Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent a ha (2717 db)

Mit jelent a haul, swatch, highlighter?

Legjobb válasz: haul: zsákmány, szerzemény Swatch: minta, pl szemhéjpúdereknél Highlighter: kiemelõ szín, fényes púder

haul: zsákmány, szerzemény Swatch: minta, pl szemhéjpúdereknél Highlighter: kiemelõ szín, fényes púder
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) )

Mit jelent a Hare Krisna! Kifejezés?

Legjobb válasz: Biztos valami ukrán fodrász :-)

Biztos valami ukrán fodrász :-)
1. vagyok azt jelenti:elmét felszabadítani..és legközelebb google..sztem
Krisna szent nevének dícsérete.
a google nem dobja ki???
A Kris: az egy rituális tõr, amit mágikus mûveletekhez használtak (használnak). Mágikus áldozati mûveletekhez.
Krisna azt jelenti hogy LEGVONZÓBB és a Hare pedig arra vonatkozik ;Aki eltávolit minden akadályt a lelki fejlõdés útjából. S az h ki a legvonzóbb és ki tud minden akadályt eltávolítani , egyszerû a válasz;Isten :-)

Mit jelent a "HABÁN" szó?

a töritanár kérte, hogy nézzük meg és neten csomó hülyeséget ad ki.

Legjobb válasz: A Google 1. találata: http://hu.wikipedia.org/wiki/Hutterit%C3%A1k A többi a habán kerámiával kapcsolatos; töri órára valószínûleg az 1. lesz a nyerõ. :)

A Google 1. találata: http://hu.wikipedia.org/wiki/Hutterit%C3%A1k A többi a habán kerámiával kapcsolatos; töri órára valószínûleg az 1. lesz a nyerõ. :)


Mit jelent a ha a méhnyak zárt, körbetapintató és kemény? Mensit vagy nem?

Legjobb válasz: csütörtökre nem várom és a mai hõm 37.1

A kérdező hozzászólása: csütörtökre nem várom és a mai hõm 37.1
Az én méhszájam is ilyen. Remélem valaki tud valami normális választ is adni.

Mit jelent az, ha az ember azt álmodja, hogy megházasodik? (és tartós kapcsolatban van, de a házasság egyenlőre lehetetlen. )

köszönöm a válaszokat:)

Legjobb válasz: nem jelent semmit. az álmaidnak nincs jelentõsége, álomfejtés mint olyan nem létezik.

nem jelent semmit. az álmaidnak nincs jelentõsége, álomfejtés mint olyan nem létezik.

Mit jelent ez? Ha azt mondta, hogy õszintének talál és ez Neki nagyon értékes tulajdonság? (Õ a férfi/ 38 éves).

Egyébként mindig zavarban a jelenlétemben, ha ránézek elkapja a tekintetét stb.- úgy tudja, barátom van.) Lehet ebbõl valami, vagy félreértelmeztem a "jeleket"?

Legjobb válasz: Ne agyald túl a dolgot. Egyszerûen annyit jelent, hogy õszinte embernek ismert meg, és ez neki sokat jelent. So simple.

Ne agyald túl a dolgot. Egyszerûen annyit jelent, hogy õszinte embernek ismert meg, és ez neki sokat jelent. So simple.
egyértelmû, ha zavarban van :)
A kérdező hozzászólása: Biztos túl agyalom? Én kissé spicces voltam, - Õ józan-mikor ezt mondta, egészen a hajamba hajolva. Azóta sem nagyon beszélünk-szinte menekül elõlem. Egy idõben velem jött haza, pedig a város két túl felén lakunk. Az "õszinteségi roham" után ez megszûnt. Egy helyen dolgozunk, kissé kínos, hogy állandóan szégyelli magát a jelenlétemben, meg kerül ahol tud. De ha csak túlagyalom, akkor nincs gond :)
Mond meg neki, hogy nincs barátod, lehet attól van zavarban, nem akar közeledni egy foglalt csajszi felé... Talán kicsit segíthetnél neki!
A kérdező hozzászólása: Oh, hát a volt párom a közvetlen felettese. Az ilyen irányú beszélgetéseket kerüli, pedig már eljutottunk odáig, hogy együtt sétáltatunk kutyát (heti 2szer). Legyek erõszakosabb, vagy mit csináljak? Van ennek értelme vagy hagyjam a csudába. (Lehet maga az elõzmény zavarja, mert egyébként nagyon kedveli az említett kollégát..)
Megkutyulják.
A társadalom egyes tagjai, csoportja kritika nélkül elfogadja egyes pártok, politikusok által hirdetett véleményt, elvet, vagyis dogmákat.
Igazából nincs jelentõsége!
Azt, hogy valószínû kedvel téged, de nem úgy. Viszont számíthatsz rá, ha úgy adódik. >>Barát. Nekem se ártana egy ilyen..
A kérdező hozzászólása: Szoval akkor ugylátszik sose jövunk össze?
Nem kizárt. Lehet, hogy összejöttök. Az "ezzel én most nem tudok mit kezdeni" jelenthette azt is, hogy "MOST" nem tud vele mit kezdeni, mert megijedt vagy van még lezáratlan ügye vagy kicsit késõbb szeretne valamibe belebonyolódni.
Be voltál baszva?:) Én nem küldtelek volna ez így, az is biztos.
A kérdező hozzászólása: Igazából engem ugy ismernek olyan lánynak aki kiáll az igazáért és hát ha kell egy fiu is bánt ha mondjuk beszól egy olyan embernek aki bántja a barátnöit!Nagyon kétségbe vagyok esve!Mindenki azthiszii rólam hogy semmitöl nem félek és ogy én sirni se tudok!4-5 tudnak erröl a dologról!Szerintetek a srác osztálytársainak elmondjam mi a helyzet?

Mit jelent az ha egy telefonban ilyen wifi van: g/b és miben különbözik másik telefonból amiben van wifi extra is, mivel több a wifi extra?

Legjobb válasz: Milyen telefonokról van szó? Egyébként az átviteli szabvány más, gyakorlatban nincs jelentõsége, de olyanról hogy "wifi extra" még nem hallottam.

Milyen telefonokról van szó? Egyébként az átviteli szabvány más, gyakorlatban nincs jelentõsége, de olyanról hogy "wifi extra" még nem hallottam.
Sebessegszabvanyok .. 802.11b - 2, 4GHz , 11Mbps 802.11g - 2, 4GHz , 54 Mbps Az extra szerintem az , n, szabvany , 2, 4GHz akar 300 Mbps
A kérdező hozzászólása: http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_Nokia_E71.. Itt írja hogy wifi extra nincs


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!