Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent Pitch (3 db)

Mit jelent a Pitch Bridge kifejezés fényképezőgépeknél és kameráknál. XD vagy SD kártyásat válasszak?

Legjobb válasz: PichtBrigde, egy szabvány, ami segítségével a nyomtató felé tud adatot küldeni a kamera, számítógép közbeiktatása nélkül. Gyakorlatilag semmi haszna (én még sosem használtam így) hiszen ki nyomtatna ki egy képet anélkül, hogy elõtte megnézné a monitoron. A kép minõsége, élessége ugyanis csak ott látszik, a beépített kijelzõkön nem. Amikor én vettem a második gépem (az elsõ még CF kártyás volt) olyan 2,5 éve akkor az SD kártya jóval olcsóbb volt, mint a XD, úgytudom azótta is így van, jóval elterjedtebb és az új SDHD kártyák már gyorsabbak is. Egyszerûen tudod használni adapterrel a legtöbb telefonban lévõ MicroSD kártyát is, símán belerakod a fényképezõbe. Én például így szoktam adatokat másolni a telefonra is. Sokkal egyszerûbb, mint egyenként rátöltögetni. Mindenképp SD -set vegyél.

PichtBrigde, egy szabvány, ami segítségével a nyomtató felé tud adatot küldeni a kamera, számítógép közbeiktatása nélkül. Gyakorlatilag semmi haszna (én még sosem használtam így) hiszen ki nyomtatna ki egy képet anélkül, hogy elõtte megnézné a monitoron. A kép minõsége, élessége ugyanis csak ott látszik, a beépített kijelzõkön nem. Amikor én vettem a második gépem (az elsõ még CF kártyás volt) olyan 2, 5 éve akkor az SD kártya jóval olcsóbb volt, mint a XD, úgytudom azótta is így van, jóval elterjedtebb és az új SDHD kártyák már gyorsabbak is. Egyszerûen tudod használni adapterrel a legtöbb telefonban lévõ MicroSD kártyát is, símán belerakod a fényképezõbe. Én például így szoktam adatokat másolni a telefonra is. Sokkal egyszerûbb, mint egyenként rátöltögetni. Mindenképp SD -set vegyél.
A Pitch Bridge az gondolom vmi hisztogram-eltoló eszköz, mén nem hallottam róla :D A PictBridge pedig a fényképezõgép és a fotónyomtató közötti kommunikációs szabvány...
a második kérdésedre a válasz: az xD kisebb, de drágább is...

Mikor jelenik meg DVD-n a Pitch Perfekt azaz a Tökéletes Hang?

És hol tudom megvenni?

Legjobb válasz: Ez még a mozikban van, nem? Akkor minimum 4-6 hónap múlva jön ki. A Media Marktban lesz majd belõle, ez tuti.

Ez még a mozikban van, nem? Akkor minimum 4-6 hónap múlva jön ki. A Media Marktban lesz majd belõle, ez tuti.
A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: Amúgy igen még megy a mozikban
2013. Július 31 -én ;) Azt nem tudom, hogy hol tudod megvenni...
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Mit jelent az hogy cabbage pitch?

Legjobb válasz: Biztos, hogy nem cabbage patch-re gondolsz?

Biztos, hogy nem cabbage patch-re gondolsz?
The Cabbage Patch Kids dolls The Cabbage patch dance A nickname of Twickenham Stadium in London A cabbage patch may also be a plot of land on which cabbages are grown, see Allotment (gardening) The Cabbage Patch is a famous public house nearby to Twickenham Rugby Stadium in London.
A kérdező hozzászólása: az is lehet hogy cabbage patch... annak több értelme van?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!