Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent RI: (23 db)

Sekretärin als beruflich vagy sekretärin, wie ein beruf? Hogy értelmes? Prezetáncióhoz kellene cím, ugyanis erről az állásról csinálok. És mit jelent h "készitette" : xyz?

köszönöm a segítséget!:)

Legjobb válasz: Én úgy írnám h Sekretärin als Arbeitskreis aztán nem biztos h így a legjobb :)

Én úgy írnám h Sekretärin als Arbeitskreis aztán nem biztos h így a legjobb :)
Szerintem az elõzõ kommentelõ nagyon találó címet írt, nekem sem jutott jobb eszembe, sõt! :-)

Mit jelent: "non rien de rien, non je ne regrette rien"?

Legjobb válasz: "Nem, semmit de semmit (egyáltalán semmit), semmit nem sajnálok". Piaf...

"Nem, semmit de semmit (egyáltalán semmit), semmit nem sajnálok". Piaf...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!!!

Az activity társasban mit jelent a rím és lánc kifejezés? Mit kell csinálni, ha rajta vannak a kártyán?

Legjobb válasz: Elõfordulhat hogy a kártyákon a fogalom elõtt ott áll hogy "rím" illetve "lánc". Az elõbbiben minden csapat választ egy személyt, aki részt vesz abban a körben. Az elsõ személy bemondja a szót, a következõ egy új összetett szót képez belõle úgy, hogy annak ez elsõ tagja az elõzõ szó utolsó tagja legyen. Példa: almafa - faiskola - iskolatáska - táskarádió. Ha valaki nem tud új szót mondani rövid idõn belül, vége a körnek. A legutolsó érvényes szót mondó csapat léphet elõre négyet. Az utóbbiban a bemutató személynek és egy általa választott társának a csapatból ki kell találnia egy kétsoros verset. Az elsõ játékos megalkotja az elsõ sort, melynek utolsó szava rímel a feladványra. A második játékos nem tudja mi a kártyán szereplõ feladvány, így kell kitalálnia a második sort, és utolsó szóként behelyettesíteni az általa gondolt megoldást.

Elõfordulhat hogy a kártyákon a fogalom elõtt ott áll hogy "rím" illetve "lánc". Az elõbbiben minden csapat választ egy személyt, aki részt vesz abban a körben. Az elsõ személy bemondja a szót, a következõ egy új összetett szót képez belõle úgy, hogy annak ez elsõ tagja az elõzõ szó utolsó tagja legyen. Példa: almafa - faiskola - iskolatáska - táskarádió. Ha valaki nem tud új szót mondani rövid idõn belül, vége a körnek. A legutolsó érvényes szót mondó csapat léphet elõre négyet. Az utóbbiban a bemutató személynek és egy általa választott társának a csapatból ki kell találnia egy kétsoros verset. Az elsõ játékos megalkotja az elsõ sort, melynek utolsó szava rímel a feladványra. A második játékos nem tudja mi a kártyán szereplõ feladvány, így kell kitalálnia a második sort, és utolsó szóként behelyettesíteni az általa gondolt megoldást.


Mit jelent? ACM RI:0, 81 Aortán RI. 0, 77? 33 hetes kismama

Legjobb válasz: Ezek flowmetriás adatok!Lepénykeringést mértek és annak az adatai.

Ezek flowmetriás adatok!Lepénykeringést mértek és annak az adatai.

Hétfőn voltam a 28. heti uh-on, mit jelent ez rajta: PI: 1.1, RI: 0.67?

Ezek vannak rajta. Ezeket tudom mit jelentenek, bár nem tudom, hogy teljesen jó e.: BPD:68mm, HC: 252mm, Th: 66mm, AC: 226mm, Fl: 53mm, És most jön amit nem találtam sehol, hogy mi lehet: PI: 1.1, RI: 0.67. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Azok az áramlásmérési paraméterek (placenta) nem tudom az értékeket hogy mettõl meddig jó de bizti mondták volna ha baj lenne nyugi! PI:pulzatilitási index RI rezisztencia index

Szia! Azok az áramlásmérési paraméterek (placenta) nem tudom az értékeket hogy mettõl meddig jó de bizti mondták volna ha baj lenne nyugi! PI:pulzatilitási index RI rezisztencia index

Mit jelent? Flowmetria: norm flow a Kzs-n? (RI:0, 60) Amúgy holnap töltjük be a 35. hetet. Azért nézett már a doki flowmetriát, mert a méhszájam kinyílt? /C1111/

Legjobb válasz: Flowmetria Egy adott magzati érszakaszon a véráramlás vizsgálata ultrahang segítségével (ún. Doppler készülékkel). A magzati érszakasz áramlásának sebességét regisztrálják, értékelik. Olyan esetekben javallott, mikor felmerül a lepény elégtelen mûködésének gyanúja, pl. a magzat mérete jelentõsen elmarad attól, amit a terhesség kora alapján várnánk, vagy az anya terhességi toxémiában szenved. A lepénykeringés rosszabbodása esetén a magzati vérkeringés jellegzetesen megváltozik.

