Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent Google (67 db)

Letöltöttem az új Stone Sour albumot, de néhány szám mellé oda van írva, hogy "Explicit" ez mit jelent? Google azt írja, hogy: "határozott" DE ez nekem nem jelent sokat.

Ugye nem azt jelenti, hogy cenzúrázott? Bocsánat, de németet tanulok, szóval elég buta vagyok ilyen téren. :D

Legjobb válasz: Magyarul ebben az összefüggésben "szókimondónak" szokták mondani és írni.

Magyarul ebben az összefüggésben "szókimondónak" szokták mondani és írni.

Valaki lefordítaná nekem ezt a dalrészletet? Hogy pontosan mit jelent? (google fordítóba már beírtam, de szerintem hülyeséget írt ki)

You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you "Girl, we couldn't get much higher" Come on baby, light my fire (x2) Try to set the night on fire

Legjobb válasz: http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/1534/hobo-blues-band/lobb..

A kérdező hozzászólása: de mit jelent pontosan? mert amit belinkeltél, az nekem kicsit fura, biztos, hogy ez a lényege?

Ezt miért írja ki a Google és mit jelent, miért nem tudok vele keresni?

"Google Sorry... We're sorry... ... but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now. See Google Help for more information."

Legjobb válasz: Háát... lefordítva: "Google Sajnáljuk... ... de az Ön számítógépe vagy hálózata automatikusan lekérdezéseket küld el. Hogy védjük felhasználóinkat, mi perpillanat nem tudjuk a kérését végrehajtani. További információkért látogassa meg a Google Súgóközpontot." Tehát, ha automatikusan lekérdezéseket küld, az azt jelenti, hogy a gép vagy a hálózat automatikusan kereséseket végez a Google szerverén folyamatosan... Én legalábbis ezt értettem.

Háát... lefordítva: "Google Sajnáljuk... ... de az Ön számítógépe vagy hálózata automatikusan lekérdezéseket küld el. Hogy védjük felhasználóinkat, mi perpillanat nem tudjuk a kérését végrehajtani. További információkért látogassa meg a Google Súgóközpontot." Tehát, ha automatikusan lekérdezéseket küld, az azt jelenti, hogy a gép vagy a hálózat automatikusan kereséseket végez a Google szerverén folyamatosan... Én legalábbis ezt értettem.


Mit jelent az hogy Google fiókot nyitni?

Légyszi valaki magyarázza már el!

Legjobb válasz: Google Fiókkal lehet a Google szolgáltatásait elérni. Például levelezésre a Gmailt, közösségi oldalként a G+-t, videomegosztóként a Youtube-ot, stb... A Gmail cím már maga a Gmail fiók címe, így ha van gmail.com fiókod, azzal a többi Google által mûködtetett oldalra is be tudsz lépni, nem kell egyenként mindegyikre regisztrálni.

Google Fiókkal lehet a Google szolgáltatásait elérni. Például levelezésre a Gmailt, közösségi oldalként a G+-t, videomegosztóként a Youtube-ot, stb... A Gmail cím már maga a Gmail fiók címe, így ha van gmail.com fiókod, azzal a többi Google által mûködtetett oldalra is be tudsz lépni, nem kell egyenként mindegyikre regisztrálni.
A kérdező hozzászólása: Aha értem köszi.:)

Mitől függ, hogy a google keresésben mikor jelenik meg a honlapom?

Van egy honlapom, és bár én is sűrűn posztolok, sokszor az aktuális témák, amiket megírok nem jönnek ki, más oldalaknál viszont 8 perccel azelőtti frissítések megjelennek ugyanabban a témában, ha rákeresek.

Legjobb válasz: Google page rank-tól függ ha jól tudom. Oda jegyeztesd be az oldalad, leellenõrzik és megnézik mennyire minõsgéi oldal, és innentõl elõrébb kerültél. De használj olyan kulsszavakat amire keresnek sokan, és lvass utána, vannak ezzel foglalkozó blogok hogy juthass elõre a találati listákon.

Google page rank-tól függ ha jól tudom. Oda jegyeztesd be az oldalad, leellenõrzik és megnézik mennyire minõsgéi oldal, és innentõl elõrébb kerültél. De használj olyan kulsszavakat amire keresnek sokan, és lvass utána, vannak ezzel foglalkozó blogok hogy juthass elõre a találati listákon.

A google bloggerben ha +1-ezik a bejegyzésedet az mit jelent?

Tudom, hogy ciki hogy nem tudom de most kezdtem így fogalmam sincs.:D

Legjobb válasz: A "like" Google-beli megfelelõje. Az szlengben is a +1 jelentése: egyetért, osztja a nézetet, támogat, stb...

A "like" Google-beli megfelelõje. Az szlengben is a +1 jelentése: egyetért, osztja a nézetet, támogat, stb...

Mit jelent a google play marketben letoltesnel a .101 hiba tortent ha minden rendben van gmail es letolto alkalmazas is gyarilag telepitve van?

Legjobb válasz: Talán ez segít. http://dpsdream7.wordpress.com/android-4-04/google-play-leal..

A kérdező hozzászólása: ez nem segit sajnos mert gyarilag van rajta a google play es nem lehet a fenti alapjan megcsinalni a muveletet mert nem jelenik meg az alkalmazas

Mit jelent hogy a Google a barátod? :$

csomó helyen láttam már de mit jelent?

Legjobb válasz: Annak mondják, aki nagyon alapvetõ dolgot kérdez. Olyat, amit fél perc megtalálni a Google segítségével.

Annak mondják, aki nagyon alapvetõ dolgot kérdez. Olyat, amit fél perc megtalálni a Google segítségével.
Google a barátod.. Wiki a barátnõd :) (Wikipédia)
A kérdező hozzászólása: jah.. akkor ezért nem tudtam teljesen másra gondoltam. köszi:)
A kérdező hozzászólása: -.-" xDD
"A google a barátod" kicsit átfogalmazva: "A google egy jó dolog, ami mindig segít" Annak szokták mondani, aki olyan egyszerû dolgot kérdez, amit hogyha simán beír google-be, rögtön választ kap rá!

Gyakran hallom: "Tűéles" Ez mit jelent? Nekem egy penge "éles", de egy tű maximum "hegyes". Vagy csak rosszul használják? De ennyien? A Google több, mint 95000db találatot mutat rá!

http://hu.lmgtfy.com/?q=t%C5%B1%C3%A9les

Legjobb válasz: Magyarországon kialakult szakkifejezés fotózásban a tûéles kifejezés több mint száz éve. Az él itt határozott vékony kontúrokat jelent ellentétben a vastag elmosódott kontúrokkal.Az él úgye vékony.És azért társult hozzá a tû mert a képek pláne ha élesek tûhegynyi nagyságú pontokból állnak. Az éleseszû is ilyen szinonimikus kifejezés.

Magyarországon kialakult szakkifejezés fotózásban a tûéles kifejezés több mint száz éve. Az él itt határozott vékony kontúrokat jelent ellentétben a vastag elmosódott kontúrokkal.Az él úgye vékony.És azért társult hozzá a tû mert a képek pláne ha élesek tûhegynyi nagyságú pontokból állnak. Az éleseszû is ilyen szinonimikus kifejezés.
Ez egy fotós-filmes kifejezés, kizárólag képekre használják. Elképzelhetõ, hogy valamilyen technikai dologgal állhat kapcsolatban, miért éppen tû és nem penge (egy kép éles, nem hegyes). Ha másra is használják, az természetesen helytelen.
Az elsõ alátámasztására: "Vág az esze, mint a borotva" (vagy beretva, de itt nem ez a kérdés...)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!