Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent Metallica (3 db)

Mit jelent a Metallica egyik számának a címe: Nothing Else Matters?

Legjobb válasz: Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Egyébként vannak angolul és magyarul Metallica szövegek a www.metallica.uw.hu oldalon is. Metallica Forever!

Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Egyébként vannak angolul és magyarul Metallica szövegek a http://www.metallica.uw.hu oldalon is. Metallica Forever!
Semmi más nem számít.

Mi a Metallica legújabb albumának a címe? Mikor jelent meg?

Legjobb válasz: Death Magnetic és 2008. szeptemberben jelent meg.

Death Magnetic és 2008. szeptemberben jelent meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mit jelent James Hetfield (Metallica) gitárján a kereszt?

erre gondolok:

Legjobb válasz: Ez egy vaskereszt. Pontosan nem ismerem a történetét, csak azt, hogy katonai kitüntetésnek használták, Németországból ered és igen, a nácik is használták. Nem hiszem, hogy James Hetfield egyik gitárján azért van ilyen szimbólum, mert a fasizmust élteti. Gondolom mert csak jól néz ki, azért.

Ez egy vaskereszt. Pontosan nem ismerem a történetét, csak azt, hogy katonai kitüntetésnek használták, Németországból ered és igen, a nácik is használták. Nem hiszem, hogy James Hetfield egyik gitárján azért van ilyen szimbólum, mert a fasizmust élteti. Gondolom mert csak jól néz ki, azért.
itt a wikipédián rendesen leírják, hogy mit is jelent: http://hu.wikipedia.org/wiki/Vaskereszt az elsõ kommentet is én írtam
A vaskereszt egy pogány, germán motívum. Gondolom azért, mert jól néz ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!