Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent a MILF szó (2 db)

Mit jelent angolul a MILF szó?

Jessica Alba Officially a MILF. Ezt olvastam a www.egotastic.com oldalon.

Legjobb válasz: igazából ez szleng kifejezés:Mother(s) I('d) like to fuck-ennek a rövidítése...magyarul(nem nyers fordításban,ha tudsz angolul akkor le tudod fordítani.....)- olyan nõ aki már anya,de a férfiak így is szexuálisan vonzónak találják...

igazából ez szleng kifejezés:Mother(s) I('d) like to fuck-ennek a rövidítése...magyarul(nem nyers fordításban, ha tudsz angolul akkor le tudod fordítani.....)- olyan nõ aki már anya, de a férfiak így is szexuálisan vonzónak találják...
a MILF eredete a Doors szám?? Megsúgom, hogy Jim Morrisont Szophoklész Oidipusz király címû mûve ihlette (O. megölte az apját, majd feleségül vette az anyját, és gyermekeket nemzett neki - ezt nevezik ma ödipusz komplexusnak), így ez a mû inkább az eredete, nem a Doors... Bocs.
21:13, köszi, ezt nem is tudtam! ^^
A MILF szó eredete egy dalszöveg, melyet Jim Morrison, a The Doors együttes frontembere, költõ irt. A szám, melyben elhangzik a "this is the end" és ebben Morrison a következõket mondja : "Father! Yes my son? I wanna kill you! Mother! I wanna fxck you!" Ezt régebben Földes László (HBB) is elsütögette koncerteken. :-)
My Icecream Lost Flavour.
a Doors-szám csak közvetve az eredete. az egész anyabaszás-tézis Szophoklésztõl ered. Morrison is innen vette át, és aki a MILF-et kitalálta, nem a The Endet hallgatva nevezte el így (már ha volt ilyen ember:P), hanem az egésznek a kultúrkörébõl jött.
"a MILF eredete a Doors szám?? Megsúgom, hogy Jim Morrisont Szophoklész Oidipusz király címû mûve ihlette (O. megölte az apját, majd feleségül vette az anyját, és gyermekeket nemzett neki - ezt nevezik ma ödipusz komplexusnak), így ez a mû inkább az eredete, nem a Doors... Bocs." -.-" attól még a Doors szám az eredete te nagyokos...
A milf szó eredete szerintem leginkább a pornófilmes kultúrában keresendõ. A milf egy szexikon, akit lúzer 18+ - huszon-sok-éves reménytelenül szûz balfékek számára találnak ki és tálalnak a (pornó)film készítõk. Szerepe, hogy azt a vágyálmot (és tévedést) erõsítse ezekben a kiéhezett fiatalkorú nyomoroncokban, hogy bár egyetlen velük azonos korú nõt sem képesek levenni a lábáról, talán majd egy érett, idõsebb nõ megszánja õket, esetleg a fiatal koruk miatt kívánatosnak tartja õket. Ami persze egy bugyuta vágyálom, hiszen ha egy pattanásos tini lánynak sem elég férfias az ilyen alak, akkor ugyan miért kellene egy érett nõnek? - A legtöbb érett, középkorú nõ semmilyen különösebb vonzalmat nem táplál szerencsétlen, ügyetlen, taknyos kölykök iránt. - Esetleg gúnyosan megkérdezik: "És mit kezdjek vele? Neveljem fel?" :D - Ettõl függetlenül reménytelenül szûz lúzerek hadai maszturbálnak a "Stiffler mamája" féle vágyálomra, és az internet szerte népszerû milf pornókra.
12-es.Akkor olyan mint Stifler mamája az Amerikai pitébõl?Szerintem ilyenek nincsenek a valóságban, én diákkoromban nem találkoztam velük.
Attól, hogy nem találkoztál vele, még lehetnek. 40-es és 50-es csinos nõ van bõven, csak meg kell találni azt, amelyik tényleg bombázó.
Ja és emellett facér, és a nálánál fiatalabbakra bukik.
Átvágnám a gordiuszi csomót, nincs ennek köze sem a Doors-hoz, sem Oidipuszhoz, pusztán a vonzó nõkhöz, akik történetesen már szültek. Miért kell mindent agyonvariálni feleslegesen. Vagy ti tényleg anyátokhoz vonzódtok?
A MILF olyan mint Teri Hatcher vagy Sandra Bullock szerintem.Bár õk már talán kiöregedtek ebbõl is.
Dögös anyuka.
