Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent PIN-kód (2 db)

Mit jelent a PIN-kód kifejezés? Honnan ered a szó?

Legjobb válasz: Personal Identification Number, vagyis személyes azonosító kód. Azt hiszem, a neve kellõen egyértelmû, ha hozzáveszed azt is, hogy hol és mire használják. :)

Personal Identification Number, vagyis személyes azonosító kód. Azt hiszem, a neve kellõen egyértelmû, ha hozzáveszed azt is, hogy hol és mire használják. :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Mit jelent hogy PIN KÓD?

ma váltottunk T-HOMEra és kaptunk is hozzá azokat a dobozokat meg 1 távírányitót.a T-HOMEnál van facebook is már észrevettem. de a jelszó helyett azt írja h PIN KÓD azt honnan lehet megtudni?

Legjobb válasz: Talán: Personal Identification Number

Talán: Personal Identification Number
A kérdező hozzászólása: nemjól értelmezted a kérdést!!! ma váltottunk T-HOMEra és kaptunk is hozzá azokat a dobozokat meg 1 távírányitót.a T-HOMEnál van facebook is már észrevettem. de a jelszó helyett azt írja h PIN KÓD azt honnan lehet megtudni? TEHÁT AZ LENNE A KÉRDÉSEM H HONNAN LEHET MEGTUDNI A PIN KÓDÓT! NEM AZ H MIT JELENT!
A dobozban, vagy a dobozon biztos fel van írva, lehet hogy valószínûleg egy kártyáról kell lekaparni a fekete részt és alatta van a PIN-kód is. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi:DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!