Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent SY-FU távolság (2 db)

Mit jelent az SY-FU távolság? Ha nekem 30 az mit jelent? 35 hetes terhes vagyok, sűrűn fáj a hasam alja, az mitől lehet? Valahogy érezni lehet mielőtt el fog folyni a magzatviz?

Legjobb válasz: ha minden igaz akkor a szeméremcsont és a has teteje közötti távolság, a has teteje alatt a mell alatti részt értem hogy medig ér fel a méh azt mérik ezzel

ha minden igaz akkor a szeméremcsont és a has teteje közötti távolság, a has teteje alatt a mell alatti részt értem hogy medig ér fel a méh azt mérik ezzel

21 hetes kismama vagyok. A kiskönyvembe ezt irta az orvos: Sy-Fu távolság Fk/1. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: ezt én sem tudtam , de megkérdeztem a védõnõmet és az azt jelenti hogy 1 ujnyival van a köldököd felett a méhed legfelsõ része.

ezt én sem tudtam , de megkérdeztem a védõnõmet és az azt jelenti hogy 1 ujnyival van a köldököd felett a méhed legfelsõ része.
Nem értelek benneteket, állandóan ilyen kérdéseket tesztek fel hát honnan tudná ezt egy másik terhes nõ, ott voltál a dokinál hát mi a francér nem kérdezted meg, hazamentél le a gépelé és majd azt hiszed itt megtudod, attól hogy valaki terhes még nem okos, fõleg az elsõ terhesek.
Azt nem tudom, hogy az egy mit jelent, de a sy: symphysis azaz a szeméremcsont, a FU a méhed fundusa, azaz a teteje!tehát a közte lévõ távolság, csak nem tudom mi az 1, milyen mértékben adják meg.
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak üzenem hogy a kiskönyvemet csak a vizsgálat után adja oda a doki és csak utána szoktam megnézni hogy mit irt bele. Inkább ne irjon ha nem tud segiteni!! A többi választ meg KÖSZÖNÖM!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!