Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent Uh képen (2 db)

Mit jelent az Uh képen ez: "MI 0, 6 Gen TIs 0, 5"?

Most voltam el?ször dokinál, és próbálom megfejteni a kódokat. :)

Legjobb válasz: Szöveges értékelés nincs a papirodon? Én is 6 hetesen voltam elõször. Kódok nem voltak csak annyi, hogy uterusban 12mm-es szabályos petezsák látható. A Dokim azt mondta, ez normális.

Szöveges értékelés nincs a papirodon? Én is 6 hetesen voltam elõször. Kódok nem voltak csak annyi, hogy uterusban 12mm-es szabályos petezsák látható. A Dokim azt mondta, ez normális.

Ezek az adatok jók az uh képeken vagy mit jelent?

most tudtuk meg hogy az els? kisbabánkat várjuk és voltunk uh-on,de mivel kés?bb volt peteérésem de azt is tudtuk mikor igy azt mondták 5 hetes 5 napos vagyok és tisztán látta ultrahangon a kicsit!

Legjobb válasz: Teljesen jók. Ilyenkor ekkora a petezsák. Szívhang még nincs, az majd csak legközelebb. 36km

Teljesen jók. Ilyenkor ekkora a petezsák. Szívhang még nincs, az majd csak legközelebb. 36km
Szia!Elõször is gratulálok a babához:-)))Ne aggódj nem lesz semmi baj, fõleg hogy kaptál gyógyszert és tudsz pihenni is.Ez a legfontosabb .Én is 6 hetesen kaptam duphastont, és jöttem táppénzre.Sokat pihiztem , kb 1 hete kezdtem már kicsit mozgolódni, ma vagyunk 12 hetesek.Én is a mai napig aggódom, de szerintem mindenki igy van vele.Azt meg hogy ne hirdessétek nem azért mondta mert látott valamit szerintem, hanem érdemes várni vele.Bár mi amint teszteltem 4 hetesen elmondtuk a szülöknek nem birtuk magunkba tartnai:-)Sõt nekem a munkahelyen is el kellett egybõl mondni, mivel olyan a munkám hogy sokat kellett cipekedni.Szóval, nyugi:-))))
Szia! Hirdetni szerintem a 12-14 hét miatt nem kell vagy Én nem tudom de csak erre tudok gondolni. Én is ekkor voltam elsõ uh-n nekem még nem láttak semmit, utánna 7 hét 4 nap volt 1 cm és pulzált de szívhangot nem mutattak. A dokinak nem érdeke szerencsére titkolni elötted ha rossz híre van, Õ neki ez rutinból megy :( Mondta volna úgyis ha bajt lát. Nekem legelöször azt mondták hogy valószínübb a ciszta mint terhesség. 2 hét múlva a kontrollon meg lehetett látni mindent. A terhességi tünetek szinte hetente fognak változni! Én egyik héten elfelejtettem enni szinte a másikon meg zabáltam! Burger kingbe akartam menni oda értünk és öklendeztem a hambitól :) Jövõ héten lehet nem lesz hányingered meg nem fog fájni a melled de következõ héten meg megõrülsz a fájdalomtól és nem fekszel hasra. Nálam ezek váltották egymást az elején. 22 hetes km
A kérdező hozzászólása: Akkor ha nincsenek ilyen különösebb tüneteim akkor ne ijedjek meg? jajj de messze van még minden ez a kilenc hónap igy lesz aggódással?:) ) köszi mindent azért
Az elsõ 12-14hét az tuti ilyen aggódás, aztán pár hét pihi, de majd jönnek a méh és szalagok nyúlása növése miatti fájdalmak...normális-már nem normális??kérdések..aztán ha megmozdul, akkor jönnek a mért nem érzem elégszer és hasonlók..szóval minden idõszaknak megvan a parája, de nekem eddig az elsõ 3hónap volt a legdurvább és az ment a leglassabban.. Persze még csak félidõs vagyok...gondolom a vége is kemény lesz:-) Sok sikert, 20h.km.
Elõször is én is gratulálok! Én most múltam 5 hetes és túl vagyok az elsõ ultrahang vizsgálaton és a doki 12 mm-es petezsákot állapított meg. én is az elsõ babámat várom és hidd el én is teli vagyok aggodalmakkal , mint szerintem minden anyuka aki az elsõ babáját várja! kitartás és nyugalom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!