Találatok a következő kifejezésre: Mit jelent Gmail (15 db)

Mit jelent a Gmail levél címtárában a címzett mellett a hol sárga, hol zöld gömböcske?

Legjobb válasz: a gmailnak van beépítet chat része, és az azt jelenti hogy a másik épp be van eg jelentkezve a gmailba, és ha igen akk zöld, ha nem akk szürke, valamint ugyanúgy tudod állítani mint az msnbe...

a gmailnak van beépítet chat része, és az azt jelenti hogy a másik épp be van eg jelentkezve a gmailba, és ha igen akk zöld, ha nem akk szürke, valamint ugyanúgy tudod állítani mint az msnbe...

Mit jelent a gmail - ben, ha valakinek a neve ott van a csevegőlistámban, de a neve előtt semmilyen jel nincs?

(Se zöld, se narancssárga pont, se az ugyanilyen színű videójel. Csak a neve, és előtte semmi. Talán az illető nem aktiválta még a csevegést?)

Legjobb válasz: Simán azt jelenti, hogy az illetõ éppen nincs bent gmailben.. magyarul ki van jelentkezve. Ha zöld, akkor elérhetõ, ha narancs, akkor meg éppen bent van, csak elfoglalt.

Simán azt jelenti, hogy az illetõ éppen nincs bent gmailben.. magyarul ki van jelentkezve. Ha zöld, akkor elérhetõ, ha narancs, akkor meg éppen bent van, csak elfoglalt.
A kérdező hozzászólása: Igen, de szürke pont sincs a neve elõtt. Én arra gondoltam, hogy a csevegõ beállításainál nála a csevegõ ki van kapcsolva. (Ezt most jól megválaszoltam magamnak :-) Mert a beállításoknál be lehet állítani, hogy bekapcsolod a csevegõt, vagy ki. Lehet, hogy direkt kikapcsolta, de az is lehet, hogy alapból ki van kapcsolva és be kell kapcsolni, ha valaki chat - elni akar. Õ ugyanis külföldi, lehet, hogy nemrég óta használja még a gmailt, és lehet, hogy csak a facebook - on chat - el.

Amikor létrehozott egy gmail fiókot akkor kéri az ellenörző kódok. Az mit jelent? és mit csinálja ha nincsen? Help!

Legjobb válasz: https://accounts.google.com/SignUp?service=mail itt regisztrálsz??

A kérdező hozzászólása: igen de már nem kell válasz mert sikerült más hogy :)


GMAIL. "Az inaktív fiók kezelője le van tiltva" Mit jelent pontosan?

Gmail fiókomban ezt a beállítást találtam. Jól érzékelem e hvg cikkből, h ez az alapbeállítás, tehát a DEFAULT?

Legjobb válasz: Igen, jól értelmezted. Ez alapbeállítás, vagyis default. A fiókod pedig biztonságban van.

Igen, jól értelmezted. Ez alapbeállítás, vagyis default. A fiókod pedig biztonságban van.
A kérdező hozzászólása: köszi

Gmail beérkezõ levél idõpontja mit jelent?

Ha a levél küldõje más idõzónában van (pld. +4 óra), akkor az általa küldött levélnél a beérkezõ levél idõpontja mi lesz? A helyi idõ (az aktuális számítógép ideje) vagy a küldõ ottani küldési ideje (+4 óra)? Például: A helyi idõ nálam 10 óra, a küldõnél 14 óra. Ekkor a beérkezett levél idõpontja 10 óra vagy 14 óra lesz?

Legjobb válasz: a te idõd szerint írja ki

a te idõd szerint írja ki

Mit jelent ez? Gmailen egy elküldött levelemet egyből törölni akartam, de spamre mentem?

Elküldött levelemet egyből törölni akartam, de véletlen törlés helyett a SPAM-re mentem és spamnak jelöltem a levelet? EZZEL mit tettem? A levél most nem került elküldésre? Vagy, akinek küldtem a levelet, az nem fog látni tőlem levelet már,mivel én spamnak jelöltem? Jó lenne,ha vki vmi okossággal szolgálna!

Legjobb válasz: Törölni szeretted volna, spamnek jelölted és az a kérdés, hogy el lett-e küldve?! :D Semmi baj nem történt. Menj be a spam mappába, és kattints arra a gombra, hogy "Nem spam". Ha spamnek jelölsz egy levelet, akkor nem a küldõ nem fog látni tõled levelet, hanem max te a levél küldõjétõl... egyébként látni fogod, csak max a spam mappában. De ha rámész a Nem spam gombra, nem lesz ilyen gondod.

