Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent Pace (12 db)

Mit jelent egy játéknál hogy mondjuk xp-re van és kell Service Pack 3 mit jelent ez?

mindent amit tudtok legyetek szívesek elmondani nem értem mi ez

Legjobb válasz: Hát pont azt jelenti, amit írtál:) A Service Pack 3 általában települ az automatikus Windows update-nél (hacsak nem tiltottad le az update-et). Szóval nagy valószinûséggel rajta van a gépeden.

Hát pont azt jelenti, amit írtál:) A Service Pack 3 általában települ az automatikus Windows update-nél (hacsak nem tiltottad le az update-et). Szóval nagy valószinûséggel rajta van a gépeden.
Magyarul Szeví Csomag. Magyar windows-hoz le lehet tölteni innen: http://szoftverbazis.hu/szoftver/windows-xp-service-pack-3--..
*Szervíz csomag
A kérdező hozzászólása: köszi
requiescat in pace, nyugodj(ék) békében
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
De ha szedsz le magyarítást Asc-hez, ha arról van szó, akkor mellé írja.
Service pack a gépeden levõ MSOffice 2003 frissitése, nem pedig a teljes változat, az MSOffice-k fizetõsek. Használj ingyenesen letölthetõ OpneOffice vagy LibreOffice irodai csomagot. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/openoffice3.html http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/libreoffice_3.4.4__magy..
Azt jelenti, hogy tartalmaz egy javító csomagot. Nyugodtan töltsd le.


Mit jelent a Pace jelzés a futópadokon?

Egy id?pontot ír ott, amit nem tudok sehova tenni, a használati utasítás nem ír róla.

Legjobb válasz: A "pace" szó jelentése tempó, sebesség. Biztos, hogy idõpont van odaírva, nem perc-másodperc, vagy még kisebb egység?

A "pace" szó jelentése tempó, sebesség. Biztos, hogy idõpont van odaírva, nem perc-másodperc, vagy még kisebb egység?
A mi futópadunkon azt jelenti, hogy hány perc alatt tesz meg az ember egy kilométert, azaz fordítottan arányos a sebességgel. Ha pl. 4 km/órával halad az ember, akkor 15:00-t írt.

Ez mit jelent: "Approx 2400 books assorted per pallet. All the books are packed in 10 of same title, each pallet will have 24 designs, so 240 per title per pallet. "?

Legjobb válasz: Kb 2400 válogatott/vegyes könyv raklaponként. Minden könyvbõl 10 azonos címû van, minden raklapon 24-féle dizájn/kinézet, tehát 240/cím/raklap.

Kb 2400 válogatott/vegyes könyv raklaponként. Minden könyvbõl 10 azonos címû van, minden raklapon 24-féle dizájn/kinézet, tehát 240/cím/raklap.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Need for speed worldben mit jelent az, hogy starter pack? (BÕVEBBEN LENT)

Most kaptam egy kódot, úgynevezett Starter pack kódot!!

Mit jelent magyarul? Foarte Draguta esti. Pacat ca nu te am cunoscut mai repede:D Si ca nu traim in aceasi Tara

Két román mondat, a jelentését szeretném tudni.

Legjobb válasz: nagyon aranyos vagy. sajnálom hogy nem ismerhetelek meg hamarabb, és hogy nem ugyanabban az országban élünk. A google forditót nyugodtan használhatod nem árt csak néha hülyeséget fordit:D

nagyon aranyos vagy. sajnálom hogy nem ismerhetelek meg hamarabb, és hogy nem ugyanabban az országban élünk. A google forditót nyugodtan használhatod nem árt csak néha hülyeséget fordit:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm! tudom, csak figyelmeztettek hogy a ragozás miatt nem fog menni a fordítás..

Mikor jelenik meg a Windows XP service pack 4?

Vagy lesz egyáltalán valamikor?

Legjobb válasz: nem hinném hogy lesz :D már mindenki windows 7-el nyomatja szinte, a microsoft mér folalkozna 1 2001-ben kiadott oprendszerrel?

nem hinném hogy lesz :D már mindenki windows 7-el nyomatja szinte, a microsoft mér folalkozna 1 2001-ben kiadott oprendszerrel?
Szerintem sem lesz már. Mibaj az SP3-mal?
Nem lesz SP4 mert a Microsoft megszünteti az XP támogatását, tehát hamarosan nem kell frissítéseket sem telepíteni.
Én soha nem telepítettem, a kezdetek kezdetén egy frissítés miatt újra kellett rakni a mindenséget, azóta a windows update tiltólistán van.
Még jobb sztori, egy egyetemi vizsgám alkalmával a windows update felugrása érvénytelenítette az éppen befejezett vizsgám, és nem tudtam bizonyítani, hogy nem csalni akartam, csak az update jött fel. Végül azért megadták az ötöst.
18:31-es teljesen jól írta. Az xp már nem támogatott rendszer, kifutott. Nem is igazán érdemes használni már, mert a mai számítógépek teljesítményét nem is lehet xp-vel teljes mértékben kihasználni.
De azért valljuk be, az XP kompatibilitása nem semmi. :) Nekem volt fent egyszer Win7, de csak a nyûg van vele, külön keresni kell rá programokat. XPvel MINDEN pöccre mûködik.
Jaja, minden mûxik. De jó lenne, ha az sp3 óta kiadott izéket összegyûjtve rá lehetne tenni, vagy integrálni egy új telepítõbe.
nekem megy minden xp-s vistás cucc win 7-en...nem volt gondom 1 proginál sem a kompatibilítással

Kellene 1 Microsoft power point és office world Service pack 3 hoz. És az mit jelent h telepítésnél ezt irja ki The Expected version of the product was not found on your sistem?

Segítsetek lécci töri dogám jegye múllik ezen...

Legjobb válasz: talán ha micosoft office néven keresnéd, gugliban is többre mennél vele... amúgy openoffice tökéletesen megfelel a célnak, csak a megfelelõ formátumokban kell mentened a cuccost...

talán ha micosoft office néven keresnéd, gugliban is többre mennél vele... amúgy openoffice tökéletesen megfelel a célnak, csak a megfelelõ formátumokban kell mentened a cuccost...
A kérdező hozzászólása: Ja bocs semmi ...Megvan...
A kérdező hozzászólása: Ebben az open office ban nem találni olyat h egyéni animáció...
Kijelölöd a szöveget, jobb oldalt (a feladatok panelon) egyedi animáció, és ott beállítod, ahogy akarod.
A kérdező hozzászólása: Értem...Letöltöttem....Megfelelni megfelelne.Csak azt szeretném tudni hogy a Bemutató résznél Van-e olyan hogy animáció szövegre??
Igen, az OpenOffice teljes mértékben helyettesíti az M$ Office-t.
A kérdező hozzászólása: És ebbe a munka készítési lehetõség megvan mint a power pointba ?pl:Animáció, a lapokhoz különféle elrendezés h cím szöveg kép?stb...
Használj OpenOffice-t: http://hu.openoffice.org/about-downloads.html Fájl/mentés másként-nél ki tudod választani az M$ Office (.doc) és az M$ Power Point (.ppt) formátumát is, a Word itt a Writer-nek a Power Point az Impress-nek felel meg.
A kérdező hozzászólása: ÉS a power pointal mi van?
A kérdező hozzászólása: Megpróbizom.... Lehet hogy még kell segítség .Ne hagyjatok egyedül xD
A kérdező hozzászólása: Kellene egy magyarosítás a Officehoz....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!