Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent HR (5 db)

Mit jelent az, hogy HR-es?

Tudom, kicsit buta kérdés... :)

Legjobb válasz: Tessék te kis csacsi :) http://www.humanmap.hu/hu/fooldal/modern_hr/mit_jelent_a_hr...

Állásinterjún, illetve HR területen mit jelent a delta kifejezés?

A delta kifejezés fejlesztend? kompetenciát, fejlesztend? tulajdonságot jelent

Legjobb válasz: Hát ez nagyon érdekes. HR-es vagyok már jó ideje, de még soha nem hallottam ezt. Valami divatos mûszó lehet. De ahogy látom, meg is választoltad. Most már tudom.

Hát ez nagyon érdekes. HR-es vagyok már jó ideje, de még soha nem hallottam ezt. Valami divatos mûszó lehet. De ahogy látom, meg is választoltad. Most már tudom.

Mit jelent a HR? Emberi erőforrás alatt mit kell érteni?

Milyen képességekkel kell rendelkeznem, ha ilyen területen szeretnék elhelyezkedni? Milyen a munka?

Legjobb válasz: Human Resource angol szó rövidítése. Jelentése: humán erõforrás. Munkaerõ toborzással, kiválasztással, képzési rendszer kidolgozásával, juttatási rendszerekkel, munkakörök megtervezésével, nyilvántartások vezetésével foglalkozik a cégen belül. De el lehet vele helyezkedni fejvadász cégeknél is. Ahol megbízás alapján kell a megbízó számára a legmegfelelõbb munkaerõt megtalálni az adott pozícióra. Felsõfokú végzettség, minimum egy nyelv középfokú, de inkább felsõfokú használata (angol vagy német). Munkajogi ismeretek, kiváló MS Office használat, határozott személyiség szükséges hozzá.

Human Resource angol szó rövidítése. Jelentése: humán erõforrás. Munkaerõ toborzással, kiválasztással, képzési rendszer kidolgozásával, juttatási rendszerekkel, munkakörök megtervezésével, nyilvántartások vezetésével foglalkozik a cégen belül. De el lehet vele helyezkedni fejvadász cégeknél is. Ahol megbízás alapján kell a megbízó számára a legmegfelelõbb munkaerõt megtalálni az adott pozícióra. Felsõfokú végzettség, minimum egy nyelv középfokú, de inkább felsõfokú használata (angol vagy német). Munkajogi ismeretek, kiváló MS Office használat, határozott személyiség szükséges hozzá.
Közgazdász, HR, jogi diploma, 1-2 nyelv ffokon...
Humán erõforrás... droid management...


Mit jelent a HR-training?

Legjobb válasz: Sörözés a csapattal meg lerészegedés és rengeteg kommunikáció stb..

Sörözés a csapattal meg lerészegedés és rengeteg kommunikáció stb..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!