Flowmetria Egy adott magzati érszakaszon a véráramlás vizsgálata ultrahang segítségével (ún. Doppler készülékkel). A magzati érszakasz áramlásának sebességét regisztrálják, értékelik. Olyan esetekben javallott, mikor felmerül a lepény elégtelen mûködésének gyanúja, pl. a magzat mérete jelentõsen elmarad attól, amit a terhesség kora alapján várnánk, vagy az anya terhességi toxémiában szenved. A lepénykeringés rosszabbodása esetén a magzati vérkeringés jellegzetesen megváltozik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nem tudnál nekem abban segíteni, hogy mik a jó eredmények? Mert arra sehol nem találtam a neten infót.. :(
"norm flow" - gondolom "normális áramlás"-t jelent, legaláábis lefordítva kzs - köldökzsinór Szerintem ez jó eredeményt takar.
A kérdező hozzászólása: Köszi, Igen, azt én is gondoltam, hogy az eredmény az jó, csak kiváncsi lettem volna, hogy mik az optimális eredmények.
google translkate, mi? de nem tudom, észrevetted-e, de kb. csak 2 szót fordított le...
tamil, vagy ilyesmi, kelet-ázsiai
mmm.. nem lehet, hogy valami ázsiai nyelvet írtak át latin betûkkel?
Ez szuaheli. LEforditani nem tudom, hátha másnak sikerül.
A kérdező hozzászólása: Már fordítókban létezõ összes nyelven megpróbáltam lefordítani, de egyik sem sikerült. Ha pedig a nyelvfelismerésre mentem azt írta hogy ismeretlen nyelv T-T

Kaptam egy munka lehetősèget egy cègnèl ahol azt kèrik hogy vàllalkozòi jogviszonyba legyek nàluk. Ez mit jelent? Mi az hogy számlakèpes vállalkozò? Ehez elèg egy vàll. igazolvàny?

Céget kell alapítanom hozzà? Magam utàn az adòt hogy fizetem + tb.- t?

Legjobb válasz: Ez a lehetõ legvédtelenebb helyzet. Igen azt akarják légy egyéni vállalkozó csinálj magadután minden papírmunkát, fizesd az adókat, tb-t stb.. Röviden: tiéd minden munka és kockázat; övék a minimum nullszaldó de valószínûleg biztos nyereség. :/ Én nem vállalnám... általában egyébként jutalékos rendszerû ügynöki munkát szokás ilyen rendszerben kiszervezni az meg... hogy is mondjam... nem olyannak való akinek elvei vannak. :/

Ez a lehetõ legvédtelenebb helyzet. Igen azt akarják légy egyéni vállalkozó csinálj magadután minden papírmunkát, fizesd az adókat, tb-t stb.. Röviden: tiéd minden munka és kockázat; övék a minimum nullszaldó de valószínûleg biztos nyereség. :/ Én nem vállalnám... általában egyébként jutalékos rendszerû ügynöki munkát szokás ilyen rendszerben kiszervezni az meg... hogy is mondjam... nem olyannak való akinek elvei vannak. :/
Én sem vállalnám, így könnyû dolgoztatni bárkit is. Akkor ennyi erõvel hamár te fizetsz magad után mindent akár magad is csinálhatod a tevékenységet a saját nyereségeddel, de nem nekik adva annak egy részét!
Ilyen munkát nem szabad elvállalni, ahol nem tudják még az alkalmazotti jogviszonyt sem biztosítani. Ez azt jelenti, hogy semmi tõkéje nincs a cégnek. Ha te nem termelsz nekik hazsnot õk sem fizetnek neked semmit. Te meg miért dolgoznál azért hogy õk lefölözzék a hasznot neked meg odalökjék a morzsát?

Mit jelent a 31-ik heti ultrahangon ez az eredmény: RI. KZS: 0.79? (köldökzsinóron mit néznek? )

Legjobb válasz: A benne lévõ vér áramlását(flowmetria)nézik,ha rosz a keringése a k.zsinórnak a baba nem jut elég oxigénhez.

A benne lévõ vér áramlását(flowmetria)nézik, ha rosz a keringése a k.zsinórnak a baba nem jut elég oxigénhez.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!

Mit jelent ez az angol mondat: How can I get rid of a high?

Legjobb válasz: high= eliminált állapot ebben az értelemben, pl ha be vannak szívva. szóval hogy hogyan lehet megszüntetni ezt a bódult állapotot.

high= eliminált állapot ebben az értelemben, pl ha be vannak szívva. szóval hogy hogyan lehet megszüntetni ezt a bódult állapotot.
Jó az elsõ, csak nem eliminált hanem illuminált :D
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!