Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent XD kifejezés (5 db)

Mit jelent, nem ismerem a kifejezést? A barátomnál ki van irva az interneten az a kifejezés, hogy "megyünk a stigába xd" mit jelent ez.

Legjobb válasz: szerintem ez egy kitalált szleng. De ezt nem hinném hogy a szerelem,szex kategóriába kell irni

szerintem ez egy kitalált szleng. De ezt nem hinném hogy a szerelem, szex kategóriába kell irni
A Stiga egy svéd asztalitenisz- meg hasonló játék márka. Szerintem valami elmés egyén a hasonló hangzás miatt találta ki, mondjuk, egy fórumba csak úgy lehetett beírni, hogy menj a .i.á-ba, és utána ezt helyettesítettek be.
Szerintem az lesz a legegyszerûbb, ha megkérdezed.. De szerintem is vmi olyasmi, amit az uccsó válaszoló írt.

Mit jelent az XD kifejezés?

Legjobb válasz: az nem kifejezés:D az trú mosolygás, azoknak akik nem érik be a pont dével (:D). ovábbá a south parkba szoktak összexsukott szemekkel mosolyogni.

az nem kifejezés:D az trú mosolygás, azoknak akik nem érik be a pont dével (:D). ovábbá a south parkba szoktak összexsukott szemekkel mosolyogni.
fordítsd el a fejed, és látod, hogy ez egy csukott szem és egy nevetõ száj: XD
XD: egy x szemû ember nevet XP:ugyan az csak kinyújtott nyelvel ilyen egyszerû!
Hogy hordhat ennyi kultúrbarmot a föld a hátán. Miért baj az ha valaki idõsebb, és csak most ismerkedik a nettel, és vannak kérdései? Aki lebecsüli az idõsebbeket, az a saját szájába szarik, hiszen õ is lesz idõs. Bár nem biztos.. elõbb csapja valaki agyon, vagy a drog megöli..
Baaazdmeg mekkora kis idegbeteg nyomoronc k*csög állat az uccsó kommentelõ. sz*pjál le hülye búza. am xd jel meg k*rva gáz. na ennyit errõl. igaz hogy 3 éves a kérdés :DDD
Az X jelentése prostituált, a D jelentése pedig Anya. Szóval XD basszátok meg!ja meg apátok faszát!üzenem a családanyáknak és az öregkorúaknak ;) Tisztelettel Lollerfun!
KEdves válaszoló aki így kezdte a kommentet, hogy "apátok faszát" Honnan tudod, hogy aki kérdezi nem egy 40 éves család anya és aki válaszolt nem egy 59 éves mami aki hallott ezt azt. Miért kell torkán ugrani valakinek aki valamit nem tud, mert éppen nem él ebben a szájberbaszott világba xd lol
alap, XD, lol a 21. század nyomora
apátok faszát az egy röhögõ jel röhögõ jel nem izé szó meg ehhez hasonló hülyeségek egyéb idióta kérdés?
Én úgy tom, hogy az izé rövidítéseként terjedt el a xd. izé-iszé-ixé-ixdé-xd
végülis ha valami nagyon vicces vagy már ciki arra jön az XD ebbe látni kell a röhögõ fejet :P mint pl ez mert ebbe is látni kell két szem és egy kinyújtott nyelv ezt arra írják ha vmi aranyos vagy ilyesmi
Azért nem egészen... Az XD nagyon röhögõ fejet jelent...
Nézd meg oldalról az XD t és látod a nevetõ fejet?

Mit jelent a Pitch Bridge kifejezés fényképezőgépeknél és kameráknál. XD vagy SD kártyásat válasszak?

Legjobb válasz: PichtBrigde, egy szabvány, ami segítségével a nyomtató felé tud adatot küldeni a kamera, számítógép közbeiktatása nélkül. Gyakorlatilag semmi haszna (én még sosem használtam így) hiszen ki nyomtatna ki egy képet anélkül, hogy elõtte megnézné a monitoron. A kép minõsége, élessége ugyanis csak ott látszik, a beépített kijelzõkön nem. Amikor én vettem a második gépem (az elsõ még CF kártyás volt) olyan 2,5 éve akkor az SD kártya jóval olcsóbb volt, mint a XD, úgytudom azótta is így van, jóval elterjedtebb és az új SDHD kártyák már gyorsabbak is. Egyszerûen tudod használni adapterrel a legtöbb telefonban lévõ MicroSD kártyát is, símán belerakod a fényképezõbe. Én például így szoktam adatokat másolni a telefonra is. Sokkal egyszerûbb, mint egyenként rátöltögetni. Mindenképp SD -set vegyél.

PichtBrigde, egy szabvány, ami segítségével a nyomtató felé tud adatot küldeni a kamera, számítógép közbeiktatása nélkül. Gyakorlatilag semmi haszna (én még sosem használtam így) hiszen ki nyomtatna ki egy képet anélkül, hogy elõtte megnézné a monitoron. A kép minõsége, élessége ugyanis csak ott látszik, a beépített kijelzõkön nem. Amikor én vettem a második gépem (az elsõ még CF kártyás volt) olyan 2, 5 éve akkor az SD kártya jóval olcsóbb volt, mint a XD, úgytudom azótta is így van, jóval elterjedtebb és az új SDHD kártyák már gyorsabbak is. Egyszerûen tudod használni adapterrel a legtöbb telefonban lévõ MicroSD kártyát is, símán belerakod a fényképezõbe. Én például így szoktam adatokat másolni a telefonra is. Sokkal egyszerûbb, mint egyenként rátöltögetni. Mindenképp SD -set vegyél.
A Pitch Bridge az gondolom vmi hisztogram-eltoló eszköz, mén nem hallottam róla :D A PictBridge pedig a fényképezõgép és a fotónyomtató közötti kommunikációs szabvány...
a második kérdésedre a válasz: az xD kisebb, de drágább is...


BMW-nél mit jelent a típusszám után az xd vagy cd kifejezés?

Legjobb válasz: sd= sport diesel xd = awd same as quatro by audi si= sport benzin

sd= sport diesel xd = awd same as quatro by audi si= sport benzin
"xd" dizel motor és az "x" az x-drive technológia
Odaírhattátok volna magyarul, hogy az xd = összkerékhajtásos dízel, a cd pedig dízel coupe :)

Mit jelent a következő kifejezés: XD?

Ha tudtok, írjatok szleng kifejezéseket! HA tudjátok a jelentését is írjátok oda!

Legjobb válasz: thx=thank you=thanks=köszi

thx=thank you=thanks=köszi
Ikszdé. Feltehetõen a South Parkból látott arcutánzat, mely azt próbálja szimbolizálni, hogy aki ilyen ábrázatot visel, az önfeledten örül valaminek. De ha alaposabban megvizsgáljuk, láthatjuk, hogy ezt általában az igen retardált, kevés humorérzékkel megáldott emberek biggyesztik oda minden mondatuk végére.
LOL : lough out loud, hangosan kiröhögni valakit
Pontosabban laugh out loud a LOL.
A Medvedisznóember titkos szektájának jele. Ezzel fejezik ki, hogy gyûlölik Babi nénit (A szemetek!) Nehogy közéjük keveredj, mert megveretlek a szomszéd Sanyi bácsival, fiacskám! 76/L Babi néni
XDD Az egy röhögöfej...(=
amit én még tudok: OMG=oh my god=istenem
Római 490


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!