Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent Miért nem (146 db)

Ezt miért írja ki a Google és mit jelent, miért nem tudok vele keresni?

"Google Sorry... We're sorry... ... but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now. See Google Help for more information."

Legjobb válasz: Háát... lefordítva: "Google Sajnáljuk... ... de az Ön számítógépe vagy hálózata automatikusan lekérdezéseket küld el. Hogy védjük felhasználóinkat, mi perpillanat nem tudjuk a kérését végrehajtani. További információkért látogassa meg a Google Súgóközpontot." Tehát, ha automatikusan lekérdezéseket küld, az azt jelenti, hogy a gép vagy a hálózat automatikusan kereséseket végez a Google szerverén folyamatosan... Én legalábbis ezt értettem.

Háát... lefordítva: "Google Sajnáljuk... ... de az Ön számítógépe vagy hálózata automatikusan lekérdezéseket küld el. Hogy védjük felhasználóinkat, mi perpillanat nem tudjuk a kérését végrehajtani. További információkért látogassa meg a Google Súgóközpontot." Tehát, ha automatikusan lekérdezéseket küld, az azt jelenti, hogy a gép vagy a hálózat automatikusan kereséseket végez a Google szerverén folyamatosan... Én legalábbis ezt értettem.

Miért van ez? Mit jelent? Miért nem mólt el még?

Ez egy elég szokatlan és fura kérdés lesz tudom, de létszíves normális válaszokat... Most 21 éves vagyok, és ez a dolog szinte "gyerekkoromban" 16 évesen kezdõdött.. Akkor azt hittem a korral jár, hogy elkezdtem serdülni meg ilyenek de most, hogy már idõsebb lettem, felnõtt, kicsit furcsállom, hogy még mindig meg van ez a szokásom. Na szóval arról van szó, hogy ha valamiért úgymond "felizgulok" akkor keresek egy tárgyat általában ágy, szék, ritkábban kis asztal... és a sarkán úgymond húzogatom magam.. (Tudom nem a legjobb megfogalmazás, de magam se tudom, hogy írjam le hogy értsétek)... Szóval, hogy van az ágynak a sarka arra ráülök és úgy húzogatom magam oda-vissza... (Ha így sem érthetõ bocsi, de tényleg nem tudom máshogy..) Na szóval aki érti a szerint miért van ez? Mert mondom már 16 éves koromban elkezdõdött és kicsit furcsállom, hogy még mindig, de olyannak érzem, mintha már muszáj lenne, meg amúgy is jól esik... Elõre is köszönöm, és Normális válaszokat!!:) 21/N

Legjobb válasz: Rajtam is csinálhatnád ezt. :D

Rajtam is csinálhatnád ezt. :D
A kérdező hozzászólása: Melyik részét nem értetted annak, hogy NORMÁLIS VÁLASZOKAT! Ezzel marha sokat segítettél xD
Maszturbálsz? Hû ha!

Fiuk! Ha egy pasi (aki nagyon tetszik nekem) minden talakozasnal azt mondja, hogy miert nem hivom soha fel vagy, hogy jelentkezzek nala stb az mit jelent? Miert nem ö jeletkezik?

Egyszer mar randiztunk par hete, azota csak futolag talalkozunk, meg egyszer telefonaltunk. Akkor nagyon örült annak, hogy hivtam. Tudom, hogy en is tetszek neki, mert latni rajta, de valoszinüleg nem akar többet.Vagy?Annyit meg tudok rola,hogy nagyon sokat dolgozik.

Legjobb válasz: Ha egy pasi nagyon akar valamit egy nõtõl megtalálja a módját hogy felhívja...