Törölni szeretted volna, spamnek jelölted és az a kérdés, hogy el lett-e küldve?! :D Semmi baj nem történt. Menj be a spam mappába, és kattints arra a gombra, hogy "Nem spam". Ha spamnek jelölsz egy levelet, akkor nem a küldõ nem fog látni tõled levelet, hanem max te a levél küldõjétõl... egyébként látni fogod, csak max a spam mappában. De ha rámész a Nem spam gombra, nem lesz ilyen gondod.
Ha jön tõle levél, látni fogod. A legrosszabb, ami történhet, hogy a Spam mappába érkezik (nézd idõnként). Ekkor ha egy könnyed mozdulattal a levél kijelölése/megnyitása után a Nem spam gombra kattintasz, át fog kerülni a beérkezõ levelekhez, és feltehetõen legközelebb is már oda fog érkezni az újabb levél. :)
A kérdező hozzászólása: Remélve, hátha olvasod. Lenne még kérdésem, ha otthon vagy a témában (vagy vki). Egyik ismerõsöm szerint, mivel én az elküldött levelet spam-ként jelöltem meg, így nekem attól az illetõtõl nem fog beérkezõ üzenetem jön. Mivel kéretlen levélnek tüntettem fel. Ha ez így van, mit tegyek?? Hogy állítsam vissza, hogy kapjak tõle levelet???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ!!! Nagyon nagy segítség voltál!:)
Akár õ küldte neked a levelet, akár te küldted neki, a levél az õ postafiókjában megvan, ha õ nem törölte.
A kérdező hozzászólása: Maradt nyoma? Jujj..hogyan?
De maradt nyoma. Az õ postafiókjában. :) (Aki ki akar téged figyelni, ott is nézelõdni fog. :D Bocsi :D)
A kérdező hozzászólása: ...és igen, a kukából is töröltem egybõl...szóval egyáltalán nem maradt a spam-nek jelölés után nyoma a levélenek.
A kérdező hozzászólása: A vége tényleg megnyugtató volt. :) Mindig para van rajtam, h nehogy vmi kiszivárogjon, de nagy titkokat azért nem osztok meg a levelezésekbe, na de akkor is... :) Szóval akkor megnyugodhat a lelkem és nem tettem semmi kárt a levelezésemben. Az ismerõsöm szóval megkapta az üzenetemet és én is fogok tõle ezentúl. :)
Ha kitörölted, a Kuka mappában még megvan. Ha onnan is törölted, akkor nem szóltam. :) Ha kapsz tõle egy levelet, akkor jelölheted megint spam-nek, vagy törölheted. De ha ez egy olyan küldõ, akitõl mindig törölni akarod, akkor egyszerûbb beállítani rá egy szûrõt, a Beállításokban. :) És így nem lesz vele gondod. "ki tudja ki tud így belelátni a levelezésbe" Csak hogy növeljem a paranoiát: nem kell ahhoz spam-be rakni... :D
A kérdező hozzászólása: Jaaaj de kedve vagy! Hogy én mennyire megörültem a kommentednek. :D Igen, az volt a gond, h nem akartam spamnak jelölni és véletlen annak jelöltem, pedig csupán törölni akartam az üzenetet. De aztán gyorsan a spam mappából is töröltem, nehogy a rendszer elolvassa a jelentés miatt az üzenetet. Tudom beteges, de nem bízok én semmiben, ki tudja ki tud így belelátni a levelezésbe. Nos, nem tudom visszavonni így tõle most a spamat. De ha kapok tõle egy új levelet, akkor kattintsak a visszavonásra, ugye? Köszi a segítséged!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod, rendes vagy!

Mit jelent a google play marketben letoltesnel a .101 hiba tortent ha minden rendben van gmail es letolto alkalmazas is gyarilag telepitve van?

Legjobb válasz: Talán ez segít. http://dpsdream7.wordpress.com/android-4-04/google-play-leal..

A kérdező hozzászólása: ez nem segit sajnos mert gyarilag van rajta a google play es nem lehet a fenti alapjan megcsinalni a muveletet mert nem jelenik meg az alkalmazas

Miért küldi vissza az e-mailem a gmail? és mit jelent amit visszaküld? Létező e-mailre küldöm és nem haladja meg a max e-mail nagyságát.

Delivery to the following recipient failed permanently:

Legjobb válasz: milyen domaines címre próbálod küldeni? (@ utáni rész)

milyen domaines címre próbálod küldeni? (@ utáni rész)
A kérdező hozzászólása: szivarvanynet.hu de volt már más e-maileknél is.
érdemes lenne szólni annak, akinek küldöd, hogy nézessék meg a mailcímüket a szolgáltatójuknál... esetleg vmilyen másik címre küldd el nekik ezt a teljes visszapattanó mailt és õk meg továbbküldik majd a szolgáltatójuknak, aztán õk meg levizsgálják
A kérdező hozzászólása: igen volt akinek már szóltam, de van olyan akinek azért hivatalosabb célból írtam és nem ismerem, szóval neki(k) nem tudok szólni, de azért köszönöm a választ!
Nekem is ezt csinálja, nem küldi el az e-mailt (vagyis elõször azt hittem elküldi, de a címzett nem kapta meg) és utána vettem észre, hogy ott van a bejövõim között, mintha magamnak címeztem volna Ez szerintem csakis a gmail hibája, miért kellene szólni a címzett szolgáltatójának. Amúgy mirõl szól a levél, mert nekem is ilyen van csak nem tudom lefordítani?

Mit jelent a Gmail-nél hogy tanúsítványhiba?

Az egyik havernak ezt írja ki a gép,nem régen csinált másik gmail címet,de ennél is ki írja hogy tanusítvány hiba.Mi ez??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!