"Nocsak! Ha ráguglizok a milf szóra, és magyar nyelvû oldalakat keresek, akkor az én kérdésem az elsõ találat. :D" Igen, én is így találtam meg. :D
amerikai pitében találták ki! magyar fordításban az volt hogy DEBASZ, de meg b*sznám XD
Akkor ami a heteroknál a milf, az a melegeknél a filf? :D
hé fölöttem lévõ válaszoló! olyan badarságokat beszélsz, hogy még te sem érted
Oidipustól nem származhat, mert õ véletlen vette feleségül az anyját, esetleg Freudtól származhatna még. Az õ elméletet az, hogy a lányok szerelmesek az apjukba, a fiúk meg az anyukba és felnõtt korukban hasonlót keresnek, de nem tõle származik. Egyértelmûen Jim Morrisontól származik, aki persze Oidipusra utal dalszövegében.
A kérdező hozzászólása: Kösz!
A kérdező hozzászólása: Nocsak! Ha ráguglizok a milf szóra, és magyar nyelvû oldalakat keresek, akkor az én kérdésem az elsõ találat. :D
Az Oidipusz komplexus szülte Jom Morrison gondolatait, de a kérdés konkrétan a ma elterjedt kifejezésre utal. Ez pedig alapvetõen Morrisontól indult valóban. Ez a szimpla popkulturális eredete.
M.I.L.F : TÖLTENI VALÓ ANYUKA! Olyan érett nõ / 35-46 évig/, aki ad magára, és általában szép nagy melle van. Ismérvei: 1. általában nagy cicik rendelkezik 2. tanga és egyéb kihívó / nemritkán kissé kúr**s ruha. 3. imád szemezni, flörtölni, félre érthetõ megjegyzéseket tenni 4. Gimnazista fia osztálytársaira is oly kedvesen tud mosolyogni, hogy aztán mindegyik õt akarja majd megdugni./ nemritkán sikerrel / 5. nála nem kell fárasztással/ mozi, kocsikázás/ törõdni, mert közölni fogja, hogy mire vágyik / hosszú szex / Férjét rendszeresen csalja nemritkán fiatalabb csõdörökkel, diákfiúkkal,
Folytatom 16:43 vagyok: 1 tuti tipp: Kamionsofõrök feleségei. Hála a jó égnek, nagyon hûtlenek. Haverom tölti az egyik kamionsofõr feleségét. 14 év van köztük /25-39, a nõnek isteni melle van és szex-n öltözködik, ja meg elhalmozza ajándékokkal. telefont vesz, kaját hoz, hozza-viszi, lesz**ja szinte mindig. Cserébe csak meg kell durván k**nia és szépeket mondania. A kamionsofõrök a legnagyobb nyomik. Amíg a felszarvazott kamionsofõr 5 óra alvással, Moszkvát járva, út széli prostit pénzért, a pénzt keresi az asszonyra/ ja és a szeretõre/, addig a haverom a nõ tuti házában ép az unatkozó asszonyka arcára élvez rá. Nekem is volt egy M.i.l.f az életemben. 23 évesen kúrtam egy csodás vörös 40-est. Órákon át tartó szeretkezés, a csúcson beleélvezhettem, reggel kávéval és reggelivel ébresztett, imádott furulyázni, nagy cicik, szép arc és szexi fehérnemûk, saját ház. 3 napot töltöttem nála, de többet szexeltem, mint aludtam. Egy éjszaka alatt 7-szer élveztem el.
egy ilyen asszonykát kéne nekem is beújítani :D
Mother I'd like to f*ck
"4. Gimnazista fia osztálytársaira is oly kedvesen tud mosolyogni, hogy aztán mindegyik õt akarja majd megdugni./ nemritkán sikerrel / " Stiffler mamája :)
Utolsó :-DDDDD Ez a "Stiffler mamája" ez akkora...! XD
Minek Ilyen Lófaszt Feltenni? :-D

Mit jelent az a szó hogy MILF?

Legjobb válasz: Az Amerikai Pite cimû filmben láthattad elõször itthon. A MILF a Mother I'd Like to Fuck akronimája és magyar szinkronban DeBasz anyukának fordították (De [email protected]ám).

Az Amerikai Pite cimû filmben láthattad elõször itthon. A MILF a Mother I'd Like to Fuck akronimája és magyar szinkronban DeBasz anyukának fordították (De [email protected]ám).
My Ideal Little Fairy. Ha tetszik neked egy lány, mondhatod neki, ez egy bók.
Ez egy ugyanolyan baromság, az összes többivel együtt, ami Amerikából jön.
Mother I'd Like to Fuck (szó szerint: anya, akit megdugnék)
És ebben az a poén hogy a google is elõször egy gyk-s kérdést adott ki xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!