Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent NST és a (6 db)

Mit jelent az NST és a BSH vizsgálat?

Legjobb válasz: Nst- ultrahangal megállapítják, hogy megfelelõen növekszik-e a baba, hogyan helyezkedik, a méhszály helyzetét, és méhen bellüli szívmûködést ellenõrzik, spontán mozgást. A Bsh-t nem tudom.

Nst- ultrahangal megállapítják, hogy megfelelõen növekszik-e a baba, hogyan helyezkedik, a méhszály helyzetét, és méhen bellüli szívmûködést ellenõrzik, spontán mozgást. A Bsh-t nem tudom.
BSH:hüvelybõl vagy a méhszájból tenyésztésre vett kenet

Ma voltam nst-n. Tudom hogy az egyik eredmény ami 120 és 160 körül van a szívverése, de mit jelent a másik görbe mit jelent? 0 és 20 körüli érték körül mozgott.

Legjobb válasz: Az a fájásaidat jelenti. A 20 körüli érték azt jelenti, hogy nincsenek, vagyis amikor a gépre voltál kötve, akkor épp nem voltak. Üdv

Az a fájásaidat jelenti. A 20 körüli érték azt jelenti, hogy nincsenek, vagyis amikor a gépre voltál kötve, akkor épp nem voltak. Üdv
Fájás tevékenységet, ami még nem volt akkor.

Tegnap voltam nst vizsgálaton, de meg is vizsgált a doki és mikor végzett valami 2222 értéket diktált. De azt mondta rendben van. Nos mit jelent pontosan az az érték? 37hetes vagyok

ja és hazaértem be is véreztem, felhívtam telefonon, mert még nem volt ilyen vizsgálat után, és azt mondta természetes.volt így más is?

Legjobb válasz: akkor számíthatok hogy hamarosan megyünk szülni?

A kérdező hozzászólása: akkor számíthatok hogy hamarosan megyünk szülni?
azt hiszem a méhszáj állapota nekem 32 hetesen 2100volt!
külsõ és belsõ méhszájat jelenti, hogy mennyire van nyitva (két ujjnyira). Egy kevés vérzés pedig normális. Hát készülõdik a tested a szülésre, ez csak jó, és nem csoda hiszen a 37. héten vagy.
Igen hamarosan. Én két hétig voltam nyitott méhszájjal hasonlóan mint te, a 39. héten szültem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Nst-nél három dolgot vizsgálnak? Mit jelent az első, második és a harmadik krissz-krassz?

Bocsi,de nem mondták és nem merem megkérdezni,csak itt.

Legjobb válasz: Nem, általában csak 1 dolgot néznek, a baba szívhangját. Jobb gépeken nézik a méhösszehúzódásokat is, de kevés helyen van ilyen gép. + neked kell nyomogatni egy gombot mikor érzed mozogni a babát.

Nem, általában csak 1 dolgot néznek, a baba szívhangját. Jobb gépeken nézik a méhösszehúzódásokat is, de kevés helyen van ilyen gép. + neked kell nyomogatni egy gombot mikor érzed mozogni a babát.
1: baba szívhangja 2: jelzi mikor mozog a baba (ezt ugye te nyomogatod) és, h olyankor mennyit ugrik a szívhang 3: méhösszehúzódásokat nézi
http://babasodni.blogspot.hu/2012/12/38-hetes-ultrahang-es-4.. Felsõ krix-krax a baba szívverése, alatta a pici fekete zászlócskák a magzatmozgások (ezt jelzed te gombbal), az alsó krix-krax a méhösszehúzódás ( ezt nem nézi minden gép).
Nyugodtan megkérdezhetsz ilyesmit ott is. Nem fognak hülyének nézni. Ezt elõször senki nem tudja!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok, sokat segítettetek!

Ma voltam NST-n, minden ok, megvolt a kenet levétel is és a doki megnézte a méhszájat. Azt mondat még elég fent van, ez most pontosan mit jelent? 36+5 km

Legjobb válasz: Hogy még nincs megrövidülve. Azaz az eredeti (átlagosan) 3 cm-es méhszáj még nem lett rövidebb. Ez így a 37. héten teljesen normális.

Hogy még nincs megrövidülve. Azaz az eredeti (átlagosan) 3 cm-es méhszáj még nem lett rövidebb. Ez így a 37. héten teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez azt is jelenti egyben, hogy a méhszájam sem nyitott még?De akármikor elkezdhet megrövidülni és kinyílni?
Reaktív. Azt jelenti, hogy megfelelõ a baba mozgása, jó a szívhangja.
reaktiv: a legjobbat jelenti. jó mgazati szivhang.
magzati, , , , elírtam bocs :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!