Ha egy pasi nagyon akar valamit egy nõtõl megtalálja a módját hogy felhívja...
az azt jelenti, hogy jól esne neki, ha megkeresnéd. te sem nyertél még iq bajnokságot, ugye?
A kérdező hozzászólása: Igen tudom hogy jol esne neki, mert evek ota ezt jatszuk, de en attol felek, hogy azt csak ugy mondja.Vagy tenyleg komolyan gondolja?
van oka "csak úgy mondogatni" ?
Örülne ha felhívnád.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom. :( En eddig csak egyszer hivtam, akkor örült neki, de azota ö nem jelentkezett.Ma megint összefutotunk es megint ö mondta hogy hivjam.De miert nem ö jelentkezik, en nö vagyok, nekem ez kellemetlen....
Lehet, hogy nincs pénz a telóján. #lolwomen
igaza van a kérdezõnek.Mond neki, hogy ha hívjon õ és ha akar akkor hív, de ha nem akkor felejtõs :) Ezt tudom neked tanácsolni
A kérdező hozzászólása: Köszi utolso!Csak az a baj, hogy ezzel teljesen összezavar.Nem merek se közeledni hozza, de a szivemet is fajditja! :(


Sony Vegas telepítésénél ez mit jelent? Miért nem engedi telepíteni?

Elsőnek ezt írja:

Legjobb válasz: http://www.microsoft.com/hu-hu/download/details.aspx?id=30653 Tedd fel ezt elõbb.

Szerintetek ez mit jelent? Miér nem tudom használni az RTL Mostot?

Ezt a hiba üzenetet kaptam : 3222, Ez a hibakód akkor jelenik meg, ha a lejátszó nem tudja elérni a tartalmát. Lehetséges, hogy nincs még a gépén az un.policy fájl. Ebben az esetben érdemes wireshark-ot használni. Azt hogy kell ?

Ez mit jelent? Miért nem tudom az oldalt megnyitni?

Meg akartam nyitni egy weblapot és ezt írta ki. Ez micsoda? Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /hosting/kvizkaszino.hu/home/core/db_connect.php on line 4
Vagy nincs felinstalálva a MySQL, vagy hibásan van beállítva. Linuxot használsz?
A kérdező hozzászólása: Xp-t használok.
Nem te, a szerver mit használ? :) Ezt nem a te géped írja ki, hanem a webszerver egy üzenete (persze ha sajátgépen tesztelsz, akkor az). De valóban a MySQL hiánya, vagy rossz beállítása van a háttérben.
Azért kérdeztem a linuxot, mert a hibaüzenet eléggé linuxosnak néz ki. A /tmp/mysql -re gondolok, win alatt valami C:\windwos\temp\mysql kellene legyen. Akkor ez egy php-s weblap egy szerveren, amit nem otthon tartasz, ha jól gondolom. Írj levelet, vagy emailt, vagy valamit a szerver mûködtetõjének a dologról... vagy akitõl bérled vagy mittudomén... :D
A kérdező hozzászólása: Ok, kössz.

Ez pontosan mit jelent? Miért nem megy soha el az e-mail?

Küldtem valakinek egy e-mailt. 2 másodperc múlva visszajött egy üzenet egy bizonyos [email protected]ól, ezzel a szöveggel; ,,Hi. This is the qmail-send program at freemail.hu. I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out. (...) Sorry, I couldn't find any host named mailbox.hu,. (#5.1.2) (...)" Tudom tudom, ezt azt jelenti, hogy valamilyen okból meghiúsult az üzenet kézbesítése, és a címzett azt nem kapta meg. CSalhogy én azután még háromszor ujraküldtem az e-mailt. És mindháromszor visszajött a mailer-daemontul hogy faliure meg minden. Ez mit jelenthet? Hogy az az e-mail cím amire én küldeni akartam az nem is létezik? Vagy elírtam? Vagy tán karbantartás van a freemail.hu weboldalon?

Legjobb válasz: Ne rakjál vesszõt a cím végére.

