Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent NOOB (8 db)

Mit jelent a Noob szócska amit gyakran használnak mostanában?

Legjobb válasz: http://unciklopedia.org/wiki/Noob

A kérdező hozzászólása: sejtettem hogy ilyesmi Nagyon vicces a vége a cikknek! :D

Mit jelent az, hogy: noob?

Legjobb válasz: noob, newbie. Újonc. Ma már arra használják az ilyen MMORPG játékban, aki idióta meg hasonló. De ebben nem vagyok 100% biztos.

noob, newbie. Újonc. Ma már arra használják az ilyen MMORPG játékban, aki idióta meg hasonló. De ebben nem vagyok 100% biztos.
Az MMORPG-k világában a sznob, tapasztaltabb játékosok így gúnyolják pl az ügyetlenebb kezdõket.

Mit jelent az, hogy "noob"?

illetve a raj és a fless,low,fail Bocsi,hogy sokat kérdek!

Legjobb válasz: raj-cigány fless-cool, zsír ilyesmi low kb ugyanaz mint a noob azaz béna,balf*sz ilyesmi fail-ez meg ha valami nem sikerül, elbénázza az ember, ha nagyon látványos akkor az meg epic fail:D

raj-cigány fless-cool, zsír ilyesmi low kb ugyanaz mint a noob azaz béna, balf*sz ilyesmi fail-ez meg ha valami nem sikerül, elbénázza az ember, ha nagyon látványos akkor az meg epic fail:D
a raj egyáltalán nem cigányt jelent. a raj valamilyen cigány nyelven jelent királyt, nemest, és pozitív dolgokra használják manapság nem csak a cigányok. a noob-ot és a low-ot inkább szgépes játékokban használják, a játszani nem tudó játékosra. Van hogy n00b-nak írják, a két nullával utalva az illetõ jártasságára.
inkább féjl
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
A raj pujáró olasz dzsigoló maffiózó hercegek. Kis pattanásos putriscigánytól kezdve a kilós arannyal pózolók mind kiírják, jelentése ma nagyjából király, nagyon menõ, isten, a legszebb/jobb a világon. A rajoskodni ige is ebbõl ered, az kb. menõzni, másoknak megmutatni mekkora királyok vagyunk.
Jó és szerinted ki használja nemesként? Max évekkel ezelõtt, ma már eléggé átalakult a jelentése. (arra amit fentebb írtam)
cigány-magyar szótár szerint raj = nemes
de cigányokat is jelent a raj, csak mellette viselkedésre is utalhat, esetleg valamilyen tárgyra de a lényeg hogy mind a tárgy mind a viselkedés cigányos.
angolul epik fél de én és mások is epik failnak mondják magyarosítva... a failnak egy erõteljesebb változata.
A kérdező hozzászólása: köszi!
illetve a rajt még lehet pl fehér emberre is mondani ha mittomén pénzel vagy szamurájkardal vagy ha 5kilós aranynyaklánc a nyakába, szal ha cigányként pózol.
A kérdező hozzászólása: és hogy ejtsem? "epik fél" ?
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A noob a newbie(újonc) szóból származik, úgy kell kieteni, hogy "núbi".


Mit jelent hogy NOOB?

Legjobb válasz: Ha mint kífejezésre gondolsz akkor általában olyan emberekre mondják " hogy te noob vagy" az azt jelenti hogy annak az embernek az adott témakörõl fogalmuk sincs és könyen legyõzhetjük õket minden kategoriában...

Ha mint kífejezésre gondolsz akkor általában olyan emberekre mondják " hogy te noob vagy" az azt jelenti hogy annak az embernek az adott témakörõl fogalmuk sincs és könyen legyõzhetjük õket minden kategoriában...
informatikai szleng. eredetileg a newbie (újonc, kezdõ, "új srác") értelemben használták, ebbõl a szóból ered. manapság ezt inkább pancser, béna értelemben használják. a noob ismertetõjele, hogy amint belép a játékbe, pillanatokon belül lemészárolják ;)
Itt van rá egy "<gyönyörû"> példa: http://www.youtube.com/watch?v=YBURtkVqxSE
Idióta WOW-os s*eggfejek, és hozzájuk hasonló barmok használják. Azok, akiknek nincs életük, és azt hiszik aki nem vágja azt a sok marhaságot amit õk, (mivel más is érdekli õket a csoffadt számítógépükön kívül) az hülye. Nos tömören a kockafejûek faroksága...

Mit jelent az hogy noob?

És mikor, kire szokták ezt mondani?

Legjobb válasz: Kezdõ, amatõr. A kezdõkre és amatõrökre mondják.

Kezdõ, amatõr. A kezdõkre és amatõrökre mondják.
A kezdõre inkább a newbie 'újonc' a használatosabb, akik azért játszanak amatõr szinten mert új nekik a játék, és nem ismerik a mûködését. Ezekbõl még profik is lehetnek. A noobok azok akik sok óra játszás után is olyan bénák mimt aki ma kezdte.

Mit jelent ez a rövidítés online játék kommunikációi között: NOOB?

Néha játszok a Battlefield-del, és ott szoktam látni.

Legjobb válasz: Tényleg ennyire életképtelen vagy hogy nem ismered googlet?

Tényleg ennyire életképtelen vagy hogy nem ismered googlet?
Az olyan, mint te.
http://unciklopedia.org/wiki/Noob Elég ha csak a kérdést kereshetõvé fogalmazod: "noob jelentése" - majd ezt beírod Google-be, és meg is van a válasz.

Mit jelent az hogy NOOB?

http://msp27.photobucket.com/albums/c185/priariepacker/noob-..

Legjobb válasz: google

google
Kezdõ vagy béna játékosokra szokták mondani.
hát nekem errõl a képrõl egy 15 éves német otthonülõs CoD2-n kockulós gyerek jut eszembe aki nem bírja ha veszít és ezért wallhacket meg aimot keres a neten xD
én úgy tudom hogy annak a rövidítése hogy: noob= not one of bests= Nem a legjobbak közül való

Mit jelent az, hogy noob?

Legjobb válasz: kezdõ valamiben

kezdõ valamiben
A newbie szónak (ami újoncot, zöldfülût jelent) az internet szleng verziója.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!