Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent Miért nem hivott, (1 db)

Mit jelent ez? Miért nem hivott, mikor megegyeztünk, h keres! Azóta semmi, mit csináltam rosszul?

A barátommal kibékül? félben vagyunk. (3 évig jártunk majd egy hónap szünet) Minden rendben volt, találkoztunk, összemelegettünk és másnap este nem taliztunk, mert megígérte egy jó ismer?sének, h megnézi a lakását, megállapodtunk, h mindegy milyen kés?n végez, hivni fog, de nem hivott s?t nem vette fel a telefont, mikor hívtam. Irtam neki, h aggódom, és hivjon bármilyen kés? lesz. Ez volt tegnap, és még mindig nem keresett, sík ideg vagyokk. Talán nem vagyok annyira fontos neki? hiba volt talizni... Mit tegyek?

Legjobb válasz: az összemelegedés szexet jelent??? ha igen, akkor sztem te is tudod a választ. Arra nincs mentség, hogy nem veszi fel a telót, és nem is keres. Mert gondolom nem annyira elfoglalt, hogy ne legyen 2perce.

az összemelegedés szexet jelent??? ha igen, akkor sztem te is tudod a választ. Arra nincs mentség, hogy nem veszi fel a telót, és nem is keres. Mert gondolom nem annyira elfoglalt, hogy ne legyen 2perce.
A kérdező hozzászólása: Pont most hívott és bocsánatot kért, h nem hívott...de nemtudom, félek, h nem fog eléggé értékelni és figyelni rám.... Ugyanis emiatt szakítottunk
Szia! Megmondta, hogy miért nem keresett? Épp egy égõ házból mentette az embereket? :) Ha igen, akkor minden ok, de ha valamilyen átlátszó szöveggel jött, akkor készülj fel rá, hogy ez így fog folytatódni. :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet ujrakezdeni egy kapcsolatot megcsalás után? Főleg, ha a szerető ott van a munkahelyen és összefuthat vele az ember?

7

Azt mért csinálja a párom hogy elmentünk egy helyre és megvártam mig bemegy és visszafele meg elment mellettem és oda ment egy másik nőhöz beszélgetni?

4

Hogy kezelitek, ha hisztis a barátnőtök?

3 hónapja vagyunk együtt.
Nagyon szeretem,de néha olyan hisztit rendez,mint egy ovis.
Mit tegyek?
Õ 21L én 24F

10

Mikor lehet azt mondani egy emberre, hogy ő egy senki? Mikor lesz valaki senki? Miért leszek én senki? Kire mondanátok?

7

Honnan veszed észre hogy a férjed/ párod hazudik, vagy füllent?

Mi 4 éve élünk együtt a párommal, ezalatt biztos hogy legalább ferdített valamin, de sosem jövök rá hogy mikor mond igazat, és esetleg mikor ferdít... ti miből jöttök rá?

11

Lehet, hogy élőbe jobban fog menni? (Bővebben lent)

Sziasztok!
Egy lánnyal még eddig csak fb-n beszéltem, de ott elég nehézkesen megy a dolog.
Már nem tudok tőle mit kérdezni és mindketten eléggé félünk.
Ha találkoznánk élőbe van esély rá, hogy ott nyitottabb lenne és jobban tudnánk beszélgetni,stb?
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! :-)

4

Szakítanál a szex miatt?

7 éve vagyunk együtt. Nincs problémànk csak egy.
A párom idősebb nálam de ez idáig nem volt probléma. Ma viszont megint összevesztünk mert nem akar velem lenni szinte soha. Ma azt mondta hogy ez neki is ciki de legyen vége mert őt ez már nem érdekli . Én szeretem őt de azèrt nagyon hiányzik hogy már nem vagyunk együtt( régen szinte mindennap) . 26N.

16

30-40-es pasik, minimum hány éves nővel kezdenétek kapcsolatot?

Kort is kérnék a férfi részéről is,meg esetleg indoklást.
Ami még kérdés:ha csak szex alapú a dolog akkor is ugyanaz a korhatár,vagy már alacsonyabb( esetleg mennyivel?)

14

Az normális, hogy a pasim más lánynak megírja azt hogy : megyek fürdeni és behabzom a testem, és még ráadásul telefonszámot cseréltek?

17

Szerintetek hogyan közelitsek egy fiu felé aki nagyon tetszik? Hogyan mutassam ki? látszolag én is tetszem neki, és szinte mindennap együtt megyünk haza.

Szerintetek hogyan?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!