Ne rakjál vesszõt a cím végére.
A kérdező hozzászólása: , , mailbox.hu, " Az illetõ e-mail címe, akinek írtam freemailos volt, és nem volt vesszõ a cím végén. Azt hogy mi ez a mailboxos izé vesszõvel a végén, és miért van ezt itt (pontosabban; ott) arról halvány lila gõzöm sincs.
Nekem is van ilyen, bizonyos embereknek (most 3-ról tudok) egyszerûen nem tudok emailt küldeni, pedig létezik a címük. De ez általában akkor szokott elõfordulni, ha más email szolgáltató felhasználójának küldök levelet. Én gmail-os vagyok, és akiknek nem tudok küldeni az 2 freemail-es és egy citromail-es. A freemail egyre lejjebb csúszik.. Citromról meg inkább no comment :)
Lehet, hogy nem lépett be a freemailes fiókjába 90 napja, és zárolták a fiókot, ilyenkor nem kap levelet, mintha nem is létezne a címe. Próbáld más úton felvenni vele a kapcsolatot.
Jaja, az elõzõ vagyok, az is lehet, hogy a freemailes címe át van irányítva egy mailboxosra, és a freemailen megkapta, csak a mailboxra továbbküldött levél nem ment el.
Ez is egy lehetséges ok, de akinek én akartam küldeni az minden nap belépett, szóval itt ez a lehetõség kizárt.
Én a ciromail-es ismerõseimmel vagyok így, de minddel! Ha még több megabájtos valamiket akarnék átküldeni, de sokszor még két sor sem megy el... :(
Freemailesrõl küldtem freemailesre, de ugyanígy jártam. Ez nem a Freemail hibája?

Mobilon internetezek és ha beírom Iwiw.hu ezt kapom XML parsing failed syntax error (line:17 character42) Error invalid character referece in attribute value. Mit jelent, miért nem enged be?

Reparse document as HTML.ezt is írja,és ha rá kattintok ott be lehet nagynehezen lépni.

Legjobb válasz: Most ezt írja ki: http://iwiw.hu/pages/user/login.jsp

Attól függ milyen mobilod van, pl nekem n73as nokia, de hogy menjenek vagy webrõl vagy mini operaról kell fellépjek..az szolgáltató vagy a sima mobil net nem nyissa meg. Ez biztos
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Elsõnek, Nokia6131 a teló, opere minirõl megy, már évek óta.Ez egyik este beléptem mert jelöltek és vissza igazoltam, aztán egy félóra múlva már ez a szöveg jött.másodiknak, igen ezt írja ha a könyvjelzõt meg nyitom.
A kérdező hozzászólása: Elsõtõl kérdezem, hogy webrõl tudsz belépni, ezt hogy kell?Mert az operát gondolom te is letöltötted, és azzal megy.nekem is azzal csak az összes többi oldalt megnyitja amit akarok.Légyszi írd le hogy kell a webrõl belépni.
Webrõl csak úgy tudsz ha a mobilod simbyanos de az azt hiszem nem az..az enyém pedig igen s ennek alapból benne van.

Mi az a "ads"? Vagy mit jelent? Miért szokták ezt mondani? Barátnőm mindig mondja de nem tudom mit jelent. :S

Legjobb válasz: õõ azért nem kérdeztem meg mert hülyének nézett volna :D õ ilyen.

A kérdező hozzászólása: õõ azért nem kérdeztem meg mert hülyének nézett volna :D õ ilyen.
Nem inkább asd? (: Mert az olyan, mint a lol. Csak ezt az ilyen ultrakockák szokták írni. Vagy jobban mondva õk találták ki. Mivel ez áll a legjobban kézre, egymás után a 3 betû... asdasdasdasdasdasdasd xd
Miért nem kérdezed meg tõle? Az már elég fura, ha az ember pont a barátjának nem mond el dolgokat és nem kérdez nyíltan dolgokat... Amúgy nem tudom a választ de én nem idegeneket kérdeznék hanem az illetõt magát.
Advertisements-nek a röviditése, de nem tudom, hogy a barátnõd erre gondolt e :)
A kérdező hozzászólása: Ja de igen asdasdasd :D utána jártam és most mártudom mi az! :) Köszönöm :) asdasdasdasdasd
asdasdasdasdasdasdasdasdasdasdadsdsdaasasdasdasdasdasdasdasdasdasd
ADS-adaptív lengéscsillapító


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!