagy canis - kutya...
Az utolsó majdnem jól mondta. Tehát, ha valaki szellemesen visszavág, vagy vmi találót mond, akkor a válasza touché, azaz nagyon betalált. Olyasmit jelent, hogy: "na, ott a pont!"
A touche az eredetileg kardvivasban hasznaltak, francia. Mamar minden nyelvu beszelgetesben, szlengben is hasznaljak. ERtelme, mikor valaki visszavag egy kritizalasra, akkor az az ember "touche". Olyasmi mint erzekeny, ideges, nem szereti ha biraljak vagy emlekeztetik hibaira.
A Candide egy név, latin eredetû, a jelentése pedig jámbor :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!