Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent P1-es (6 db)

Cytológiai eredményben P1 helyett P2 és T1 helyett T6 mit jelent?

Legjobb válasz: egyébként normális a P1, P2 is... P3nál van gond.

egyébként normális a P1, P2 is... P3nál van gond.
nekem tökéletes az eredmény, és mégis sok folyásom van
A P1 és P2 még jó. P3 már nem.A T1 nem tudom mit jelent.
P1 eredménye csak a szüzeknek van!
A P2 azt jelenti, hogy bõ folyásod van , legalábbis nálam ez volt a "jelentése". A T1-et nem tudom.
Nekem mindig p2 és nincs bõ folyásom
A kérdező hozzászólása: P1-es volt mindig az eredményem nem szûzen!:) ))

Kedves Doktor Úr! Ma jött meg a rákszűrés utáni leletem. “P1″-es vagyok, elvileg minden rendben, de a citológiai lelet végére oda van írva, hogy “hyperceratosis”. Ez micsoda? Mit jelent?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez nem kezelést igénylő állapotot jelent, nem kell aggódnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez nem kezelést igénylő állapotot jelent, nem kell aggódnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! Ma jött meg a rákszűrés utáni leletem. “P1″-es vagyok, elvileg minden rendben, de a citológiai lelet végére oda van írva, hogy “hyperceratosis”. Ez micsoda? Mit jelent?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez nem kezelést igénylő állapotot jelent, nem kell aggódnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez nem kezelést igénylő állapotot jelent, nem kell aggódnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Mit jelent, h. az alaplap P1-es, P2-es vagy P3-as?

Legjobb válasz: Fentieken kívül az alaplapokba illõ processzorok is fejlõdtek (a teljesség igénye nélkül): Az említett 80486 még 169, 238 db kis tûn keresztül kapcsolódott az alaplaphoz és 20-40 Mhz-en dolgozott. A Pentium (1) már 320 tûvel nyomult, és 50-66-120 Mhz-ekre is képes volt. A Pentium Pro 387 tût kapott, a Pentium II, III 242 db tûvel csatlakozott. Némely akkoriban újabb P2-es processzor 800(!) Mhz-et is képes volt elérni, míg a P3-ak ütötték az 1 Ghz-et is. A Pentium 4 a maga 423 és 478 db tûjével a 2000. év környékén jött be és elég szép, akár 3 Ghz-es frekvencián is képes volt ketyegni.

Fentieken kívül az alaplapokba illõ processzorok is fejlõdtek (a teljesség igénye nélkül): Az említett 80486 még 169, 238 db kis tûn keresztül kapcsolódott az alaplaphoz és 20-40 Mhz-en dolgozott. A Pentium (1) már 320 tûvel nyomult, és 50-66-120 Mhz-ekre is képes volt. A Pentium Pro 387 tût kapott, a Pentium II, III 242 db tûvel csatlakozott. Némely akkoriban újabb P2-es processzor 800(!) Mhz-et is képes volt elérni, míg a P3-ak ütötték az 1 Ghz-et is. A Pentium 4 a maga 423 és 478 db tûjével a 2000. év környékén jött be és elég szép, akár 3 Ghz-es frekvencián is képes volt ketyegni.
A Pentium az Intel ötödik generációs x86 architektúrára épülõ mikroprocesszora. Vinod Dham fejlesztette ki. A Pentium volt a 486-os vonal utódja. Elsõként 93-ban került forgalomba. A Pentiumot eredetileg 80586 vagy i586-nak nevezték volna, utalásként az elõzõ generációkra, azonban számok védjegyként általában nem lajstromozhatók. A védjeggyel az Intel cég el tudta kerülni, hogy a konkurens gyártók, mint az AMD, hasonló névvel lássák el saját processzoraikat (például AMD Am486). Az Intel igénybe vette a Lexicon Branding segítségét, hogy védjegyként lajstromozható nevet találjanak ki. (A többi x86-gyártó maradt az 586 és 5x86 jelzéseknél, vagy éppen saját neveket találtak ki, mint a K5, K6 vagy éppen Athlon).
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon szépen hangzik, de én ettõl nem lettem okosabb. P=Pentium? Szám=generáció?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) És hogy az alaplap, ami nekem van az milye generációs, azt hogy tudom megállapítani?
Tölts le egy Everestet pld. innen: http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58948/ - és nézegesd meg a hardver infókat. Aztán ha nem egyértelmû valami, konkrét eszközneve(ke)t írj le kérdésként egy esetleges véleményezésre :)

Mit jelent a P1-es nőgyógyászati rákszűrésem eredménye?

Legjobb válasz: Az teljesen negatív,örülj neki!:)

Az teljesen negatív, örülj neki!:)
A P1 a legjobb eredmény. Nekem mindig P2 volt az eredményem de az is jó.
P1-P2 jó. P3:3 kategóriája van:alacsony, közepes, magas. P4-P5 RÁK.
azt hogy tökéletesen egészséges vagy.
kiegészítgésképpen annyit, hogy a P4 a rákmegelõzõ állapot. a hpv vírus már elkezdett dolgozni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!