Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent RSS (6 db)

Mit jelent az RSS?

pár internetes oldalon látom kiírva.

Legjobb válasz: Vannak RSS olvasó programok, és vannak RSS csatornák, melyeket egyes honlapok biztosítanak. Ebben pl. egy hírportálnak az összes híre megjelenik, és kb. olyan, mint ha mindegyikrõl kapnál egy e-mailt, ilyen formában tudod átböngészni õket. Vagy pl. a dvd kölcsönzõnek van ilyen, minden újonnan az adatbázisukba bekerült film bekerül az RSS-ükbe, és ha nem is megyek fel a honlapjukra, így akkor is kaphatok róla értesítést. Az Opera böngészõnek van beépített RSS kezelõje, azt hiszem a Thunderbirdnek is, illetve vannak külön erre készült RSS olvasó programok is.

Vannak RSS olvasó programok, és vannak RSS csatornák, melyeket egyes honlapok biztosítanak. Ebben pl. egy hírportálnak az összes híre megjelenik, és kb. olyan, mint ha mindegyikrõl kapnál egy e-mailt, ilyen formában tudod átböngészni õket. Vagy pl. a dvd kölcsönzõnek van ilyen, minden újonnan az adatbázisukba bekerült film bekerül az RSS-ükbe, és ha nem is megyek fel a honlapjukra, így akkor is kaphatok róla értesítést. Az Opera böngészõnek van beépített RSS kezelõje, azt hiszem a Thunderbirdnek is, illetve vannak külön erre készült RSS olvasó programok is.
probald meg ezt: http://www.acronymfinder.com

Mobilomon egyszer csak megjelent egy RSS nevű piros címke, fölötte zöld pipa. Mit jelent ez és hogy tudom kikapcsolni?

El?tte a gyerekem kezében volt a telefon, lehet, hogy ? nyomott rajta meg valamit, bár állítja, hogy nem. Sony Ericssonom van, K810i. A beállításoknál nem találtam erre vonatkozó infót.

Legjobb válasz: Az rss szerintem valami hírcsatornát jelent az interneten. Tehát szerintem feliratkozott valami hírcsatornára vagy jött róla hír. Felpontozás pls...

Az rss szerintem valami hírcsatornát jelent az interneten. Tehát szerintem feliratkozott valami hírcsatornára vagy jött róla hír. Felpontozás pls...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Idõközben megtaláltam, az Üzenetek menüben lehet kikapcsolni.

Mit jelent az, hogy RSS csatorna?

Láttam már egy pár internetes oldalon ,hogy fel lehet rá iratkozni de nem tudom pontosan mi az ...

Legjobb válasz: Hírolvasók által használt formátum. http://hu.wikipedia.org/wiki/RSS

Hírolvasók által használt formátum. http://hu.wikipedia.org/wiki/RSS


Nemrég láttam az egyik weboldalon a sarokban, hogy RSS Feed Atom. Nem ez volt az első eset, különféle oldalakon találkoztam vele, mit jelent?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Na jó, hogy a kérdezõn is segítsek: az oldal frissítéseire (pl. blogoldalon blogbejegyzésekre, híroldalon hírekre) iratkozhatsz fel az oldal szerkesztõje által szolgáltatott Atom ill. RSS szabvány szerinti hírfolyamok (feed-ek) segítségével. Ha erre feliratkozol, a böngészõd vagy az erre specializált feed-olvasód rendszeresen csekkolja, van-e frissítés az oldalon, és ha igen, értesít róla.

Na jó, hogy a kérdezõn is segítsek: az oldal frissítéseire (pl. blogoldalon blogbejegyzésekre, híroldalon hírekre) iratkozhatsz fel az oldal szerkesztõje által szolgáltatott Atom ill. RSS szabvány szerinti hírfolyamok (feed-ek) segítségével. Ha erre feliratkozol, a böngészõd vagy az erre specializált feed-olvasód rendszeresen csekkolja, van-e frissítés az oldalon, és ha igen, értesít róla.
Hééé eltûntették a vicceskedésemet -.-"
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! mindenkinek ment a zöld. #3 köszi az értelmes választ, #2 veled egyet értek. #1 ezen jót nevettem :D troll

Mit jelent az RSS? (Feed URL)

Legjobb válasz: Russian Secret Service, vagyis Orosz Titkosszolgálat, csak URL-lel etesd, különben megtámad.

Russian Secret Service, vagyis Orosz Titkosszolgálat, csak URL-lel etesd, különben megtámad.

Mit jelent az a torrent-nél, hogy RSS?

mire használják és mikor,és hogyan és miért?

Legjobb válasz: Vagy egy hírolvasó programmal, vagy Firefoxban felhúzod a könyvjelzõk közé.

Vagy egy hírolvasó programmal, vagy Firefoxban felhúzod a könyvjelzõk közé.
Egyszerû rámész hogy rss feed hozzáadása beírod hogy ***** és enter* Automatikusan eltávolított tartalom.
Really Simple Syndication Élõ hírforrás. Alkalmazással folyamatosan letudod kérni hogy milyen új torrent van, nem kell felmenned az oldalra megnézni.
A kérdező hozzászólása: és, hogy kell használni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!